- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
kb 1.5-2 éve mondtam, hogy az ms kivár és aztán bagóra felvásárolja a noikát. kaptam én hideget meleget azért mert azt mondtam, hogy hardver gyártó lesz egyben. már a wp7 legelején mondtam, hogy ez lesz. csak előtte becsempészték az elop-ot, kipucolja a céget, tiszít, levágja a vízfejet, aztán egy rendezett állapotban lecsap rá az ms.
tökéletesen látni, kiolvasható az egész stratégia amit csinálnak, mégpedig az os fejlesztésekből, ami a wp7-tel kezdődött. illetve, hogy a win8-at arm-ra is megírják, teljesen új kernellel. és persze csak le kellett lesni az apple-től az egészet és tovább fejleszteni. nem olyan nehéz ezt összerakni. -
NoMagix
addikt
- már ne vegyél WP7 mobilt, mert jön a sokkal jobb 8?
- persze majd jön ősszel, ami kvázi csak a karácsonyi bevásárlásban fog igazán kiteljesedniMivel a WP8 is "csúcsvassal" fog kezdeni, elég magas lesz a készülékek ára, ahogy anno a WP7- nél is láthattuk.
Az elején magasra tették a mércét, majd jóval később enyhítettek a követelményeken, mert drágák voltak a telefonok, szélesíteni kellett a vásárlói réteget.
Ne legyen igazam, de nehéz lesz teret hódítania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest