- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Na. Most volt időm a downgrade-re. Nem tetszett ez a miui9 egyáltalán. Ok gyors volt de egy csomó dolgot kiszedtek belőle amiket használtam: automatikus feladatok pl.
Kicsit paráztam a fastboot flasheléstől de simán felment a 8.5.4. Igaz véletlen bepöttyintettem a bootloader zárat de szerencsére nem zárta le. Rootolás kissé nehézkesen ment mert a leírásban a twrp felrakása után valami kódot kért és lemégséztem. Jóvanazúgy gondoltam. De nem látta a belső tárhelyet. Így ez alapján feltúrtam a twrp-t és utána a magisket. Most visszaállítgattam az adatokat micloudból. Minden működik szépen. Érdekes, hogy a google mentések is amik az alkalmazásokra voltak beállítva azok is visszaálltak. Játék mentéseket titanium backup mentésből sikerült visszarakni. Most örülés van.Többet nem frissítek asszem. Jó ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest