- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pischta
csendes tag
Bootloader nyitással kapcsolatban is volna kérdésem. Elsőre nem sikerült. Kaptam egy hibaüzenetet, ami szerint "Current account cannot unlock this device". Pedig hozzá van kapcsolva a fiókhoz. Az en.miui.com-on feltettem a fórumban a kérdésemet ezzel kapcsolatban, és azt a választ kaptam, hogy próbálkozzak másik fiókkal, vagy várjak 30 napot. Az rendben van, hogy egy account egy hónapban csak egy eszközt unlockolhat, és az is igaz, hogy ezzel unlockoltam a Redmi 3-amat is, de bőven több, mint egy hónapja volt az.
Persze létrehozhatok még egy accountot, de gondolom ahhoz egy másik e-mail cím is kell. Nem örülök neki. A kérdésem: ha a jelenlegi accountomból nem törlöm a 4X-et, akkor is hozzákapcsolhatom egy másik mi fiókhoz is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest