Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
cseremanus
üzenetére
Na, ezután kezdődhet az anyázás a Zune miatt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
catroot
veterán
Launcher-témára sokan arra ugranak szvsz, amikor kijelenti valaki, hogy az androidos launcher ugyanúgy visszaadja az egész metro-t és mondja ezt úgy, hogy csak androidon használja.
(egyébként használtam launcher7-et droidon)
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
válasz
üzenetére
Linkeltem egy Verge cikket, abban az MS emberke úgy fogalmazott, hogy némely/legtöbb Mangós telefon fogja megkapni a 7.8-at. Az én logikám szerint ez lehet, hogy a 2. generációra vonatkozik.
Viszont így akkor még jobban lemegy az 1. genes készülékek ára, ha megmaradnak 7.5-n.
-
-
catroot
veterán
Nokia: we're doing 'more than enough' for Lumia 900 users, despite the lack of WP8 upgrade
Mondjuk ez a mondat nem tetszik:
"Existing Lumia Windows Phone devices, and some other handsets, will be offered a Windows Phone 7.8 update that includes a new Start Screen interface."
-
catroot
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Más oldalakon bírom az olyan majmokat (bocs, de mást nem tudok rájuk mondani), akik eladják a mostani mobiljukat, amit lecserélnek egy iphone-ra, plusz a pc helyett is lesz egy mac, mert most mennyire ki b.szott velük az MS.
Dühítő a dolog bizonyos szempotnból, de azért a ló másik oldalára sem kellene átesni.
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
Persze, mert ők azt látják, hogy most vettek egy drága mobilt és másodhegedűsek lettek frissítés terén.
Tényleg el lett egyébként így cseszve a dolog, hogy kvázi a megjelenéssel kb. fél évvel adnak ki egy "zászlóshajót" a Nokiáék, amire nem jön wp8.
Na meg bezzeg az alma téma.
-
catroot
veterán
Szóval a 3gs se fog sok mindent megkapni, sőt a sima 4 sem.
-
catroot
veterán
Engem sem hoz lázba, addig használom az Omniát. Mire eladnám az Omniát és megvenném a 4S-t valahol az is elavult lesz és kijön az új WP8-as modell.
De akik most vették az első Lumiákat jó pénzért, azokat azért megértem, hogy elkeseredettek.
Mert ők azt látják, hogy van egy nagy update és lehet elfelejteni a telefont. De azért kernelt nem váltogatnak olyan sűrűn (ez pedig egy szükséges 'rossz').
-
catroot
veterán
Ha a 8-ra gondolsz, akkor ok.
Más esetben mehetsz a buldózerért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@(#236) keyol
Jön rá pár app a jövőhéttől, aztán év vége körül a 7.8 és viszlát. Én a helyedben nem vennék már, megvárnám a 8-at.
@(#241) kcsa
Van C-s jogsim, szal ha szerzel valami nagy dögöt, akkor uccu neki!

-
catroot
veterán
válasz
marlboromen
üzenetére
Nem.
-
catroot
veterán
Azért remélem valami konkrétumot mondanak majd, hogy mikor várható majd a wp8.
(én a "kb. év vége felé" megállapításra számítok)
-
catroot
veterán
válasz
csokoládé13
üzenetére
Akkor az lett, amire számítottam. Csak kérdés az update mikor jön.
-
catroot
veterán
Változott az UI, csempék mérete!
ó, ez tetszik!
-
catroot
veterán
Na, ahogy nekem lejött, end-user szempontból nem lesz most annyira érdekes, magáról a platformról lesz szó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)