Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
privatposta
tag
ez alatt mit értesz?
Egy telefont fotózzak le amint egy pc csatlakoztatását mutatja a kijelzőjén?
Ennyit látok csak.
Gyári rendszer gyári minden, és nem tudok egy gyári resetet nyomni rá. Nincs twrp semmi.
Most a MIUIHU tool-al próbálkozom, de az sem csinálja meg a pin törlést... -
privatposta
tag
Sajnos nem tudom resetelni. A recovery mód nem olyan mint amit eddig láttam. Nincs menü, és nem tudok választani lehetőségeket. Nem akarok rá tölteni új romot vagy mást. Gyári a rom rajta.
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Fastboot módba hogyan tudok bemenni, ha a down és a bekapcsoló gomb nyomására csak a kép megjelenítéséig jut el a telefon? Nincs menü.
Gyári visszaállítást szeretnék, jelszó törlése miatt
Előre is köszi -
privatposta
tag
Sziasztok,
kicsit el vagyok keseredve, mert elromlott 3 hónapos Redmi 4x telefonom. Vissza küldeni nem akarom, mert sokba kerül és bizonytalan is.
A jelenség az, hogy használat közben egyszerűen elsötétült a kijelzője. Elvileg mintha működne, mert ujjlenyomat leolvasóra reagál, kikapcsolásnál pedig mintha ki is kapcsolna. Háttérvilágítás ilyenkor bekapcsol, Töltésre reagál, de nem tudok vele mit kezdeni. A kijelző elvileg jó, mert rápróbáltam egy másikat, és pont ugyanez a jelenség.
Lehet ilyen szoftveres probléma? A számítógép felismeri, de semmi több. Nincs könytárszerkezet stb. Szoftveresen nem volt hozzányúlva, eredeti van rajta.
Mi lehet a baj?Másik topikban ajánlották, hogy ide írjam a kérdésem, ill. úgy emlékszik, hogy egy frissítés hozhat ilyet magával...
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy ilyen telefonom, 3 hónapos a spemall-ról rendeltem. Sajnos minden előzmény nélkül a kijelzője elromlott. Nincs kép.
A spemallal természetesen nem jutottam dűlőre, se telefon se pénz semmi.
Első körben szeretném lementeni az adatokat, képernyő nélkül. Lehetséges ez? Nem tudom bekapcsolni, de a készülék érezhetően működik , mert pl reagál az ujjlenyomat olvasóra stb. Tölteni lehet, érezni, hogy müködik, csak nincs kijelző. Amíg le nem merült, addig még hívást is jelzett.
Meg lehet e valahogy állapítani mi a pontos baja? Alaplap, lcd, kontakt stb?
Várom tapasztalt tulajdonosok véleményét.Összekötve géppel, a gép látja a telefont de a könytárszerkezetet már nem...
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi