- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Feleségemnek vásároltam egy 4X-et, és szerettem volna a régi telefonjáról (Samsung Ace 3) az SMS-eket átmenteni a 4X-re. Az Ace 3-on az Android Messages-t használta, ezt szeretné a 4X-en is, viszont amikor ezzel a progival backup-oltam az üzeneteit, a 4X-en csak a gyári Üzenetek app-ba importálta be, és oda is csak úgy, hogy szétszedte a beszélgetéseket küldött és fogadott alapján, tehát minden ember két szálon fut. Hogyan tudnám a Messages-be importálni az üzeneteit? Természetesen a Messages az alapértelmezett üzenetküldő app.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest