- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
sziasztok, keresgettem visszafele itt kamera problemakat, de egyertelmuen ugyanazt, ami nalam gond, nem talaltam meg...MIUIHU 9|8.3.15|Beta van a telefonomon, a kamera appok rendszeresen meghalnak...CameraMx van fent es a gyari app...a CameraMx-re bokve Error uzenet jon fel, Camera could not be opened! Restarting your device may solve the issue...gyari kamera app pedig magyarul, kb ugyanezt: Kamerahiba, A kamera inditasa nem sikerult, inditsa ujra a keszuleket. Ujrainditas utan tudok fotozni. Aztan eltelik egy kis ido, ujra probalva megint ugyanez a jelenseg. Valamelyik masik app kavarhat be neki? Tapasztalt ilyent meg valaki? Ma reggel esoben akartam kint hirtelen valamit lefotozni, nem ment, gyors restart, fotozas, es megint error. Eddig mindig egy restart utan ment a fotozas, ma reggel kozvetlen utana sem. Ja es ezt par napja tapasztalom, ugy kb. egy hete, elotte nem volt ilyen jelenseg...Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest