Új hozzászólás Aktív témák

• AttilaMvh

tag

Talán hülye kérdés, de lehet-e köze a képernyővédő közepén megjelenő szivárványos olajfoltnak az akku túlmelegedéséhez? Anno rendeltem 2 db full cover 9H védőüveget Mimax 1-emre. Mondjuk jobban maszatolódott, mint a védő nélkül, de nyugodtabb voltam a betörést illetően. Jó másfél év használat után kezdődtek a szivárványos foltok megjelenni a közepén, de eleinte el-eltűntek. Később egyre nagyobbak és állandóbbak lettek, és kezdett az lenni az érzésem, hogy domborodik a telefon. Egy hónappal a garancia lejárta előtt (szerencsémre) végül a domborodás felfejtette a fél képernyőt a telefon testéről, úgy, hogy kb 2 mm-es rés keletkezett alól a ház és a képernyő között. Amúgy a telefon tökéletesen működött. Gyorsan garanciás szervízbe küldtem, ahol a jelentés szerint kicserélték az akkut, az audio modult, és visszaragasztották a képernyőt. Azt, hogy mindez 45 napig tartott most felejtsük el, de hazakerült végre vékonyan, csinosan a Mimaxom. Feltettem rá az anno vásárolt védőüvegemet, és elkezdtem belakni, de mivel 8 százalékon volt az akku, töltőre dugtam. Egy órányi matatás után megjelent egy apró szivárványos folt középen. Tudom, hogy nem jó töltés közben használni, de gondoltam, hogy a 42°C még elcsúszik. Na akkor most pánikoljak, vagy a folt nem a túlmelegedéstől van? Jelenleg "hidegen" reggeliben nem volt folt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés