Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -HajTömeg-

őstag

válasz paulkaresz #5477 üzenetére

Munkám miatt rengeteg érdekes helyen járok,de dolgozom, nem lóghat rajtam semmi.
    Fényképész a szakmám, annak idején volt egy teljesen tükörreflexes szettem, nagylátótól a 300-as teléig.
    Mindenhova vittem és azt vettem észre,hogy nem tudom használni,sosincs velem,mikor kéne.
    mert nehéz,mert egy táska kell a 3 objektívnek, mert ha utazáskor a nyakamban lóg elfáradok tőle, buszra szálláskor lekoppintom a kapaszkodóba stb.stb.
    Mindig egy kis ultra slim casiot használtam,amit tartalékban vittem és az övemen volt,mint egy kis cigis doboz.
    Ezt ma is megtehetem,de ma már sok telefon is tudja azt a szintet,így nem kell rá külön beruháznom.

Sztenn Tökéletes nem, de óriásiak a különbségek.
    Ráadásul,ha megtehetjük,hogy utazásainkat, gyerekünket HD-ban vegyük fel,akkor miért elégednénk meg rossz minőséggel?
    Ezek soha vissza nem térő pillanatok és elég kiábrándító,mikor kollégákkal néztük egy út képeit és ugyanarról az ö képeik szebbek voltak. Sokkal!
    Ilyenkor gondolja át az ember,hogy a fenébeis, jobb lett volna többet áldozni egy telefonra :)

Új hozzászólás Aktív témák