- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
Én egy jó ideje már a Xiaomi.eu-ról letölthető legfrissebb V7 betát használom, módosított kernellel (adat az SD kártyán). Viszont sokszor nagyon belassul a rendszer, néha 10-30 másodpercekre is megáll az élet. Én gyanítom, hogy ez az SD kártya miatt lehet (de javítson ki, aki jobban tudja!). Futtattam TRIM-et, mintha az kicsit segített volna, de nem oldotta meg a helyzetet. Egyébként valami normálisabb Samsung kártyám van.
Szóval gondolkodom, hogy vagy valami V6-ost kéne feltenni, ami elfér a belső memórián, vagy valami alternatív ROM-ot keresni. Tudja valaki, melyik a legjobb V6-os verzió? Vagy pedig milyen alternatív ROM van, ami hibátlanul működik? Jó lenne AOSP, vagy Cyanogenmod. Előbbi néven fut valami ROM, de az egy hákolt gyári rom, úgy láttam. Utóbbi pedig mintha csak Redmi 1S-re lenne.
Készülékcsere meg nem játszik, mert egyszerűen nincs, amire cserélném
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest