- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Na most jutottam el Keynote-ban a lényeghez. A WPF+SL nem fut WP8-on, hanem a Marketplace újrafordítja őket, hogy gyakorlatilag WinRT appok legyenek, szóval tényleg totális a váltás. (Úgy mint x86 esetében a Google Play teszi.)
Még csak köszönő viszonyban sincs a két rendszer egymással. -
vicze
félisten
Egyre gondolunk, de lib-hez kernel oldali támogatás is kell, hogy fusson háttérben az a szerencsétlen rendesen, amit nem tehet más féltől származó app jelenleg.
Lehetni lehetne, de az már kernel cserés móka lenne megintcsak. De ott van még mindig, hogy minek marasztaljuk a usert a régin? WP7 a mertóra szoktatás 1 lépés volt, meg hogy appokat generáljon és WP8 nem 0-ról induljon.
Nyugodjék békében. -
vicze
félisten
Az egyforma interfész az a kernel lenne ugyebár, ami nem is különbözhet jobban. Szóval így ugrik ez a lehetőség. WPF+SL-t tudja futtani WP8, de az meg nem elég.
7.8 meg kb. azért van, hogy ne valamit felmutassanak, hogy támogatás még a régire, de az érni semmit nem ér. MeeGo-ra is jó pár update volt. -
zaugheek
tag
Én is ezt mondtam. A Nokia jól elbaltázta. Visszatérve egy-két gondolat erejéig: szerintem a Microsoft olyan útra lépett ahol mellé nem lőhet. Amint kijön a WP8, meg fogják rohamozni a vásárlók, mert ilyen specifikációkkal már labdába rúghat egy új iPhone mellett is! Már tervezem a Surface beszerzését, nagyon csábító. Azt nem mondja meg valaki, hogy mit értettek mélyebb Office integráció alatt?
-
vicze
félisten
NEM oldható meg, mert nem fog a GPU 9.0c kompatibilissé konvertálódni. Ahhoz minimum Adreno 220 kell, de jelenlegi max. 205-ös ami nem támogatja a DX-et egyáltalán.
És nem MS kéne megoldja, nem minden gyártó gyakorlatilag készülékenként, mivel mindegyiken más a bootloader, az MS-nek köze nincs ehhez.
Onnantól hogy NT kernel, nincs upgrade lehetőség, nincs hova ragozni, ez tény.Szerk:
Hmmm, akkor mégse kell Karit, elég az S3 is. -
Lall
veterán
Ugyan már, "pár" kocka tud erről. Anyámat mit érdekli, hogy a 710-esére nem lesz WP8 csak 7.8. Persze nem gondolom, hogy páran nem mérgesek, de a beigért 2 év támagatás nagyjából állni fog. Ne feledd az átlaguserek vannak többen és ők ebből szvsz nem sokat látnak. Mondjuk egy Lumia 900 tulaj helyében én sem szívesen lennék, bár a frissítéssel is bőven használható cucc van a kezében.
-
phantom88
tag
Androidos telefonokra siman kiadnak full firmwaret nem csak romot cserelo hivatalos szoftvert, amit a felhasznalo otthon tud futtatni....
(#97) Sofian: meg tudna, mert nekem azt nem magyarazza be, hogy mas a proci ezert nem lehet... kerdes megteszi-e. En attol felek ma nem mondanak errol semmit... (ami egybol azt is jelenti, hogy nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- általános iskolai rendszergazda
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Hobby elektronika
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest