- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROM: OK, valóban félre értettem.
Kép: ez sajnos ilyen a MIUIn. Nagyítja. Szerintem erre a MIUI csere a megoldás valami Custom ROM-ra. Nekem például az egyik g fiókban lévő képek meg sem jeleníti... A telefonkönyvben ott van, "előnézeti" kép méretben, de ha tárcsázok vagy hívnak, akkor a nagy semmit mutatja.
BT: megnézem, csak elvitte az asszony... (valami rémlik, hogy kivették a menüből, de nem vennék rá mérget, az enyémen meg Multi ROM van.) -
Valami káosz került az erőtérbe!
9.1.1.0 magától nem tud 7.12.xx-re frissülni! Az egyik Stable a másik Developer ROM.
BT: az eszköz láthatósága aktív?
Kép: szerintem nem tud alapból ilyet. Módosítanod kell a képeket...
Nova, tárcsázó: mit szeretnél ezekkel?Én Nova-t használok... nekem ez vált be: testre szabhatóbb, mint a gyári launcher. Tárcsázó: nekem nem jobb másik sem, mint a gyári. Sajnos nem kezeli "rendesen" a 2 SIM-et: színek, alapértelmezett kártya, stb. nincs benne, a megjelölő számok nagyon aprók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Dying Light 2
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Szeptember 29-én érkezik a CMF első fejhallgatója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest