Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolnaizoltan
csendes tag
Hét napon túl is megvásárolhatod,a triál 7 napig fog müködni.Ha teljes eu térképet tervezel letölteni,akkor érdemes a tárhely cserét megcsinálni,meg muszály is,különben nem fér fel.Vásárlás menete,kell egy google fiókot regisztrálnod,katt a megvételre , kérni fog egy kártya számot,amit bevisz a fiókodhoz,ez késöbb törölhető is akár a beállitásokba.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Az MTK gps vevőket ismeri valaki ? /MTK MT3339/ Egyenértékü a Sirf Atlas vevőkkel? Jobb roszabb? Elég sok modellbe van már ilyen gps vevő,ezért érdekelne a dolog.
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
tolnaizoltan #5649 üzenetére
A dual proci , meg az egy gb ram kimaradt a kivánságlistából
-
tolnaizoltan
csendes tag
Szerintem a legjobb piacon lévő navigációs készülék az xtab 50 gps , folyamatosan nézem az alternativákat ,de még nincs jobb , hasonló van,de jobb nincs.Ami miatt morcos vagyok kicsit,hogy úgy van feltüntetve a honlapjukon,hogy a hangszorója sztereó.Sajnos nem az.Jó lenne,ha a Wayteq kiadna egy legalább 7 es modellt,ami sztereó hangszorós, 8gb belső memóriás Fm transzmitteres , Bluetot van benne , Otg támogatás,szerintem lenne rá igény.A készülék birja a gyürődést , benn egy 32gb os memóriakártya , tele mindennel.Három navi program rajta , öt teljes eu térkép,és teszi a dolgát.
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
tolnaizoltan #5533 üzenetére
Harmadszorra sikerült
-
tolnaizoltan
csendes tag
Az új ICS vel sikerült már valakinek a tárhelycsere?Én most ugrok neki harmadszor.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül,hogy a CM9 be mi a neve annak a két kék élő háttérképnek?
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
KamuMazsola #5305 üzenetére
Töltöttem egy másikat , az felment,de az se indul el. Még ezt találtam a dologról , de a linkek már sajna nem élnek.[link]
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
KamuMazsola #5303 üzenetére
Probáld ki : [link]
-
tolnaizoltan
csendes tag
Én nem gyári hálózati töltővel próbáltam,hanem egy mezei gps töltővel , de az adatok alapján jónak kellene lennie hozzá.Ha valakinek van hozzá gyári töltője,érdekelne,hogy azzal hogy viselkedik a kijelző töltés közbe.Nekem ez bevált,ha gondolod vedd meg . jó hozzá : http://elektronika.vatera.hu/kabel_csatlakozo/atalakito/adapter/220v_12v_autostolto_atalakito_transzmitter_adapter_1691259047.html
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
tolnaizoltan #5289 üzenetére
Nekem nem volt jó az 1500ma hálozati töltővel,töltötte de a kijelzője használhatatlan volt,még rávolt dugva.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Szoval nem csak nálam volt igy hogy rajt maradt a CM9 telepitő ugy is,hogy többször megformáztam Win 8 on , arra gyanakodtam hogy a rendszer a ludas , aztán megformáztam Xp vel is,akkor is telepitett , majd megformáztam ezzel : http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml majd azzal a programmal , ami áátrakja a telepitőt a memoriakártyára , format normal opcióval. Aztán igy már jó lett , benn a memóriakártya. Tehát HP USB Disk Storage Format Tool , utána PhoenixCard al , és jó lesz.
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
zagor tenay #5150 üzenetére
Szerintem ugy kell,hogy a super one clikkel raksz neki drivert,aztán már felismeri ,és megnyitja.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Valaki tapasztalt olyant,hogyha rávan dugva adatkábellel a laptopra,vagy szivartöltöről a kocsiba jó,de ha hálózati töltőre dugom,igaz nem a sajátjával,csak 1500a es , vagy ha áttalakitóval szivartöltőre dugom ami csak 500 a es , akkor megvan bolondulva az éréntésre,önálló életre kel,ahogy fogom oldalt a keretet,használhatatlan.Az enyém is merül ha bekapcsolva hagyom a wifit,utánna bese lehet kapcsolni reggel,pedig teljesen feltöltve huzom le a töltésről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest