Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Black_Raven #14448 üzenetére
Persze, még ma reggel is "volt raktáron", dél körül nullázódott le a készletük. Küldeni viszont azóta sem küldtek emailt. Reggel írok nekik, köszi a tippet!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ZeCse
csendes tag
válasz csodavas #14447 üzenetére
Köszönöm, előbb-utóbb csak veszek én is egy 4X-et!
A 'kókányoláshoz pedig', ha valaki 2 SIM +1 microSD -t akarna egyszerre használni: [link]
Kicsit off, feleségemnek egy 4A-t (MIUI Global 8.5 Stabil) vettem december elején, csak azt nem találom rajta, hol lehet megnézni, reset-elni a hívásidőtartam számlálót. Nem tudja valaki?
Régen minden jobb volt, pl. nem volt facebook sem!
-
Styleair
aktív tag
Már csak ezt nem tudtam megoldani:
Értesítősávban időjárás apk (eWeather HD) ikonja jelenik meg, hőmérséklet érték helyett. Mi lehet a megoldás?Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
orso0355
őstag
válasz Bogyó bá' #14441 üzenetére
Ilyen nincs, de szerintem először legyen kézben a telefon, próbáld ki, baszkuráld (elnézést), állítgasd, aztán majd UTÁNA, ha valami nem világos, ráérsz utánanézni. Hidd el, nagyrészt logikus, ami meg nem, arra jó eséllyel átlag felhasználónak kevesebb szüksége van. :-) itt szívesen segít mindenki, plusz jó a topik keresője is 😃
Reméljük, beválik!(Gondolom, az nem annyira meglepő, ha még nem dolgozták fel a szilveszteri megrendeléseket? 😃)
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Szert tettem egy Mi Band 2-re, ha valakinek kérdése lenne.
F1
-
-
grafnet
veterán
válasz The Goth #14446 üzenetére
Én, még nem olvastam olyat, hogy buherált app ne működne.
Olyat viszont rengeteget, hogy valamit nem sikerült megfelelően beállítani, s ezért nem működött.Vagy a Note 3 Pro (QC) vagy a Note 4 topikban kérdezz meg valakit, aki komolyabban nyírja a vasat.
A téma szerkesztésben én nem vagyok benne, de ha ellenőrzi... csak lehet szerkeszteni valamivel.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz orso0355 #14456 üzenetére
OK, köszi!
Más: oldalra nyíló, mágneses flipes bőrtokok közül (kizárólag itthon megvehető érdekel - nincs PayPal-om) melyik az ajánlott, melyik nem nyomja meg akaratlanul az oldalsó gombokat? Farzsebben hordom a telót, az üvegfóliákat meg utálom...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
grafnet
veterán
válasz csodavas #14447 üzenetére
Köszönöm! Bekerülhet nyugodtan, de át is írhatom, szét is szedhetem, ha az Összefoglaló szerkesztője úgy kívánja.
Ki az aki szerkeszti (nem kerestem rá)?SOT: nem egyszerű két különböző ember telefonját összehasonlítani! Látjátok, hogy még a gyártosoron sem készül "két egyforma" telefon! A 6 óra SOT, >2 nap készenlét mellett szerintem a normális. (Írd re részletesebben, miket csinálsz, hány kártya, wi-fi, mobilnet, én még nem csinálnék FR-et.)
Nem kell ezt különösebben túlaggódni. Azt kell csak figyelni, hogy a Te használati szokásaidhoz képest változik-e valamikor jelentős mértékben. Na, olyankor kell vizsgálódni, vagy cserélni vmit.És igen: a végszó, a záró gondolat a lényeg: ennyi pénzért tökéletes vétel, nincs jobb a piacon, max tetszetősebb vagy hipe-olt (ha jól írom).
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Azért a 2 SIM + mSD-re van sokkal korrektebb megoldás is: SIM adapternek hívják, pár fillér! (Pár napja linkeltem itt is.)
Hivásidőtartam: van benne ilyen számláló? Én még sosem találkoztam vele, bár nem is érdekel igazából. Ha eladom a telefont, úgyis csinálok rajta egy FR-et. Az meg töröl mindent...
[ Szerkesztve ]
-
-
grafnet
veterán
válasz Black_Raven #14459 üzenetére
MiBand2: mi volt vele a bajod (vagy mi bajotok volt egymással)?
-
Styleair
aktív tag
válasz Black_Raven #14459 üzenetére
A kijelzőn, ha fut a program működik rendesen. Widgetet ennél nem használok, arra másik időjárás apk van (működik). Az értesítő sávban kéne látszódjon, hány fok van, de ahelyett csak az apk ikonja jelenik meg.
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
válasz orso0355 #14472 üzenetére
Én meg vásároltam már Tinydealról probléma mentesen is, de volt, hogy szintén tőlük nem jött meg a cucc és csesztek visszatéríteni. Paypal-al rántottam vissza pénzem. Nem tudom ez egy kártyás fizetés esetén, hogy sikerült volna.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
notika77
senior tag
Én megcsináltam, ezt az SD kártyára ragasztott SIM-et, de nem ajánlom. Túl erősen szorítottam össze ragasztás után a SIM-et és az SD-t és az SD eltört, így az már nem működött. Majd napok múlva kiderült, hogy a telefon melegedése, merülése mögött meg a buherált SIM kártya állt, így az is cserés lett. Itt nem igazán értem mi volt a gond, mert működött a SIM, stabilan volt net és hanghívás is, de a telefon forrósodott - többszöri újratelepítést követően is -, másik SIM-mel meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Styleair #14471 üzenetére
Ha az értesitő sávban ráböksz az ikonra, akkor elindul? Azt próbáld még ki hogy rakd ki a kijelzőre a widgetét, akkor sztem működne.
grafnet: a kijelzője nem tetszett, nappal nem látni, azonkívűl nem megbízható. Bármikor gondol egyet és nem párosodik, legtöbbször frissitések után. 5 hónapig volt meg, kifogástalan volt. Eladtam mielőtt kifekszik(5.5k)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
C0d3r
addikt
Engem az érdekelne, hogy az alkalmazások akkukezelését, fejlesztői beállításokban a memória- és miui optimalizációt érdemes-e babrálni a még jobb memória/akkuhasználat érdekében? Vagy jó az úgy, ahogy a MIUI-sok megálmodták? Ne tartsátok magatokban, kinek melyik beállítás vált be, egyáltalán van érezhető különbség!?
Jelenleg ezek gyári állapotban vannak, kivéve az akku és teljesítmény beállításokban lőttem le a rendszeranimációkat, illetve fejlesztőiben a három animációra vonatkozó beállítást.
Különösebb problémát nem észleltem, megkapok minden értesítést, néhe-hóba előfordul hogy újratölti az oldalakat a chrome, de nem emiatt piszkálnám.[ Szerkesztve ]
-
Styleair
aktív tag
válasz Black_Raven #14476 üzenetére
A program elindul, csak az értesítősávban az idő mellett, a fokot kellene mutassa az apk ikon helyett.
Widget kirakása sem segített.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
sxxorp
őstag
válasz grafnet #14461 üzenetére
Az eddigiekből arra jutottam, hogy a legtisztább egy Fastboot ROM lenne, Clean All módra.
Elképesztő szívások után (most értem el eddig: az új laptopon vmi miatt félpercenként újraindult a Fastboot állapot flash-elés alatt/helyett, majd gondoltam, h ne legyen a legkésőbbi Win10-64bit a gond, viszont a páromén csak USB3-as csatlakozó van, és mint kiderült ez lehet az oka a végtelen 'Device is busy' üzeneteknek, persze mind sokszor újrapróbálva, majd vissza az én laptopomra...) eljutottam ide:
MÉGIS rendszerbe reboot helyett kis rezgés urán újra csak az a kretén Fastboot Nyúl jön csak be...Mivel van egy TWRP mentésem 8.5.2.0-n, ezért annak a Fastboot ROMjával erőlködtem (2 forrásból letöltve), bíztam benne, hogy később vissza tudom hozni azt a pár hetes mentést, ha megfelelő ROM-verziót teszek fel, és eljutok a reboot-ig...
-
vince
őstag
válasz sxxorp #14479 üzenetére
Nincs tok a telefonon, ami benyomva tartja a vol- gombot?
Twrp-be be tudsz bootolni?
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
G@ben
addikt
Megérkezett!
De mivel jéghideg, délelőtt hagyom akklimatizálódni.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz grafnet #14489 üzenetére
Sony Ericsson Xperia Pro. Igazából az 512MB ram kevés benne nagyon, a többi része még ma is megfelelne (főleg a billentyűzet). Na jó, a 4.0.4-es Android is kevésbé támogatott már.
Az előtte lévő Nokia 6110 8 és 3/4 évig bírta.
De ha ez kibír mondjuk 3 évet, már elégedett leszek.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Kaptam privát megkeresést a matt fóliával kapcsolatosan, hogy mennyire zsírosodik. Szóval ide is beilleszteném a fotókat. Elég durván összetapicskoltam, szerintem normális felhasználás mellett azért ennyire nem lesz ilyen. Szerintem nem lesz rossz a kijelző se a mattosítás miatt. Illetve tapintásra is jó, legalábbis nekem. De ez egyéni nyilván.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest