Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseremanus
tag
igen,ezzel én is tisztában vagyok,de valami nem stimmel...

a link amit küldtél :
A kiszolgáló nem találhatóA Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) windowsupdate.microsoft.com helyen.
Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.Jah és egyfolytában ezt írja ki!
Akármire megyek az MS oldalon!
-
zozzzzzzzzzz
tag
Köszi a válaszokat

A Skype-ot meg a Vibert is kenhetem a hajamra? ha nem indítom el, vagy nem megy folyamatosan akkor nem is látom ha valaki hív? akkor tulajdonképpen csak "kimenő" hívásokra jó? .... ez gáááááz ...!!!!
A navi nem érdekel, csak az útvonaltervezés BKV-ra, ha nem megy csődbe
Amúgy akárki akármit mond, nekem bejön a WP! Androidon az elején többszáz alkalmazást kipróbáltam, folyamatosan cserélgettem variáltam a képernyőket, aztán pár hónap múlva maradt kb. 10 app. amit folyamatosan használok és tán egy éve cseréltem utoljára háttérképet

Ha a nyitóképernyőn megkapom a számomra legfontosabb 4-5 értesítést akkor már boldog leszek. És amúgy meg Tetszik!!!!
(Valakinek szubjektív vélemény a Htc Radar-ról? esetleg priviben?)
-
pzstm
titán
sajnos ez egy szakmai fórumon nem kéne hogy plusz egy legyen.....komolyan döbbenet van rajtam úrrá, hogy akkor 300komment miről is szólt, ha eddig ezzel nem voltak tisztában az emberek??? mert akkor kb. törölhető az előtte lévő szinte összes komment....

catroot: erről nem is beszélve (de páran azt hitték hogy majd komplett kernelcserét is megoldanak a kedvükért a gyártók...azt nem tuom hhogy hogy...de remélték...)
-
törölt tag
ne haragudj de melyik állításom nem igaz? Vagy melyikkel van bajod? Androidra könnyen elérhető könnyen telepíthető alternatív romok vannak.
A metró pedig kinai bazár kinézetű VÉLEMÉNYEM szerint. Szóval ne kezdjél már trollozni mikor hamisat nem állítottam félrevezetőt nem írtam.
-
T.Peter
őstag
A navigációnál ott van a multitask, az eddig sem direkt nem volt. Túl erőforrásigényesnek tartották. Az, hogy a wp8-on lesz globálisan nokia maps, az pedig azért van, hogy valamivel eladják a wp8-at. Nem véletlenül nem váltottak olyan sokan first gen. telefonról second gen.-re. Ott nem volt annyi plusz tartalom, ami miatt megérte volna.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Videós, mozgóképes topik
- Suzuki topik
- Autós topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- LEGO klub
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- iPhone topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest