Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
már off-ba teszem
Amikor feltettem a kérdést még nem tudtam, mi lesz. Reggel azzal keltem, hogy akkor megveszem ezt. Bocs, ha úgy tűnik teljesen ignorállak titeket, azért vettem meg ilyen hirtelen, mert reggel 9kor ért véget az akció (180 dollár volt). Végül fél9kor nem vártam többet és megvettem. Haverom aki aliról egy jó, eredeti telót vett (csak másik típust) győzött meg, hogy ott is vannak normális eladók. De érdekelt volna a ti véleményetek. Kikerestem alin azt, aki a legtöbb hongmi-t adta el és találtam ezt. Nem vaktában kattintgattam. Reggel még egyszer átolvastam a dolgait, beszéltem is vele, vártam mit válaszoltok, de amire jött válasz megvettem.
Én a spemall (225usd) és a ibuygou (223usd) boltokat értettem megbízható alatt. És ezek jóval drágábbak, mint a 1949deal, vagy a minideal (és mint az ali-n hirdető). Ezeknél van majdnem 50 dolllár különbség (45 és 23 ingyenes szállítással, persze akkor már gyorsba jött volna). Ez a kettő már már nem csak áfa, hanem vámköteles. Sajnos nem lehet azzal számolni, hogy el lehet kerülni ezt.
A minidealt a 6 hó gari miatt vetettem el. Az 1949deal pedig papíron megbízható, erre semmi bizonyítékot nem találtam.
Benne van egy listában, hogy megbízható, de csak 1-2 jó tapasztalattal találkoztam. Az a lista lehet elavult, meg miegymás. És az utóbbi időben sok rosszat lehetett hallani ezekről.
Nem akartam senkit megbántani és ne érezzétek magatokat kellemetlenül. Azt bánom, hogy nem egy fél nappal előbb linkeltem be ezt az eladót és jobban kivesézhettük volna. Természetesen köszönök minden építő jellegű hozzászólást, amivel segítették, hogy kiválasszam ezt a telót. Amíg meg nem jön, nem leszek itt annyira aktív.
Részemről lezárom a témát.na még 1 sor:
(#982) ÁrPi2 : Ez természetes, de sírni nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest