Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Cathulhu
üzenetére
Aztán amikor EU-n kívül "megnyomódik" a gomb a zsebedben, és felhívsz pár kontaktot a zsebedből, igencsak csodálkozol a mobilszámlán...
(#901) Einstvan
Először WinMo-n használtam hasonló lock progit, és addig nem is vettem szifont, amíg lassabb volt a legfontosabb funkciók elérése. Sőt, ha WP8-ban zár kiold + widget marad az elérés, megint kihagyom. -
törölt tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Az a pár csúnya csempe ami a launcher 7-ben van nem fogja helyettesíteni a Metro UI-t. Meg se közelíti az egész feelingjét. Használtam SGS-en és a közelébe se ér az igazi Metro UI-nak. Az animációk bénák, a csempék bazárian néznek ki, ez minden, csak nem letisztult és szép.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Egyik Android, ingyen van az OP rendszer, cserébe lassú, és a kjelző is kicsi - és nem is a debüt ára 70k.
Másik WP, licenszes, de megy ahogy kell, 4,3", most jelent meg, heteken belül egy nagyobb frissítéssel. Ha lejjeb megy az ára olyan 100 körülre (1-2 hónap) akkor már csak 30 a különbség, de...
Használva megérzi az ember, hogy miért ekkora a különbség árban: mert felhasználói élményben is megvan ez a plusz.Androidnál a hardverhajhászás megy, iPhonenál az 1-2 hardverre optimalizálás, WP-nél pedig már azért változatosabb hardvereken, de szintén az optimalizálás éri meg.
A hardverháború a benchmarkoláson és az e-penis növelésen kívül nem oszt, nem szoroz a használhatóság szempontjából, ha normális OS van alatta... -
margithid
veterán
válasz
Cathulhu
üzenetére
A ház az ugyanaz?
A név az ugyanaz?
Hagyjuk már...
Egy időben lettek kiadva?
Amúgy a 900 szeritnem is túl van árazva, elkéstek vele, év elején még jó lett volna.Amúgy ne elgyen már midnenki oda a magokért, nokia lumia 900ban is lehetne 4 magos, ha támogatná a wp7, és akkor annyiba fájna mint galaxy 3.
Igy meg túlárazott, de nézzük azt is, hogy külsőre a lumia 900 a legszebb telefonok között van jelenleg, mig plus egy a 100ból. Ezt kell megfizetni nokiánál. -
margithid
veterán
válasz
Cathulhu
üzenetére
Olvasd el mégegyszer ami írtam.
3.5-3.8", müanyag ház.
Meg ne hasonlítsunk már egy most megjelenő terméket egy egy éveshez...
Sn[4k3]
Sasung w se futott be nagy karriert, ahogy szerintem htc-k sem.
Mindenki magasról tett a wp7re, talán majd most!
Én a kínai gyártókban bízom, na meg a nokiában, nekik jó sok telefont ki kell adniuk, és oclsókat is ha bevételt akarnak! -
Droid_
tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
De akik WPs telót vettek, azok se azért vették, mert jön rá a WP8, hanem azért, mert tetszett nekik a 7, 7.5. Az, hogy van újabb, jobb, az egy dolog. Természetes, hogy nem jár mellé lifelongsupport. Főleg, hogy az újítások nagy része olyan követelményeket támaszt, amiket nem tudnak megugrani a telók.
Azt megértem, hogy valaki háborog, mert a Play-e nem kap ICS-t, az be volt ígérve. De mikor láttatok olyan cikket hogy Hivatalos: A WP8 elérhető lesz xy telefonra?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest