- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
-
pzstm
titán
-
NGA
addikt
Én nem látom azt, hogy kihátrált a Nokia a wp7 mögül. Én azt látom, hogy az MS kihozott egy új mobil oprendszert, amit ősszel kíván bevezetni. Valamint azt, hogy a Wp7 rendszerre ősszel fog érkezni egy verziószámot is érintő frissítés, aminek a ficsöreiről semmit nem tudunk. Mégis ki és hogy hátrált ki?
tuskooo: "amire a jövőben nem fog kijönni app, sőt, valószínűleg idővel frissítések se a már meglévő appokhoz. "
Vajh mi éri meg jobban? Eddig eladtak mondjuk 4-5 millió wp7 telot. Erre írni egy programot, vagy egy olyan wp8-ra, ami még meg sem jelent? Szerinted mennyio wp8 telo fog elfogyni 2012-ben? Ha 1 millió elfogy, már az ms földhözvágja a seggét. Arra éri meg fejleszteni, aminél van közönség. És a wp7-nél van. -
Ricardo
titán
"Ősszel, mikor minden wp 7.5 telefon megkapja a frissítést, le is törlik mind a 100e appot, telefonálni sem lehet majd vele, vége. Ennyi volt. Nem is engednek senkinek programot fejleszteni, és a feltelepítettek sem fognak futni"
Symbianos telefonok eladásai is visszaestek, pedig azok sem lettek rosszabbak, mindösszek kihátráltak mögüle. Itt sem lesz másként.
-
Integra
titán
a sharp egyébként megoldotta androidra ugyanezt, ráadásul bődületesen jól

más kérdés, hogy európa kapni fog e belőle mondjuk egy év múlva... -
tuskooo
addikt
Részemről én nem szívesen ruháznék be olyan platformba, amire a jövőben nem fog kijönni app, sőt, valószínűleg idővel frissítések se a már meglévő appokhoz. Annyi az MS/Nokia szerencséje, hogy átlaguserhez ez úgyse jut el, azért veszik, mert jaj de szép színesek a Lumiák meg de jópofák a csempék. Az early adoptereket viszont így simán elveszítik, és ezt nem csak én gondolom így (l. pl. az engadget editorialját).
-
fahrii
őstag
Nagyon jo lesz ez a wp8 elore latom. Amint lejar a 2 ev husegem az omniara jovo ilyenkor biztos beruhazok egyre

-
vicze
félisten
Ezt hogy érted? Nincs eszköz bejelentve, nincs specifikáció. S3 + Adreon 220 kell, hogy működjön egyáltalán, S4-ből nincs 1magos jelenleg szóval. Majd a bejelentésekkor kiderül, hogy lesz-e 1magos, a lehetőség megvan. Amúgy is CA-15-re váltáskor "visszaskálázódnak" 2magra a gyártók.
-
catroot
veterán
-
Ricardo
titán
-
NGA
addikt
Hát bizony, ez már halott platform. Ősszel, mikor minden wp 7.5 telefon megkapja a frissítést, le is törlik mind a 100e appot, telefonálni sem lehet majd vele, vége. Ennyi volt. Nem is engednek senkinek programot fejleszteni, és a feltelepítettek sem fognak futni. Szeritnem a legjobb befektetés egy Android, aminél lehet izgulni, hogy ősszel megjelenik-e rajtuk az addigra már 1 éves ICS. Ez kb annyira vicces, mintha ősszel jelenne meg a WP7 telókra a Mango, mivel ez is 2011 ősszel jelent meg.
-
Integra
titán
-
vicze
félisten
-
Ricardo
titán
Nem csak az SD kártya lesz ebből a szempontból kérdéses.
"A harmadik hardverbeli újdonság a bővíthető tárhely megjelenése, immár fel lehet turbózni a memória kapacitását egy microSD-kártya használatával. Ez jótékony hatással lesz az árra is, a gyártóknak ugyanis nem muszáj 8 vagy 16 GB kapacitású memóriákat pakolni a mobilokba."
Ez szép és jó, jöhetnek az olcsó WP8 mobilok, de
Ha kell a két mag, akkor máris meglőve a jóárasítás

-
tuskooo
addikt
-
Sofian
őstag
-
catroot
veterán
-
tuskooo
addikt
-
catroot
veterán
Más oldalakon bírom az olyan majmokat (bocs, de mást nem tudok rájuk mondani), akik eladják a mostani mobiljukat, amit lecserélnek egy iphone-ra, plusz a pc helyett is lesz egy mac, mert most mennyire ki b.szott velük az MS.
Dühítő a dolog bizonyos szempotnból, de azért a ló másik oldalára sem kellene átesni.
-
vicze
félisten
Na most jutottam el Keynote-ban a lényeghez. A WPF+SL nem fut WP8-on, hanem a Marketplace újrafordítja őket, hogy gyakorlatilag WinRT appok legyenek, szóval tényleg totális a váltás. (Úgy mint x86 esetében a Google Play teszi.)
Még csak köszönő viszonyban sincs a két rendszer egymással. -
istnag
addikt
-
Oliverda
félisten
Mi lenne? Felvásárolja őket az MS.
-
Tigerclaw
nagyúr
Érdekes látni, hogy hogyan hülyítik a népet a marketingesek. Tegnap még szuper volt egy Lumia és már WP7 telefon, legalábbis azoknak akik megvették és használták. Ma meg mintha leprás lenne, úgy néznek rá. Ha tegnap semmi gond nem volt vele, akkor holnap sem lesz. Kap majd szép új menüt és pár kisebb upgradet, amitől MÉG JOBB LESZ, szóval nem kell gyászolni azonnal.
Az egy másik kérdés, hogy nem-e tartanak attól a WP7-es telefonokat gyártó cégek, hogy holnaptól nem-e fog drasztikusan csökkeni a jelenleg futó telefonoknál a vásárlás, hiszen tegnap több százezer geek tudta meg, hogy a jelenlegi modellek egyike sem kapja meg a WP8-as upgradet. Persze az átlagember holnap is venni fogja, de akár 10-30%-al is csökkenhet az eladás vagy fél évre, pedig most pl. a Nokia-nak minden eladott telefon olyan mint egy falat kenyér.
Szerintem tanulniuk kellene az Apple-tól még pár dolgot, pl. azt, hogy akkor jelentsd be az új terméket, amikor már kapni is lehet.
-
Arthuro_Adam
őstag
A WP8-as frissítéssel mi az, ami még továbbra is hiányzik? (Bluetooth fájlküldés, Mass Storage módot leszámítva)
Az egészben számomra az az érdekes, hogy mi lesz a Nokiával. Azt gondolom, hogy számukra most már csak az az egyetlen kiút, ha ők lesznek az egyetlen WP gyártók, de nem úgy tűnik, hogy ez irányba menne a dolog.
-
istnag
addikt
-
Oliverda
félisten
-
vicze
félisten
-
Воланд
titán
-
Sofian
őstag
-
Oliverda
félisten
-
vicze
félisten
Egyre gondolunk, de lib-hez kernel oldali támogatás is kell, hogy fusson háttérben az a szerencsétlen rendesen, amit nem tehet más féltől származó app jelenleg.
Lehetni lehetne, de az már kernel cserés móka lenne megintcsak. De ott van még mindig, hogy minek marasztaljuk a usert a régin? WP7 a mertóra szoktatás 1 lépés volt, meg hogy appokat generáljon és WP8 nem 0-ról induljon.
Nyugodjék békében. -
istnag
addikt
-
Sofian
őstag
-
Polllen
félisten
-
Воланд
titán
-
vicze
félisten
Az egyforma interfész az a kernel lenne ugyebár, ami nem is különbözhet jobban. Szóval így ugrik ez a lehetőség. WPF+SL-t tudja futtani WP8, de az meg nem elég.
7.8 meg kb. azért van, hogy ne valamit felmutassanak, hogy támogatás még a régire, de az érni semmit nem ér. MeeGo-ra is jó pár update volt.
-
Воланд
titán
-
Cathulhu
addikt
-
Sofian
őstag
-
törölt tag
-
Oliverda
félisten
-
mukibuci
nagyúr
-
vicze
félisten
-
Integra
titán
-
mukibuci
nagyúr
-
Sofian
őstag
-
vicze
félisten
Meg nettó hülyeség is annyiban, hogy csak DX9c támogatás kellene a GPU-kba, minden másban megfelelnek a mostani HW-k is, meg secure boot se árt...
VOIP API-d azért nem lesz, mert ahhoz kéne az NT kernel, de azt a fentiek miatt nem lehet felrakni egyetlen régi készülékre se. -
mukibuci
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
pzstm
titán
-
ZooLee
senior tag
Hát, az is "csak" egy WWDC volt, remélem mire megjelenik összekalapálják rendesen, és tényleg lesz valami rendes update, mer' akkor meg az almások veszik a Lumiások helyét a "kapjabeazApple" topicokban...

Másrészről pedig ott is hasonló törekvé látszik, húzzák közel egymáshoz az OSX-et és az iOS-t, de most az MS egy huszárvágással csúnyán beelőzött.
Z.
-
Sn00PiG
aktív tag
-
Воланд
titán
-
Hennet
aktív tag
Tervezek majd egy ASHA 311-t beszerezni, de közben a kisebbik Surface is nagyon megtetszett, az egész win8 elképzelés meg eddig is bejött, megéri vajh várnom egy (Tényleg) olcsó win8-ra? Vagy ilyen 30-40k áron álom marad örökre?
-
tdd587
őstag
-
istnag
addikt
-
Integra
titán
na ez az, ha elég belső rom van. vagyis arra gyúrt az ms ezzel, hogy a gyártók költségét csökkentse. sd kártyákkal mi lesz? hányas class lesz az ajánlott hozzá, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint ha belső lenne? szerinted a gyártók valóban olcsóbban fognak dolgozni vagy lenyelik a kisebb ramból felszabaduló összeget? simán lenyelik, csodák nincsenek. a júzer meg még jó drágán vehet jó gyors sd kártyát majd.
ha nincsen zune, feltételezem, hogy hagyomnányos usb mass storage-ként kell lássa a tárhelyet. ami viszont mindenképpen pozitív lenne
mert akkor bárhol bármilyen gépre rá lehet dugni és adatot mozgatni, oda-vissza.köszi, javítva, elírtam

-
Воланд
titán
-
istnag
addikt
"es elmeletileg meg appokat is lehet majd oda telepiteni"
Ezt nem kellene SZVSZ, ezzel felborítanák a sokat hallott,olvasott zökkenőmentességet,smoothságot,hogy divatos szóval éljek,erre célra meg kell(ene),hagyni a belső tárolót,sokkal gyorsabb,biztonságosabb,nem megy tönkre stb,stb. Mindenestre az jó,ha kezeli zenéknek,térképeknek,képeknek stb,stb

-
Integra
titán
-
Integra
titán
kb 1.5-2 éve mondtam, hogy az ms kivár és aztán bagóra felvásárolja a noikát. kaptam én hideget meleget azért mert azt mondtam, hogy hardver gyártó lesz egyben. már a wp7 legelején mondtam, hogy ez lesz. csak előtte becsempészték az elop-ot, kipucolja a céget, tiszít, levágja a vízfejet, aztán egy rendezett állapotban lecsap rá az ms.
tökéletesen látni, kiolvasható az egész stratégia amit csinálnak, mégpedig az os fejlesztésekből, ami a wp7-tel kezdődött. illetve, hogy a win8-at arm-ra is megírják, teljesen új kernellel. és persze csak le kellett lesni az apple-től az egészet és tovább fejleszteni. nem olyan nehéz ezt összerakni. -
Integra
titán
húúú, régi emlékeim szerint mikor anno erről sokat beszélgettünk, akkor azt mondták az okosok, hogy azért mert a rendszer zárt és nem lesz sd bővítés etc. meg ez így jó. hiába mondtuk, hogy blődli, de ez így jó és kész.
no lám, ezt is megértük, hogy az ms csak hallgat a userekre is. viszont nekem még most is kétesélyes az sd kártya megléte. ugyanis használhatják nagyon jól meg baromira rosszul.
ha ugyanis a céljuk az, hogy csökkentsék a telefongyártók költségét és majd a user vegyen magának akkora kártyát amekkorát akar és az ugyanúgy lesz használható mintha fixen lenne beépítve és ugyanúgy nem használható mass storage-ra, vagyis mint a jelenlegi 7.5-es telefonoknál, akkor az cumi, kapufa erősen.
de ha marad az internal storage is, mondjuk 8-16gb és ehhez még hozzácsaphatsz amit akarsz, és az működik klasszikus mass storage-ként, amiből a telefon maga is képes dolgozni, beolvasni, na akkor az nagy királyság lenne, mert belevinnének az android szabadságából egy jókora adagot.
bár megkockázatom, hogy erre nem lesz lehetőség, mert különben már írták volna, mint nagy újdonság
-
Oliverda
félisten
-
NoMagix
addikt
-
pws
aktív tag
A költő kérdésem az MS Nokiával kapcsolatos terveire vonatkozott. Az kicsit erőltetett, hogy betekintés vagy bemutató volt ez.
Csak 2 végletes lehetőséget tekintve, hogy mi lehet a szebb napokat látott Nokia sorsa:
- WP alapokon talpra áll, akár mint elsődleges gyártó. Megmarad független cégként.
- egy lesz a többi készülékgyártó között, és tovább veszít az értékéből. Már csak a szabadalmai miatt is érdemes lehet megvenni.Az elvi lehetőség adott volt, hogy az WP8 OS + Nokia készüléket integrálva kezeljék. De most nem ez történt. Nem biztos, hogy az MS-nek ez az integráltság létszükséglet lenne. De a Nokiának igen.
Miért érdekel a Nokia? Mert az utolsó európai gyártó a szektorban. -
pzstm
titán
-
Воланд
titán
-
Integra
titán
-
Misály
addikt
Engem meggyőzőtt a szabad driver írás lehetősége, így nem lesz 808, úgyis lesz wp variáns az összes symbianos nyalánksággal. Nameg nagyon hiányzik az xboxhoz egy normális távirányító. Mire eljutok a következő készülékig a t megint ad nekem jókora kedvezményt, úgyhogy idén már csak novemberben kütyüzök, addig igyekszem nem összetörni magam bringázás közben. Leeogang, jövök!
-
NoMagix
addikt
-
Oliverda
félisten
-
shteer
titán
-
Воланд
titán
-
NoMagix
addikt
Miért kellett az SD bővitést kihagyni a WP7-ből?

azt azért nem hiszem, hogy az MS nem látta előre mi lesz a WP8-ban!
esetleg a felhős tárolással van összefüggésben? -
shteer
titán
-
pws
aktív tag
-
pzstm
titán
-
Zedz
addikt
Mondjuk én vártam volta a Nokia helyében a Lumia 900 piacra dobásával, és a WP8 bejelentésével egy időben előhúztam volna a kalapból. És akkor máris előnnyel indul a Nokia, hisz a piacon lenne hamarosan az első 2 magos HD kijelzővel ellátott WP8-as telefon, ami még operálhat a Lumia 800 design világával, mert ha még párszor ugyanezzel a formával hozzák ki a high-end telefonjaikat akkor unalmas lesz!
-
Integra
titán
persze, igazgad van, engem nem nagyon érdekel, nem véletlenül váltottam vissza androidra, azóta sem bánom. még megnézem, hogy mit tud a 7.8, azt megvárom (vagy mégsem) de nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy a 7.5-ben található hajmeresztő dolgokat kijavítanák benne. pedig szerintem is bitang jó a wp.
-
Sofian
őstag
Nem hiszem, hogy felfogják sokan, fejlesztői szempontból milyen faramuci a helyzet. 1-2 hónapos fejlesztési időkkel számolva valószínűleg jövő év elejéig éri majd meg fejleszteni WP7-re, utána ahogy csökken a részesedés eltűnnek a fejlesztők. Wp8 appok visszafele nem kompatibilisek...
Nem a +1 mag kell vagy az NFC chip, hanem az új OS API ami a Voip támogatás mellett valószínűleg sok más újdonságot is támogat ami nem hardverspecifikus.
Wp 7.8 / Wp8 = guminő/valódi nő
Azzal nyugtatgatnak minket hogy mindegyiken van lyuk.. Kössz!
-
catroot
veterán
-
zozzzzzzzzzz
tag
Köszi a válaszokat

A Skype-ot meg a Vibert is kenhetem a hajamra? ha nem indítom el, vagy nem megy folyamatosan akkor nem is látom ha valaki hív? akkor tulajdonképpen csak "kimenő" hívásokra jó? .... ez gáááááz ...!!!!
A navi nem érdekel, csak az útvonaltervezés BKV-ra, ha nem megy csődbe
Amúgy akárki akármit mond, nekem bejön a WP! Androidon az elején többszáz alkalmazást kipróbáltam, folyamatosan cserélgettem variáltam a képernyőket, aztán pár hónap múlva maradt kb. 10 app. amit folyamatosan használok és tán egy éve cseréltem utoljára háttérképet

Ha a nyitóképernyőn megkapom a számomra legfontosabb 4-5 értesítést akkor már boldog leszek. És amúgy meg Tetszik!!!!
(Valakinek szubjektív vélemény a Htc Radar-ról? esetleg priviben?)
-
Oliverda
félisten
-
Maxentius
addikt
Egy valamire azért kíváncsi lennék: ha a WP8-ba bekerül a microSD-támogatás, az fájlrendszer-szinten jelent "nyitást" a WP7.5/7.8-rendszeren is?
-
pws
aktív tag
-
Воланд
titán
-
Oliverda
félisten
-
pzstm
titán
-
pws
aktív tag
A Nokia MS barátság nagyon sántít valahol. Azt várná az ember, hogy a WP8 bemutatón, a Nokia WP8 termékcsaládot is bemutatják. Legalább specifikáció, képek stb. Már gyártósoron kéne lenniük az őszi starthoz. Nem hiszek az összeesküvés elméletben, de valami nagyon nem kóser, mit is akar az MS a Nokiával.
-
Misály
addikt
-
kcsa
veterán
skype most is működik, csak ha háttérben van, nem csörög. Viber hanghívásra 7.5-ön nem vennék mérget, inkább 8-on.
Bingle maps, vagy gmaps pro most is egész jó térkép, de már írtam én is hogy a bing maps sokat fejlődött mo. tekintetében az elmúlt egy év alatt. HTC navi is van egy hónap próbaidővel.
-
Blyan
félisten
Senki sem tudja a valaszt...
-
Joe92
csendes tag
eladó nokia lumia 710-et vennék!

akinek van, írjon(: -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok

Laikusként figyelem az eseményeket, eddig Android fan voltam, de most már jó ideje szemezek egy HTC Radar-ral, meg a rendszerrel. Amit eddig a 7.5 tudott az nekem bőven kielégíti az igényeimet. Amivel nem vagyok kibékülve és ami miatt vártam a frissítést, az a térkép, valamint a hozzá kapcsolódó szolgáltatások.
(A Bing-ről nem mondanék véleményt ....), illetve a Skype, Viber
(ez már egyáltalán műkszik?), hogy ezek használhatóak legyenek.
Ahogy itt végigolvastam a fórumot ez még mindig nem tiszta.
Akkor most a 7.8-ra lesz jobb térkép?
Ha lesz a Viberen hanghívás is akkor az működni fog vagy sem?Előre is köszi

-
Integra
titán
-
aAron_
őstag
Igen, én is erre gondoltam, de ez akkor is érthetetlen, legalább a lumia 710 és attól feljebbi telefonok megkaphatták volna. Ez 3 db (!), ha csak a nokiát nézzük. Ha pedig nem elég a hw, akkor komoly gondok vannak a win8-al. (de ezt nem hinném, hogy így van) Szvsz így sokkal többet vesztenek mintha szántak volna még egy kis pénzt a portolásra. Nálam biztos sokkal okosabb emberek dolgoznak ott, ezért gondolom, hogy kell legyen valami ésszerű magyarázat.

-
mukibuci
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

simán lenyelnek a gyártók bármit, a user úgyis kifizeti ha kell.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)