Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula_
tag
Már leírták mások, amit én is javasolnék:
Kicsit éreztetsd, hogy egy önálló valaki vagy és keresed a boldogságod, ahogyan mindenki más. Próbálkoztál nála, "őszintén, tisztán", de ha ő nem fogadta a közeledésed, akkor kezdj egy kicsit másfelé is kacsintgatni, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor egyszerűen leállni az ostromlással, aktivitással - mondjuk nem egyből, hanem fokozatosan. Ha majd látja, hogy kicsit feladtad a szerelmi részét a dolognak, akkor rájön, h elveszíthet. Ez vagy megijeszti és elgondolkodtatja és közeledni fog hozzád, vagy tényleg nincs rád szerelmi szinten szüksége és mindketten majd megtaláljátok a hozzátok illőt. A dolog egy kicsit türelem-játék, de az idő meg fogja oldani. Az élettapasztalat is majd segít dönteni mindkettőtöknek abban, hogy tényleg egymásra van-e szükségetek, vagy inkább másra. -
harry
veterán
Az írásbelinél ugye 3 fajta fogalmazás van (vagy miez), elemzés, összehasonlítás, érvelés. Legalábbi nálam így volt. Egy két oldalas írás volt az első szöveg, elolvastam de kicsit összetettnek tűnt, verselemzés/összehasonlítás nekem nem nagyon megy, maradt az érvelés. Talán vmi olyan volt, hogy mi a jobb, a digitális olvasmáynok vagy a hagyományos könyvek. Erről meg írtam ami eszembe jutott, minden apróságot, persze azért rendezetten. Szóbalinél meg a tételeket kell tudni, illetve néhány kötelező olvasmány tartalmát ismerni. Kapsz egy szöveggyűjteményt, ez is segítségedre lesz. Valamint általában véve fontos, hogy tudd használni a segédleteket, pl matekból a függvénytáblát, tudni mi-hol van, hogyan kell használni, töri atlasznál hasonlóképp.
-
HavocS
senior tag
Nem ez a kérdés. Gondolj bele: valami oka volt annak, hogy elsőre nem működött. Gondolod, hogy ez a probléma teljes egészében megszűnt, hogy második alkalommal már ne akadályozza a boldogságotokat?
Komolyan, próbálj meg túllépni. Én is voltam depressziós nők miatt számtalan alkalommal, volt, hogy egy egész évig, hogy aztán egy másik egy hónap múlva megint átverjen, és újabb fél évig depressziós legyek. Épp ezért mondom azt, hogy mérlegeld ezt. Ha valaki más miatt hagyott ott: ott fog hagyni legközelebb is. Ha valamilyen tulajdonságod miatt: akkor nem is téged szeret(ett), hanem valami általa elképzelt ideált. Ne feledd: egyszer pofára esni még mindig jobb, mint kétszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak azt sajnálom hogy nem háttérképnek való.