- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én nem hittem el, csak nem ismerem annyira a Linux op rendszert hogy megítélhessem a valóságtartalmát az állításának. Leírt egy hibajelenséget, amire te azt trollkodtad, be hogy olyan van bizony a Windowson is. Sőt! Saját magad tapasztaltad meg. Ha ez így van akkor melyik program produkálja?
Mivel nem tudtál válaszolni a kérdésemre, én úgy tekintem hogy finoman szólva is nem bizonyítható állítás, sőt csak egy szokásos troll reakció, hamár a te terminológiádat próbáljuk használni.
-
CyberPunk666
senior tag
De kötekedés, ha mégsem, akkor felfogási képességekben van a probléma.
Ha megnézed mire írtam, akkor láthatod, hogy miről volt szó. Ezzel közösítette a platformot a felhasználók számára. Nem volt értelmetlen.Azzal nem húznak nagyot a felhasználók körében, ha tök más külső mögött ugyanaz az alap fut. Még az is nagyobb húzás nála, ha ugyanazon külső mögött más alapok vannak és kétszer kell megírni. Mert itt a lényeg, hogy a felhasználó ugyanazt lássa.
A felhasználó oldaláról ez a kapcsolat. Ennek a technikai megoldása ebben a formában lényegtelen. A fejlesztőknek persze nem az.
-
CyberPunk666
senior tag
-
CyberPunk666
senior tag
Gondolom azért nincs ilyen gondod, mert nem használod ki a korlátlan testreszabhatóságot....
A színek, méretek állítása viszont az egészet szétcseszi. Hiába lehet ott annyi mindent állítani, ha csak defaultban működik jól, a tálcákkal lehet játszogatni és annyi.
Amúgy nincs a baj defaultal sem, mert jó ahogy van, csak reagálni akartam arra a téves információra, hogy a korlátlan tesreszabhatóság létezik. Nem létezik, illúzió, egy lehetőség amivel nem lehet élni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Le lehet, csak nem kérdez, a Winupdate jobban tudja, hogy mit akarsz használni. A Creative cég meg cseszik támogatni a régebbi cuccait, így ezért van egy gagyi driver a winupdaten, "csak hogy legyen valami". Ha rendes drivert akarsz, akkor fel kell tenni a Daniel K. féle Audigy support packot, akkor 5.1 és EAX meg OpenAL is menni fog...
Ha éppen ott vagy, akkor legegyszerűbb kihúzni a netet az első boot alatt, feltenni a saját driveredet, aztán bedugni a netet és engedni a winupdatet, mert akkor már nem akarja feltenni azt a ratyi drivert.
-
Geffry
aktív tag
Aki érintőképernyőt használ az meg is érdemli... Nem, én csak szimplán útáltam mindigis a tapipadot, bár tény egy minimalista valaminek nem rossz, az utcán én se szedek hozzá elő egeret, de mindig ott pihen mellette az M187
Bluetooth-ot hála a magasságosnak nem használtam már vagy 6 éve, VGA driver ügyileg meg nem tudok mit mondani, sosem volt probléma vele, arra az időre jó míg felmászik a catalyst.De végeredményben nem érdekel. Valamitől egyszercsak lassabb lett a gép az új, erősebb hardverrel, mint az idén 5éves régi alaplappal és több problémám is volt vele, pedig ez friss telepítés az előző pedig 2 éves volt. Nem bántom a Win 7-et, egy nagy siker volt és még messze nem járt el felette az idő... Mitöbb, én is remélem hogy ezt a csempe marhaságot nem viszi tovább az MS, mert én azokat például telepítés után mind uninstalláltam
szóval csak a fura start menü maradt meg illetve a tapigesztusokra emlékeztető jegyek. De ha ezeken túl tudunk lépni, akkor egy tökéletesített windows 7 van előttünk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Touchpad? Hehe, ott a pöcök egér egy normális gépen.
Am. a W7 drivereivel be lehet szívatni magunkat rendesen. Ha kérdés nélkül hagyom telepíteni install után, akkor a Radeonom kap egy drivert a Catalyst Control Center nélkül, az Audigymre meg felrak valami gyári szemetet a Creativetól, amivel csak sztereó módban hajlandó működni. Ha nem figyelek oda és nem állítom le időben, akkor 20 perc plusz munkát ad nekem a Windows... - szerencsére már jó rég nem halt meg, csak majdnem, de azt kétszer.
-
SentryGun
aktív tag
"Csak akkor gondolom a kutya nem használná..."
Mondasz valamit...Egy "Back to Win7 surface" kapcsolóval én is kiegyeznék.
Egyébként, mivel egyre kevesebb specifikus program köt a Win-hez, erősen elgondolkoztam az utóbbi hetekben én is, hogy a következő gépem nem win-es lesz. Főleg, hogy a gyártók még az ezer eurós szegmensben sem képesek még mindig elszakadni a WXGA felbontástól 13 collon például...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest