- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseremanus
tag
WP 7.5 a teló,a gép pedig XP SP3.
Huhh meg nem mondom most,csak a Gugliba beírtam,hogy Zune letöltés,és kidobta azt az oldaltEzt írja ki:
System updates required!
Zune software installation can't continue until you've installed one or more required updates
Windows Update must be updated to run this program.
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=101231Egy is elég lesz!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Dunbar
senior tag
Lumia 800, 900 túlárazott volt. Ha a 900 a 800 árán nyitott volna, akkor mondom azt, hogy elmegy az ára. A 610 szvsz felesleges volt, inkább 710-et kellett volna olyan házba rakni. Alapból az, hogy Windows Phone visszarettenti az emberek nagyrészét, mert höhö, winfos telefon nem kell nekem, csak befagy meg kékhalálozik.
-
Polllen
félisten
most hogy mondod... fel se tűnt eddig...
OliverdaMindig előkerül az ios... Ott még appstore se volt, amikor robbantottak vele...
És igazából szerintem az app-khoz kell a felhasználóbázis. Csak úgy senki se fog sok app-t fejleszteni zéró piaci részesedésre... Együtt kell a kettőnek növekednie.
-
Integra
titán
na ez az, ha elég belső rom van. vagyis arra gyúrt az ms ezzel, hogy a gyártók költségét csökkentse. sd kártyákkal mi lesz? hányas class lesz az ajánlott hozzá, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint ha belső lenne? szerinted a gyártók valóban olcsóbban fognak dolgozni vagy lenyelik a kisebb ramból felszabaduló összeget? simán lenyelik, csodák nincsenek. a júzer meg még jó drágán vehet jó gyors sd kártyát majd.
ha nincsen zune, feltételezem, hogy hagyomnányos usb mass storage-ként kell lássa a tárhelyet. ami viszont mindenképpen pozitív lenne
mert akkor bárhol bármilyen gépre rá lehet dugni és adatot mozgatni, oda-vissza.
köszi, javítva, elírtam
-
istnag
addikt
"es elmeletileg meg appokat is lehet majd oda telepiteni"
Ezt nem kellene SZVSZ, ezzel felborítanák a sokat hallott,olvasott zökkenőmentességet,smoothságot,hogy divatos szóval éljek,erre célra meg kell(ene),hagyni a belső tárolót,sokkal gyorsabb,biztonságosabb,nem megy tönkre stb,stb. Mindenestre az jó,ha kezeli zenéknek,térképeknek,képeknek stb,stb
-
Integra
titán
húúú, régi emlékeim szerint mikor anno erről sokat beszélgettünk, akkor azt mondták az okosok, hogy azért mert a rendszer zárt és nem lesz sd bővítés etc. meg ez így jó. hiába mondtuk, hogy blődli, de ez így jó és kész.
no lám, ezt is megértük, hogy az ms csak hallgat a userekre is. viszont nekem még most is kétesélyes az sd kártya megléte. ugyanis használhatják nagyon jól meg baromira rosszul.
ha ugyanis a céljuk az, hogy csökkentsék a telefongyártók költségét és majd a user vegyen magának akkora kártyát amekkorát akar és az ugyanúgy lesz használható mintha fixen lenne beépítve és ugyanúgy nem használható mass storage-ra, vagyis mint a jelenlegi 7.5-es telefonoknál, akkor az cumi, kapufa erősen.
de ha marad az internal storage is, mondjuk 8-16gb és ehhez még hozzácsaphatsz amit akarsz, és az működik klasszikus mass storage-ként, amiből a telefon maga is képes dolgozni, beolvasni, na akkor az nagy királyság lenne, mert belevinnének az android szabadságából egy jókora adagot.
bár megkockázatom, hogy erre nem lesz lehetőség, mert különben már írták volna, mint nagy újdonság -
Tény, hogy jó ómen a felkészült tartalomszolgáltatás, csak legyen mire szolgáltatni!
Hiába van ott sok száz - sok ezer program, ha relatíve kevesen vásárolnak hardvert, hogy arra letölthessék.Eddig is nagyon nehezen indult (sőt!) a WP szekere a világpiaci részesedést illetően, akkor most?
-
vicze
félisten
Hát hogy ezt ők hogy értelmezik, és hogyan a user, abben nem vagyok biztos, akkor visszaszívom és maradjunk annyiban, hogy szkeptikus vagyok. Illetve, hogy szerintem "Windows Phone 7.5 handset" a mangóval kiadottakat jelöli.
pzstm: Windows RT-ben hol láttál desktopot? Ha nem futnak rajta a win32 programok, akkor minek? (Még 1éve mikor demózták az első tesztváltozatokat, akkor még volt, de azóta...)
-
a.sebi
őstag
nem a live wallpaperre izgulok...hanem úgy anblokk a widgetes rendszer nekem nagyon bejön....vagy a témák cserélgetése is jó dolog...teljesen új telefon varázsolhato a droidból pár perc alatt...gondolod a tácsvízt használom a noteon.hehehe...
Ha valakinek tetszik is a csempe dizájn...akkor is megunhatja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest