Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
T-nél én is aranykártyás vagyok,de a telenor kártyát vágattam,úgy tudom 4000ft a csere,én egy simért nem vagyok hajlandó pénzt fizetni 2012-ben.. Olyat is hallottam,hogy bevették a régi simet hibásként így a microt ingyé kapta az ügyfél,de ez azon múlik,hogy az ügyintéző melyik lábbal kelt fel éppen.Vágás után belerakom egy adapterbe és ott a normal sim.
-
-
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci
üzenetére
neeem. azt néztem én is de nem értem mi. május 10-én vásárolt, hibátlan állapotban lévő (képek szerint, aztán majd elválik) fekete 710-es. Volt egy kis fizuemelés, aztán öcsémet gondoltam meglepem vele, és közben én meg alapszinten megismerkedem a platform-al

(microsim okoz egyedül nehézséget/bonyodalmat:S)
(simán lehet hogy egy 3 hónapos gold jár mellé összesen)
-
pzstm
titán
ha minden jól megy szerdán beszerzek egy 710-es Lumia-t

Nagyon jó árban tudok hozzájutni, és kicsit ismerkedek a platformmal. S2-vel tökéletesen elégedett vagyok, nem cserélem le, öcsémnek viszont nagyon jó ajándék lesz szerintem. (facebook, email, netezés - neki erre bőven elég lenne egy okosteló, és még nincs neki).
pár napig majd nyomkodom én, utána megkapja öcsém(csak microSIMet kell szerezni neki) -
igan arra.. agyfaszt is kapok egyébként az ilyenektől, hogy ezek a funkciók nincsenek benne alapból mindegyikben

nagy képzeletbeli dilemma: nokiát vegyek, mert számolja az adatmennyiséget, vagy htc-t mert elnémul, ha megfordítom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pzstm: kb 1 évtizede a nokia okostelóm nem tudott ilyet

-
Воланд
titán
-
pzstm
titán
7.5 refresh-ről tudok én is csak, június 27-el egészen pontosan.
Nokia-tól mást csak ennyit láttam eddig: [link]
(szerintem ezt a 710/800/900-as szériának is meg kellene kapnia, hisz hardveresen szinte ugyanott vannak)
the Start screen will come to all Lumia devices incl 610, 710 and 800. Other elements aren't being disclosed at this time
we're bringing as many WP8 features as we can to current Lumia owners, that don't rely on the new hardware (NFC, etc).
-
vicze
félisten
Bizony. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy majd MS megjátssza-e a dokkolható telót, mert most simán menne. Egy csapásra lenne saját padfone koncepció, sőt az Xbox-hoz kapcsolva a játékokat, túlmutatna minden jelenlegi koncepción, ami van. (elkezded telón folytatod Xbox-on)
Bár még anélkül is túl fog.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz-e bármi sikere.Szerk:
zoli62: Nem 7.5 refresh ? -
erdoke
titán
Alkalmazás szinten sem értem a közvetlen rokonságot.
Ha arra gondolsz, hogy mindkettőre lehet natív kódban fejleszteni, akkor pont az eltérő eszközök miatt áll távol egymástól a két rendszer. Ha a boltokat nézzük, az egyik nyitott volt, mindenféle 3rd party megoldásokkal, a WP8 viszont pont ugyanolyan zárt lesz (az RT-vel együtt), mint a WP7 Marketplace. -
Sn00PiG
aktív tag
Köszönjük iOS és Android trollok, sikerült ezt a topikot is használhatatlanná tenni, és WP7-iOS-Android háborús övezetté tenni.

Gratulálok, fröcsöghettek tovább... -
vicze
félisten
válasz
üzenetére
Semmi becsmérlőt nem mondtam a rendszerre, csak elmondom a hiányosságait/korlátozásait = troll vagyok.
WTF Android? Hol és mikor mondtam, hogy jobb az android sose mondanám, mert értelmetlen, mivel ez szubjektív. Annyit mondtam, hogy az a legkevésbé korlátozott.
A WP7-et a elődjével és utódjával hasonlítottam össze, amikben olyan funkciók, amik szerinted a WP7-ben úgy jók ahogy vannak és így tökéletes. A kérdésem továbbra is az, hogy WP8 tudja azokat,a miket a WP7 nem, akkor most az visszalépés?
"Egy handheld eszközben valós multitasking az egyik legnagyobb hülyeség amit el lehet követni" = a WP8 hülyeség?
Pontosan ugyan olyan multitasking lesz WP8-ban mint droidban hála az NT kernelnek, ugyan az mint most Windowson.@Blyan: Akkor elnézést a feltételezésért.
Majd a 8-asra váltás azért elég nagy ugrás lesz, neked is. 
-
Blyan
félisten
Én azért használok iOs-t mert telefont akartam venni és mivel a wp8 (ez csak sejtettem még akkor) nem érkezik meg a korábbi wp telefonokra(tehát nem volt értelme olyan 2.gen telefont vennem amely alig különbözik a trophymtol), a wp 8 megjelenéséig olyan platformot választottam, amit meg nem használtam, az Androidot, Symbiant ismerem, Bada nem kell, maradt az iOS.
A WP minden hiányossága ellenére a kedvencem most is. -
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Rendes hívásinfó? Azért nem árt tudni mennyi az annyi. Zune megkerülhetetlensége?

Ezeket nem tudom mennyire javítja a WP8
-
törölt tag
Te teljesen kicsavarod amit mások mondanak. Épp ezért amit művelsz az minősíthetetlen trollkodás. Tudom, hogy igazam van, mert pont olyan egy dologba kötöttél bele, ami kiválóan működik. Egy handheld eszközben valós multitasking az egyik legnagyobb hülyeség amit el lehet követni. Az Android el is követi. WP7 funckionalitásában valóban vannak súlyos hiányok (ezeket a WP8 javítja), de te pont a multitaskingot hoztad fel, ami kiválóan van megvalósítva. Vagy ha szerinted az androidos megoldás jobb, akkor használd azt nyugodtan és reménykedj, hogy a fejlesztő nem ejtett olyan hibát a kódban ami miatt lemerülhet a telefonod 2 órával hamarabb.
-
vicze
félisten
válasz
üzenetére
Aha, én nem fogom fel.

Csak megkérdeztem, hogy ha az új tudja azt, amit a régi nem, és a régiben az úgy jó ahogy van, akkor a WP8 most végül is szar szerinted és visszalépés?
Persze a válaszhoz be kéne lásd, hogy nincs igazad, ami már pradoxon lenne ugyebár. Talán Apple user szindrómának lehetne hívni ezt. (Ezt természetesen csak a handras szintűekre értem, mielőtt megsértenék bárkit.)
Én elfogadom és elhiszem, hogy amit és ahogyan szeretnél használni egy telefont, arra a WP7 számodra a legtökéletesebb, de ettől nem lesz a legjobb OS, csak számodra.@Blyan: Ha korlátozás lenne, akkor fel lehetne oldani, de alapból hiányzik a rendszerből, így én ezt visszafelé lépésnek tekintem, de nyilván nézőpont kérdése. Ha így jobban tetszik, jelenleg a WP7 a legkorlátoltabb okosteló OS. Te is pont a túl sok korlátozás/hiány miatt használsz iOS-t, ha nem tévedek.

@catroot: Mi az ami S40-en(Asha sorozat) nem megy és WP7-en igen? (másik irányból tudok pár dolgot mondani.) Nyitott vagyok minden értelmes válaszra, csak hát eddig nem túl sokat kaptam, csak beszólást.
-
Polllen
félisten
A bada alap funkcionalitásban jobb. Ott igazából szerintem egyrészt a funkció megvalósításával (nem mindig működik vagy nem túl felhasználóbarát) másrészről az appok hiányával van a baj.

PlazmacucciSzép dolog az önkritika...
(főleg, hogy én szóltam fel az ellen, hogy buta rendszer = buta user.)(ha trollkodni akarnék, most ide zúdítanám, hogy wp7 használóként mit nem tudok/tudtam megcsinálni a telefonommal a rendszer miatt, amit az android-n/ios-n megoldok, de nem teszem, úgy sincs még vége a meccsnek+aki használja a telefont tudja, ki lett tárgyalva ezer+1x.)
-
-
vicze
félisten
válasz
zsírsámán
üzenetére
Grat a következtetéshez, tehát ha egy telefonos OS-t kritizálok, akkor az azt használó embereket bántom?
Veled ellentétben, nem az okostelefonjuk alapján ítélem meg az embereket.
Engem szakmai tények érdekelnek és nem az érzelmek.Elmézést a többiektől a sok OFF-ért.
Majd egy mod törli, ha úgy gondolja, hogy túlzásba vittem.@Sofian: Az NFC fájlküldés érdekes egy állat, mivel semmi más nem csinál, mint automatikusan egy peer to peer-t hoz létre a két teló között Wi-Fi direct-tel, illetve ha másik teló nem tudja akkor BT 4.0 is lehetőség (ha jól emlékszek). Egyébiránt jobb és sokkal gyorsabb megoldás mint a BT, nem kell szenvedni a konfigozással, meg állítgatással. Csak hát visszafelé nem kompatibilis semmivel az ég világon.
-
Polllen
félisten
válasz
zsírsámán
üzenetére
Felesleges ez a nebáncsvirághozzáállás. A wp7 a legbutább a jelenlegi okostelefon OS-k közül.
Valakinek ez is elég, valakinek meg az android tudása is kevés.
Ez nem minősíti a felhasználót, inkább csak egy tény. (hiába sokan magukra veszik tévesen, ha az egyik kedvenc eszközüket kritizálják) -
vicze
félisten
Értem,hogy elmosódott a határ elég erősen, és nincs definíciója ami elég problémás mert azt nevezel okostelónak, amit akarsz. Nemrég valaki az egyik topikban feltette a fogós kérdést, hogy "A Star 2/3 miért nem okostalefon?" hisz tudja mindazt, amit az okostelefonok. Bármennyire is ment az oltás szerencsétlennek, jogosan mindenbe bele tudott kötni, hogy hát azt tudja a Star is csak máshogy, de tudja. A határt elmosták a butított lekorlátozott okostelefonnak nevezett rendszerek.
Akkor jönnek még a csodás érvek, hogy egy 150e-s telefon ne akadjon, én meg mondom, hogy egy 150e-s telefonnal had küldjek már egy képet/kontaktot/bármit BT-n, ha szeretném...Nézd meg hogy mekkora a difi egy WM 6.5 egy WP7 és egy WP8 között, ha megnézed a 7-esben csak és kizárólag korlátozások vannak, ami az elődben és az utódban sincsenek benne. (Pontosan tisztában vagyok vele miért kerültek bele.) Számomra, az nem okosítás ha egy rendszert lebutítanak...
-
Alexios
veterán
attól, hogy többet fog tudni nem jelenti azt hogy eddig ne lett volna okostelefon. persze most jöhet mindenki azzal, hogy neki mi számít okostelefonnak,de azért kétlem, hogy az lenne a definíciója, hogy a telefon mindent megtudjon csinálni amire nekem szükségem van vagy lehet. Multitask meg volt, tudja jól mindenki, csak nem olyan mint az androidban, de azért azt is tudjuk hogy ennek megvolt az oka, emiatt nemlesz feature phone belőle.
-
vicze
félisten
válasz
pushalias
üzenetére
Kb. 4-esig nem tartottam annak, most már egyre inkább. (Akkor brutálisat bővült az API, azóta gyakorlatilag nem változott, csak cseppenként 1-1 korlátozást feloldanak.) De attól még nem fogja az SW a HW-t teljesen kihasználni és minden lehetőségét. Amíg fel kell törni valamit, hogy teljesen használható legyen addig az nem okos telefon, hanem lebutított, ez igaz az Andoidra is, amit egyes szolgáltatók/gyártók szarrá butítanak. iOS-s JB-vel már azért nevezhetem okostelónak, de WP7-et még mindig nem lehet annyira unlockolni, hogy okostelefon legyen, bár egyre közelebb vannak.
Szerinted az egy okostelefon, ami a végletekig le van korlátozva, téged korlátoz? Akkor a 8-as minek lépett ekkorát, ha WP7 úgy jó van ahogy van?Oppenheimer: Csak ezt ne könyörgök... Akkor minek a halálba lettek a WP8-ban ezek a funkciók? Ja igen erre már nincs válasz... Értem én hogy minden szar és minek, amit a te rendszered nem tud és a másik meg igen, de most komolyan ezek az "érvek"?
-
-
crey
addikt
válasz
üzenetére
Ne kezdjünk bele a BT vs. E-mail vitába könyörgöm, mert leharapom a saját herém kínomban...
Vicze1-nek igaza van abban, hogy erős kihívásokkal küszködik a WP7 bizonyos funkciók hiánya miatt, de az egyszerűen hazugság, hogy használhatatlan, unalmas, vagy hogy szar. Tudtommal egyikünk sem kap fizetést azért mert adott oprendszert fikázza, vagy ajnározza, szóval nem kell elvakultan akár egyik, akár másik tevékenységet végezni

-
törölt tag
Ez egy áldás, hogy nem futnak a háttérben az alkalmazások, legalább nem fordulhatnak elő olyan dolgok mint a droidnál. Pl megnyitja magának az alkalmazást és a háttérben szépen leszopkodja az akkut. Nem ettől lesz egy smartphone OS smartphone OS.
Bluetooth fájlküldés. A mobilnet korában? Egyszerűbb egy e-mailt küldeni mint a párosítással szarakodni.
-
vicze
félisten
mindent tud a telefon amire egy telefon (okostelefon való)
Én meg erre mondom, hogy neked egy S40 Asha is sok lenne funkcionalitásra, mert van amiben még az is többet tud...
Olyan "ici pici" dolgokat nem tud mint harmadik féltől származó programok háttérben futtatása, amitől kb. már nem is nevezném okostelefonnak azt a szerencsétlen lebutított CE-t, érted egy fájlt nem tudsz úgy átküldeni, ahogy te akarod, mert le vagy korlátozva.
WinMo az okostelefon OS volt a WP7-et meg annak lehet csúfolni, az össze közül tényleg a legkevésbé okostelefon rendszer.Nem trollkodok, csak rettentően bosszantó, hogy egyesek nem látják a fától az erdőt. Ha neked tetszik használd nyugodtan és legyél vele boldog, de ne állítsál teljesen valótlan dolgokat.
(Mindegyik oldalra igaz hogy teljesen nevetséges, hogy lenézzük (hülyének nézzük) valakit mert másik márkát vagy teló OS-t használ, csodás hova halad a világ...) -
Ricardo
titán
válasz
üzenetére
Én is őszről tudok, de ezt találtam [link]
"Ősi György elmondta még, a közmédia az 2012-es londoni nyári olimpiára is készül hasonló szolgáltatással, és az alkalmazás akkor már nem csak iOS és Android alapú rendszereken, hanem Windows 8-cal is működni fog."
Ok hogy nem WP8, de mobil alkalmazásként annak lenne értelme. Ez azt sugallja, hpgy talán előbb meglesz.
-
-
zozoo83
tag
válasz
Einstvan
üzenetére
Egyetértek! Nem is értem mért ekkora favorit a wp7? Erre nem is a minimalista szó illik hanem a hiányosság, mint testre szabhatóságban és beállításokban. Csúnya is, és unalmas lesz elég gyorsan. De úgy tűnik divattelefonok lesznek mert Nokia.. Csak nem hiszem hogy sokáig fog ez tartani.. Belenéztetek egyáltalán a névjegyzékbe például? Vagy az üzenetekbe? Szerintem borzalmas..
-
Ricardo
titán
Mikor is jön a WP8?
margithid:
"de microsoft ezt nem fogja meglépni. Neki az a jó ha minél több gyártó álltal minél jobban elterjed a wp."
A saját mobil nem zárja ki a többi gyártót. ott a Google. Megvette a Motorolát, de ettől még nem csak Motorola készülékeken van droid.
-
Misály
addikt
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Depláne, hogy még a bemutatón is nokiával demóztak.
-
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Belfiore kedvenc mondatát idézve, még a Mango megjelenése előtti időkből: Just a rumor..
-
margithid
veterán
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Szerintem is ez lenne az egyetlen esélye nokiának a felemelkedésre, de microsoft ezt nem fogja meglépni. Neki az a jó ha minél több gyártó álltal minél jobban elterjed a wp.
-
Arthuro_Adam
őstag
Az N8 topikban linkelte ezt be valaki. Ha ilyen irányba megy a Microsoft, az a Nokiat elég érzékenyen érintené. Nokia célja csak az lehet, hogy egyetlen WP gyártó maradjon.
-
pzstm
titán
Nokia USA@NokiaUS
We will bring the elements of WP8 to Lumia 900 that aren't tied to the new hardware.
Ez így azért már elég érdekes

Ha más Mango készülékekre is a feature-ök jelentős része megérkezik az igen örömteli. Viszont akkor az Ms ezt mi a tökömért nem volt hajlandó kommunikálni???
-
erdoke
titán
válasz
Cathulhu
üzenetére
Aztán amikor EU-n kívül "megnyomódik" a gomb a zsebedben, és felhívsz pár kontaktot a zsebedből, igencsak csodálkozol a mobilszámlán...
(#901) Einstvan
Először WinMo-n használtam hasonló lock progit, és addig nem is vettem szifont, amíg lassabb volt a legfontosabb funkciók elérése. Sőt, ha WP8-ban zár kiold + widget marad az elérés, megint kihagyom. -
Einstvan
aktív tag
Tudtam hogy csak behozod a szifont. Zárképernyö, értesitési rolló support.
Ha már smst, emailt olvasok, akkor rászánok még egyetlen 1 ujjal való érintést a kijelzöre. Ezt a plusz "munkát" viszont kárpótolja a képernyök tetszés szerinti berendezhetösége. Pl. Külön mappák a föképernyön kategorizálva mintha csak a pc-d lenne elötted (gondolom a te esetedben, mintha csak az iMac-ed lenne elötted). Ezt a felhasználói élményt nem adja vissza semmilyen heti uj support. (mert gondolom most a support, támogatottság jönne szóba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

amíg 50 forintért a nagy többség eladja a saját anyját, addig nem is lesz ebben sem változás 

Én így csináltam,olcsójános vagyok