- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
köszönöm a commented, nagyon jó volt olvasni, hogy hasonlóan szar helyzetből valaki jól jött ki =)
kérdés, hogy ez alatt az idő alatt amíg várok rá nem e talál ő valaki olyat akibe talán úgy érzi beletud szeretni?!... ez az ami zavar...viszont neked gratulálok, hogy végigtudtad csinálni az egészet, és minden jól működik (az írásod alapján)
harry
érettségiből csak és kizárólag magyarbol lesz para... angolt csuklóbol megírom középszinten 4-5 ösre... de magyarból soha nem voltam jó középsuliba, bár kérdés, hogy ez a tanár hibája vagy az enyém, mert ezt nem tudom eldönteni, ha 2-3 óra seggelés után se voltam képes 2-esnél jobbat összehozni...golyani
szivesen beszélgetek én erről is privátban, nyugodtan megkereshetsz =)CsodaPOK
neked is csak azt tudom mondani, hogy egyedül a magyar lesz számomra kínszenvedés, semmi más... =/Hakudoshi
érdekes felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest