Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ő sem írt konkrét programot. És én is mondhatom, hogy ismerem annyira a windózt, hogy tudjam, hogy lehetséges.
Figy, nem emlékszem az összes program nevére, aminek a hibáival az elmúlt 7 év supportos tapasztalata során találkoztam. Bocs, szenilis vagyok már.Amúgy, hogy troll reakció-e, azt vitatnám, mert csak annyit írtam, hogy más oprendszereken is van ilyen, de inkább a rosszul megírt program hibája ez, mint az oprendszeré. De felőlem annak tekinted, aminek csak szeretnéd
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A jelenség tényleg létezik Win alatt, pl. AltiumDesigner produkálja. Ha a betűméret egy lépcsővel meg van növelve az alapról, akkor pár belső ablakon nem lehet megnyomni az OK gombot, mert a gomb nem fér ki az ablakra, így effektíve használhatatlanná teszi a programot növelt betűmérettel, ugyanis nem lehet a kapcs. rajz változásokat átvinni a nyáktervre az OK gomb nélkül... Alap betűmérettel jó, de az meg FullHD monitoron elég pici.
Hasonló problémák előfordulnak Coocox IDE-ben is, de ott legalább a program minden részén külön lehet állítani a betűtípust és méretet, csak el kell vele tökölni egy kis időt.Egyébként néhány speciális, ritkán megjelenő tájékoztató ablaknál is előfordul W7-en, hogy ha növeled a betűméretet, akkor az üzenet fele kilóg a textboxból, és nem lehet elolvasni. Gondolom nem foglalkoztak azzal, hogy az angol szövegekhez szabott UI minden elemét átszabják minden lokalizációra. Azt már meg nem mondom, ez melyik üzeneteknél lelhető fel, de létező jelenség.
*no meg XP-n is volt ilyen, nem is egy esetben. Igazából aki állította valaha a betűméreteket nagyobbra, biztosan találkozott ezekkel az apró hibákkal.
Valszeg Linux alatt is előfordulnak ilyen apróbb hibák, de ott még nem növeltem betűméretet az alapról. -
-
-
Auratech
őstag
Azt én is megerősítem, hogy a W8 motorja rendben van és fejlettebb az előzményeknél, főként virtualizált környezetben. Jobb a memóriakezelés, a taskok ütemezése, a párhuzamosság lehetősége... Szerverfunkciók..
A problémám nekem a UI. ergonómiájával van!
Érintőfelület kéz alatt...elfárad a nyakam, kezem. Foltos lesz a képernyő és moiree ábrákat alkot a zsír, pára. Érintőfelület előttem, leszakad a vállam, elfárad a nyakam...(21,5")
Az egérmutatóval szinte pixelesen célozható egy felületi elem, vagy nagyon gyorsan. Érintőfelületen például hiányzik a kurzormozdatás dinamikája, hogy pár centis csuklómozdulatokkal a teljes képernyőn biztonsággal tudok tevékenykedni. A job- balkatt késedelem nélküli...
Megoldás lehet a nyomásérzékenység, a szemmozgás, ujjgesztusok, a kézmozgás dinamikája (gyorsulás-lassulás) a térbeli, magassági mozgások...
Egy indesignes doksi létrehozásánál megcsináltam w8 és w7- es gépen ugyanazt. (műsorfüzet) A metro felület és érintés nem tette gyorsabbá, vagy kényelmesebbé a munkát. iPadon is sokat dolgozom (most is arról írok).
Vagy érintésre van fejlesztve az alkalmazás és a környezete vagy hagyományos beviteli eszközökre.
Ami már jó, az a képek meretezésénel a széthúzás és a forgatás, maszkok gyors rajzolása de iPadon még jobb.. A pozicionálás nehézkesebb, mint egérrel.
Kifutja ez majd magát, de kell neki még idő. A Blue tesz engedményt biztosan.
Amint a beviteli eszközök interakciós felbontása és rugalmassága túlhaladja a lendkerekes, kattintós gyufásdobozt és az írógép billenytyűzetetet, a változás hamar meggyökerezik, ahogy a parancssor (alfanumerikus input-vezérlés) is szép lassan kikopott az átlagfelhasználók gyakorlatából. -
CyberPunk666
senior tag
Tudom, hogy a 4GB-s korlát a 32 bites címzés miatt van, mert 2^32-t tud címezni.
A 64 bites xp beszerzése körülményes és ha jól tudom csak angol van belőle (de magyar biztosan nincs hivatalosan). Ráadásul xp-re 64 bites driver... Gyakorlatilag tekinthetjük a 64 bites xp-t nem létezőnek. Jelentéktelen.
Az xp addig gyorsabb ameddig 1 magot kell használni. Ha már managelni kéne a dolgot, akkor ott visszaesik. Egyszerűen nem tartalmaz erre semmilyen optimalizációt. Lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő