Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
köszönöm a commented, nagyon jó volt olvasni, hogy hasonlóan szar helyzetből valaki jól jött ki =)
kérdés, hogy ez alatt az idő alatt amíg várok rá nem e talál ő valaki olyat akibe talán úgy érzi beletud szeretni?!... ez az ami zavar...viszont neked gratulálok, hogy végigtudtad csinálni az egészet, és minden jól működik (az írásod alapján)
harry
érettségiből csak és kizárólag magyarbol lesz para... angolt csuklóbol megírom középszinten 4-5 ösre... de magyarból soha nem voltam jó középsuliba, bár kérdés, hogy ez a tanár hibája vagy az enyém, mert ezt nem tudom eldönteni, ha 2-3 óra seggelés után se voltam képes 2-esnél jobbat összehozni...golyani
szivesen beszélgetek én erről is privátban, nyugodtan megkereshetsz =)CsodaPOK
neked is csak azt tudom mondani, hogy egyedül a magyar lesz számomra kínszenvedés, semmi más... =/Hakudoshi
érdekes felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Microsoft Outlook topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Lightyear - befektetési app
- 3D nyomtatás
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest