- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Köszönöm. Időközben jobban utánaolvastam, és láttam már ezt a 14000-t hogy a 3,7V/5V miatt kevesebb. De nekem jó úgy is, ha csak 1,8x tölti fel a tabletet, de több legyen a mostani 0,4-nél... (Amúgy úgy látom 6000 mAh közül van a tablet akku gyári teljesítménye ami nyilván csökkent azóta)
Kollégám az Eustockot ajánlotta, de elég bizonytalan, hogy megjön-e időre. Edigitalnál 1 db van raktáron, eddig nem volt egyáltalán. Viszont az Aquánál van minden boltban raktáron 9500-ért. Azért bízom benne, hogy innen eredetit kapok meg...Azt látom, hogy töltőfej nincsen hozzá. Ehhez kell vennem külön fejet? Vagy az itthon elérhető fejek közül válasszak egy nagyobb áramerősséget adóat? (Pl. Samsungból van 5V/2A-es itthon, de az iPad töltője is tud szerintem 2A-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest