Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSlyTR

senior tag

válasz hevizms #981 üzenetére

már off-ba teszem

Amikor feltettem a kérdést még nem tudtam, mi lesz. Reggel azzal keltem, hogy akkor megveszem ezt. Bocs, ha úgy tűnik teljesen ignorállak titeket, azért vettem meg ilyen hirtelen, mert reggel 9kor ért véget az akció (180 dollár volt). Végül fél9kor nem vártam többet és megvettem. Haverom aki aliról egy jó, eredeti telót vett (csak másik típust) győzött meg, hogy ott is vannak normális eladók. De érdekelt volna a ti véleményetek. Kikerestem alin azt, aki a legtöbb hongmi-t adta el és találtam ezt. Nem vaktában kattintgattam. Reggel még egyszer átolvastam a dolgait, beszéltem is vele, vártam mit válaszoltok, de amire jött válasz megvettem.

Én a spemall (225usd) és a ibuygou (223usd) boltokat értettem megbízható alatt. És ezek jóval drágábbak, mint a 1949deal, vagy a minideal (és mint az ali-n hirdető). Ezeknél van majdnem 50 dolllár különbség (45 és 23 ingyenes szállítással, persze akkor már gyorsba jött volna). Ez a kettő már már nem csak áfa, hanem vámköteles. Sajnos nem lehet azzal számolni, hogy el lehet kerülni ezt.

A minidealt a 6 hó gari miatt vetettem el. Az 1949deal pedig papíron megbízható, erre semmi bizonyítékot nem találtam. :( Benne van egy listában, hogy megbízható, de csak 1-2 jó tapasztalattal találkoztam. Az a lista lehet elavult, meg miegymás. És az utóbbi időben sok rosszat lehetett hallani ezekről.

Nem akartam senkit megbántani és ne érezzétek magatokat kellemetlenül. Azt bánom, hogy nem egy fél nappal előbb linkeltem be ezt az eladót és jobban kivesézhettük volna. Természetesen köszönök minden építő jellegű hozzászólást, amivel segítették, hogy kiválasszam ezt a telót. Amíg meg nem jön, nem leszek itt annyira aktív.
    Részemről lezárom a témát.

na még 1 sor:
    (#982) ÁrPi2 : Ez természetes, de sírni nem fogok.

Új hozzászólás Aktív témák