- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DQ
tag
Karácsonyi telefoncsere - redmi 4x. Bekapcs után az android frissült a 7.1.2-re, a miui 9.1.1.0, mókolni nem áll szándékomban. Olvastalak titeket, és kerestem is, de nem találtam választ.
Van két problémám:
1., Bluetooth-on keresztül nem látja a fülest, a hangszórót, a szgépet, s a gép sem a telefont. Illetve a gép felismerte, küldéskor kérné is a párosításhoz a kódot, csak azt a telefon nem írja ki. Immár nincs párosítás és láthatóság - vagy ezek hová lettek eldugva?
Mindegyik működött a korábbi és más telefonokkal...
2., Megszoktam, hogy a telefonkönyvem tele van a partnerek képeivel, logóival. A redmi-nél engem zavar, hogy teljes képernyőn jeleníti meg a hívóhoz tartozó képet, de úgy, hogy annak a jobb és bal oldalát egyszerűen levágja; na nem mintha a nyújtás nem zavarna a teljes képernyőre.
Azt szeretném, ha a négyzetalakú kép jelenne meg, a maradék helyen pedig a szöveg, a gombok.
Ez beállítás kérdése? De hol van?
Vagy valami launcher (most pár napos nova van rajta - karácsonyi akció, ha valaki meg akarja venni), vagy tárcsázó-telefon app? Melyik? Sajnos nem szeretek már kísérletezgetni, azt nézném meg, ami valakinek már bevált.
Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Androidos tablet topic
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest