Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
köszönöm a commented, nagyon jó volt olvasni, hogy hasonlóan szar helyzetből valaki jól jött ki =)
kérdés, hogy ez alatt az idő alatt amíg várok rá nem e talál ő valaki olyat akibe talán úgy érzi beletud szeretni?!... ez az ami zavar...viszont neked gratulálok, hogy végigtudtad csinálni az egészet, és minden jól működik (az írásod alapján)
harry
érettségiből csak és kizárólag magyarbol lesz para... angolt csuklóbol megírom középszinten 4-5 ösre... de magyarból soha nem voltam jó középsuliba, bár kérdés, hogy ez a tanár hibája vagy az enyém, mert ezt nem tudom eldönteni, ha 2-3 óra seggelés után se voltam képes 2-esnél jobbat összehozni...golyani
szivesen beszélgetek én erről is privátban, nyugodtan megkereshetsz =)CsodaPOK
neked is csak azt tudom mondani, hogy egyedül a magyar lesz számomra kínszenvedés, semmi más... =/Hakudoshi
érdekes felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest