- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula_
tag
Már leírták mások, amit én is javasolnék:
Kicsit éreztetsd, hogy egy önálló valaki vagy és keresed a boldogságod, ahogyan mindenki más. Próbálkoztál nála, "őszintén, tisztán", de ha ő nem fogadta a közeledésed, akkor kezdj egy kicsit másfelé is kacsintgatni, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor egyszerűen leállni az ostromlással, aktivitással - mondjuk nem egyből, hanem fokozatosan. Ha majd látja, hogy kicsit feladtad a szerelmi részét a dolognak, akkor rájön, h elveszíthet. Ez vagy megijeszti és elgondolkodtatja és közeledni fog hozzád, vagy tényleg nincs rád szerelmi szinten szüksége és mindketten majd megtaláljátok a hozzátok illőt. A dolog egy kicsit türelem-játék, de az idő meg fogja oldani. Az élettapasztalat is majd segít dönteni mindkettőtöknek abban, hogy tényleg egymásra van-e szükségetek, vagy inkább másra. -
harry
veterán
Az írásbelinél ugye 3 fajta fogalmazás van (vagy miez), elemzés, összehasonlítás, érvelés. Legalábbi nálam így volt. Egy két oldalas írás volt az első szöveg, elolvastam de kicsit összetettnek tűnt, verselemzés/összehasonlítás nekem nem nagyon megy, maradt az érvelés. Talán vmi olyan volt, hogy mi a jobb, a digitális olvasmáynok vagy a hagyományos könyvek. Erről meg írtam ami eszembe jutott, minden apróságot, persze azért rendezetten. Szóbalinél meg a tételeket kell tudni, illetve néhány kötelező olvasmány tartalmát ismerni. Kapsz egy szöveggyűjteményt, ez is segítségedre lesz. Valamint általában véve fontos, hogy tudd használni a segédleteket, pl matekból a függvénytáblát, tudni mi-hol van, hogyan kell használni, töri atlasznál hasonlóképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest