Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Durva lesz az év további része nekik, de eddig se a wp-s telójuk tartotta el őket, ninc snagy részesedésük...
Ettől függetlenül én se vennék most igy nokiát, akármennyire is tetszik a lumia 800.
Egyszeűen érdemesebb várni, főleg, hogy sokkal jobb árakkal is lesznek telefonok majd.
Az biztos, hogy nokia ára 2.5$-ról megy még igy le, kérdés mikor fog lépni microsoft? -
catroot
veterán
Szóval a 3gs se fog sok mindent megkapni, sőt a sima 4 sem.
-
T.Peter
őstag
A navigációnál ott van a multitask, az eddig sem direkt nem volt. Túl erőforrásigényesnek tartották. Az, hogy a wp8-on lesz globálisan nokia maps, az pedig azért van, hogy valamivel eladják a wp8-at. Nem véletlenül nem váltottak olyan sokan first gen. telefonról second gen.-re. Ott nem volt annyi plusz tartalom, ami miatt megérte volna.
-
Varszegig
veterán
ugye az megvan mindenkinek, hogy azzal, hogy nem lesz update a mostani lumiákra, azzal a nokiát gyakorlatilag bedöntötték. (Következő 2 negyedév eladásai a béka segge alatt kb, részvények a padlón.) Már csak az a kérdés, direkt csinálták-e?
-
gabor85
őstag
DLNA képeses a Lumiák?
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én is ezt mondom, hogy ugyan az a szitu, csak itt a könnyített verziónak más a neve és már megy is a kurvaanyázás.
Teszem hozzá, hogy ez nem túl szerencsés kommunikáció (bár én értékelem az őszinteséget, hogy a hardveres korlátok miatt nem teljes értékű 8-ast kapnak), de így holnap attól lesz hangos a fél Világ, hogy nincs WP8 régebbi modellekre.
-
Abysmal
aktív tag
Lehet így becélzok bagóért egy 1st/2nd generációsat, ha eléggé lemegy az áruk. Nagyon itt lenne már az ideje egy váltásnak, és egy ilyennel azért még jó ideig el tudok lenni.
-
Psychonaut
veterán
Ez tenyleg nonszensz, legalabb a csucsmodellek megkaphatnak a WP8-at. Oke, hogy most jo ideig nem lesz kernelcsere, de ezt a userek elenyeszo resze tudja, es meg kevesebbet erdekel. Mert akarmi is az ok, felhasznaloi szemmel csak annyit jelent, hogy nem kap frissitest az ujonnan vett nem olcso telefonja - es ezt fogja tovabbadni mindenkinek.
Nem valami okos uzletpolitika innen nezve (foleg, hogy nem is eleg elterjedt a rendszer ahhoz, hogy elveszithessenek felhasznalokat), de a Microsoftnal nalam joval kvalifikaltabb szakemberek dolgoznak, biztos ki lett ez szamolva...
SZERK: typo.
-
Blyan
félisten
Az azert oszinten remelm hoigy a regi aszimetrIkus rendezest vissza lehet majd kapcsolni... :
-
Ricardo
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
Abysmal
aktív tag
A memóriakártya a WP8-ban mire lesz használható? Lesz Mass Storage is, vagy csak tárhely bővítés, mint ahogy eddig is?
-
Psychonaut
veterán
Rossz hír a WP7-es készülékek tulajdonosainak: a WP8 nem lesz elérhető a jelenlegi palettára.

-
catroot
veterán
Engem sem hoz lázba, addig használom az Omniát. Mire eladnám az Omniát és megvenném a 4S-t valahol az is elavult lesz és kijön az új WP8-as modell.
De akik most vették az első Lumiákat jó pénzért, azokat azért megértem, hogy elkeseredettek.
Mert ők azt látják, hogy van egy nagy update és lehet elfelejteni a telefont. De azért kernelt nem váltogatnak olyan sűrűn (ez pedig egy szükséges 'rossz').
-
törölt tag
Ha azt mondták volna, hogy lehet 7.5-ről 8-ra frissíteni, csak kivesznek pár szolgáltatást (lásd még: iOS) senki nem lenne csalódott.
Amúgy ha jól értem, akkor a "minden telefonra navi" a WP8-cal jön. Kár.
-
Maxentius
addikt
Szóval Value Pack-eznek ezzel a 7.8-al, mint Samsung az Androidnál, nem jó ötlet, de a semminél több...

-
Lall
veterán
válasz
christopher2
üzenetére
Igen.
-
T.Peter
őstag
Nem tudom hogy várható el, hogy a dual core rendszerekre tervezett feature-öket implementálják a jelenlegi készülékekre is. A 7.8 pont azért lett kitalálva, hogy a single core készülékekkel is megvalósítható feature-öket elhozzák az eddigi készülékekre.
-
christopher2
csendes tag
akkor most 1.gen-re jön a 7.8?
-
-
prolad
addikt
Na ez megoldotta a vásárlási dilemmámat.Várok a wp8-ig.Nagyon szimpatikusnak tűnik a rendszer.
-
dani993
senior tag
kcsa, catroot: Majd meglátjuk, én reménykedem.
-
moma
őstag
hát érdekes ez a bejelentés, mert ezzel most végleg nullázzák a nokia eladásokat, aki akart venni az most erre fog várni... miért volt ez jó...
-
-
catroot
veterán
Ha a 8-ra gondolsz, akkor ok.
Más esetben mehetsz a buldózerért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@(#236) keyol
Jön rá pár app a jövőhéttől, aztán év vége körül a 7.8 és viszlát. Én a helyedben nem vennék már, megvárnám a 8-at.
@(#241) kcsa
Van C-s jogsim, szal ha szerzel valami nagy dögöt, akkor uccu neki!

-
törölt tag
Nokia hozta a tesztkészüléket nekik, akkor gondolom ők jönnek majd először WP8-as telóval. TDK: Rises után Nokia: Rises?
Reméljük. -
keyol
aktív tag
Most akkor a lumia 800al mi a helyzet? most akartam venni.....
-
mohotol
aktív tag
Ha kapunk normalis voip integraciot, meg hatterben futtathato online uzenetkuldest, akkor elegedett leszek, minden mas esetben szivesen porig rombolnam az otletgazdak hazait...
-
Ricardo
titán
Végre valami. határozottan tetszenek a behozott újítások.
-
kcsa
veterán
ez azt jelenti hogy nincs major update. és a 7.5 / 7.8 megy a levesbe, és kb. lesz.rják ezentúl. Kösziii

-
S0m30n3
aktív tag
Szegény csávó már belekeveredett a sok számba.

Egérmutatót otthagyták a bemutatóban a Microsoft IT-nél...

-
Sofian
őstag
Ez azt jelenti hogy a lumiáknak lesz/volt ~1év major update support... hmm...
-
H-ger
tag
egy xperia neo szintű 2 magos wp8-as nokia tetszene. videókamerával, legalább 5 mp-s hd kamerával....
-
Liudvikas
tag
csak a Mango utáni telefonokról van kép WP7.8nál

-
Sofian
őstag
Semmi..
-
Lall
veterán
Ugyan már, "pár" kocka tud erről. Anyámat mit érdekli, hogy a 710-esére nem lesz WP8 csak 7.8. Persze nem gondolom, hogy páran nem mérgesek, de a beigért 2 év támagatás nagyjából állni fog. Ne feledd az átlaguserek vannak többen és ők ebből szvsz nem sokat látnak. Mondjuk egy Lumia 900 tulaj helyében én sem szívesen lennék, bár a frissítéssel is bőven használható cucc van a kezében.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
marlboromen
üzenetére
Ezt még nem láttam. Szegény.

-
catroot
veterán
válasz
marlboromen
üzenetére
Nem.
-
PMG
csendes tag
válasz
marlboromen
üzenetére
Hétfőn.
-
Liudvikas
tag
válasz
marlboromen
üzenetére
aha, hétfőn a Surface bemutatón
-
mrpet
tag
válasz
marlboromen
üzenetére

-
Dunbar
senior tag
Nincs ZTE, LG, Toshiba? Szóval csak ez a négy csinálhatja?
Minimum 3 éves support szimpatikus.
-
marlboromen
aktív tag
Ez most volt?[link]
-
Sofian
őstag
Szvsz a világ különböző pontjain különböző emberek mangos telefonok darabjait szedegetik össze épp most..

-
Blyan
félisten
Egyik szemem sir, a masik nevet
Vannak dicseretes ujitasok, ahogy vartuk, es sajnos a frissithetoseg kihagyasa.... Abogy vartuk.
Varom a hivatalos Apollo telcsiket, nagyon. Addig valszeg marad az i4.
-
H-ger
tag
lehet, hogy WP8 lesz a következő telóm....
-
Liudvikas
tag
csak nekem jutott eszembe a mostani résznél?
[link](#200) kcsa: na ja, valószínűleg lőhetjük

Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)