Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
én pl így vélekednék/így csinálnám MS helyében, és szerintem akkor egy szót sem szólnának a 7.8-asok sem:
"Nem, nem lesz Windows Phone 8 a mostani készülékeden. De lesz rajta 7.8, ami mindent magával hoz amihez nem kell az új kernel. Mit is jelent ez?
◾megkapod az új UI-t
◾ígérték, hogy lesz Skype normálisan, azaz akkor a VOIP multitaskingot is megkapod
◾ezen az alapon továbbindulva, ha a VOIP megoldható, akkor szerintem a GPS is, így a háttérbeli navigációt is megkapod
◾megkapod a sok új API-t, amihez szintén nem kell új kernel – ezekről még nem sokat tudunk, de lesznek – lásd WPDevFeedback oldal “under consideration”-nal jelölt része (kivéve natív kód, ehhez szerintem kell az új kernel)
◾megkapod az új térképet és a Nokiás turn-by-turn navigációt
◾valószínűleg megkapod az új TellMe funkciókat, hiszen ez is csak API kérdése
◾valószínűleg megkapod az IE10-et, bizonyos korlátozások mellett (SmartScreen filter, nem lesz akkora gyorsulás mint az új készülékeken)
◾valószínűleg megkapod a Wallet-et, az NFC rész nélkül – ezzel megkapod az appon belüli vásárlást is
◾ha Nokiás vagy megkapod az adatforgalomszámlálót"Ha z mind megvvalósulna, vagy csak akár egy jelentős része, akkor mindenki megnyugodna szerintem

-
Blyan
félisten
Rakhattak volna, ha lett volna lehetőség, de nem volt... viszon a Nokiát leszámítva nem is adott ki idén senki (najó, talán a ZTE) WP7-es telefont, főleg nem zászlóshajót (nyilván nem véletlenül, tisztában voltak a frissíthetőség elmaradásával).
Akárhogy is nézem a Nokia is bőven benne van a szívatásban.. Lumia 900.... pff. -
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Projektor topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)