Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet letiltani PC-n a viber frissítését? Az egyik laptopomon döglődik az új verza,leszedtem ,feltettem egy régebbit de nem telt bele 3 perc és frissítette.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz KamuMazsola #3696 üzenetére
Azért csak ér valamit. Nem tudom, hogy örülnél-e neki, ha például a te részedről egyszer csak azt vennéd észre, hogy nyom nélkül eltűnnek üzenetek, amire te emlékeztél is, hogy megkaptál. Enyhe skizofrén állapot lépne fel szerintem
-
Bferibörs
addikt
jól jön az így is néha, ha pld. össze téveszti az ember a címzettet és pasi létére egy pasinak vall szerelmet
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
bigdady
nagyúr
Ne csak magadnal torold. Itt megy ios-en
-
KamuMazsola
őstag
Ez a törlés funkció semmit sem ér. Ott van a másik félnél, hogy töröltem.
Üdv.: KamuMazsola
-
Pszihonaranc
senior tag
Valaki használja a legfrissebb verziót?
Jó dolog az új értesítés, ami "nem szakít félbe"
Vagy elrontották, és jobb a régi? -
Toto00
tag
Sziasztok! Sony Z3 androidomra feltettem a vibert és nem jelzi ha a partner éppen gépel. Nem jelenik meg alul a buborék. Más eszközön nincs problema. Vélemények?
-
rika28
csendes tag
Sziasztok Ma töröltem a Vibert , majd ujra letöltöttem . Beírtam a számom és küldte SMS-ben a kódot . Olyan fura, mert már nagyon sokszor csináltam ezt és sosem kaptam kódot, semmit nem tettem a számom beírása után ..automatikusan szinkronizálta a kontaktokat és kész . Ja és arról a számról jött az sms amiről tavaly a Gmail jelszavam változása miatt kaptam egy linket . Lehet ez normális ,de nekem fura mert eddig sosem volt ilyen .
-
gyuri2008
veterán
Tegnap lefagyott viber hívás után a telefonom,mi lehetett a gond?
-
04ahgy
nagyúr
válasz Gstyler #3685 üzenetére
Megpróbáltam a ki-belépést, ami nem oldotta meg, de épp a legutolsó frissítés után jelentkezett mindez.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
A Viber névjegyeim megfogyatkoztak, csak 13 db-ot jelez, pedig 100db fölött volt. Olyan partnerre sem jelez, akivel egyébként is beszélgettem. Tudja valaki, mitől lehet ez, vagy mi a megoldás? Előre is köszönöm.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Rico45
őstag
válasz Pszihonaranc #3682 üzenetére
Biztos a verzió a gond! Igazad van!
Nem az enyémen van ez hanem egy ismerősnél!
Mondom neki frissítsen.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Rico45
őstag
válasz Pszihonaranc #3680 üzenetére
-
Rico45
őstag
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy a viberen ha kapok linket valakitől akkor arra kattintva miért nem tudom megnyitni?Kéken szokta megjeleníteni a kapott linket,de most fekete a szöveg.
Választ előre is köszi!
-
Ancsa85
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, Kezdem az elején. A telefonom telefonkönyvébe átírtam egy nevet. Ez a partner vibert is használ. Miután átírtam víberről eltűnt a képe és az is, hogy mikor volt utoljára elérhető. Én nem tudom sem hívni sem írni neki viberen. Ő tud hívni és az üzenetet is megkapom. Próbáltam már, egy csomó mindent. Vibert újra raktam. A telefonkönyvemből kitöröltem majd újra visszaírtam. De semmi :-( Mutatja h partnernek van vibere de se kép se online állapot nem látszik. Megnéztük más telón, beírtuk a tel számot rendesen kiadta, h van vibere képpel online állapottal....Már próbáltam azt is hogy a saját telómom más telefonszámra kértem a viber kódot. Ugy is minden normális. Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet ez? Mit próbáljak még? Fontos lenne
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Van arra megoldás, hogy ha újratelepítem a Vibert, akkor erről ne tájékoztassa az összes ismerősömet?? Elég sűrűn mókolom a telefonomat és már volt, aki szóvá tette, hogy hányszor csatlakozom a viberhez?!
-
keke69
őstag
válasz gyuri2008 #3675 üzenetére
Az egyik fiókból kijelentkeztem, töröltem majd újratelepítettem a vibert. Most ugyan jó mert a névjegy csak egyszer szerepel de viszont így nem szinkronizál csak az egyik fiókkal. Ha visszakapcsolom a fiókot akkor meg megint kétszer lesz benne
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy a viber két fiókból is szinkronizált így kétszer jelenik meg ugyan az a név. Van valamilyen beállítási lehetőség arra, hogy csak egy fiókkal szinkronizáljon illetve csak az egyik fiókból mutassa a neveket?
Minden segítséget szívesen veszek!
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
isukim
csendes tag
Egy PC, két Viberes szám. Használható egyszerre? Vagy...
-
vicuvicu
csendes tag
Üdv,
Minek ajánlja fel a viber a saját viber-név szerkesztése funkciót, ha mindenkinél olyan néven jelenek meg, ahogy az illető épp felvesz a telefonkönyvébe? Nem a beállított nevemnek kellene látszania mindenkinél, ha megnyitja a programot? Nem értem, hogy akkor ez a viber-név funkció minek vagy hogyan működik? Köszi az infót -
Pszihonaranc
senior tag
-
gabor9991
őstag
válasz Pszihonaranc #3667 üzenetére
Igazából semmit nem állítottam át, csak frissítettem az elérhető legfrissebb verzióra.
Ezért nem értem ,hogy mi lehet, mert azóta egy partnernél sincs kiírva az, hogy elérhető vagy az, hogy utoljára ekkor.... -
gabor9991
őstag
V 5.7.1 mitől lehet az, hogy nem írja ki azt, hogy a partner elérhető vagy nem elérhető?
V 5.1.1 verzió, ami nem volt frissítve, azon rendesen működik ez a funkció.
Valahogy be lehet ezt állítani?[ Szerkesztve ]
-
1954
újonc
válasz Apollyon #3663 üzenetére
Azért vagyok benne biztos, hogy így is működött (legalább is eddig), mert még csodálkoztam is rajta, hogy miért kapom meg az üzenetet, ha egyszer kiléptem az alkalmazásból!? Ezt direkt többször is csekkoltam és mindig így történt. (A telefonomat csak nagy ritkán szoktam kikapcsolni.)
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Apollyon
Korrektor
Exit után nem fog újra elindulni magától. Ha esetleg ki- majd bekacsoltad esetleg újraindítottad a telefont, akkor lehet. Egy mobilnet/wifi on-off nem befolyásolja a vibert.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
1954
újonc
Sziasztok!
Mobilon eddig a következő szerint is megkaptam az üzeneteket:
Viber – Exit/kilépés. Netről lecsatlakozás…. Majd amikor újra kapcsolódtam a netre, és időközben valaki üzenetet írt nekem, a Viber külön megnyitása nélkül is megkaptam azt. Tehát a Viber aktiválta magát és feljött az üzenet akarva, akaratlanul.
De ez most már nem működik így. Hiába kapcsolódom a netre, nem dobja fel az üzenetet magától. Azt már csak akkor látom, ha megnyitom a Vibert.
Tudja esetleg valaki, hogy mitől lehet ez? Más is tapasztalt ilyet? Változtatott ezen esetleg a szolgáltató valamit?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy nem sikerült aktivalnom a vibert. És a telefonos aktiválás sem megy. Mert valami 24 órára hivtkozik ha jól értem. Van erre valami megoldás? Elég fontos lenne sokat használom.. :/
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz spiritex #3657 üzenetére
Telefonon sajnos nem lehet hivatalosan. Legtöbb amit tudsz csinálni, az az, hogy küldesz magadnak emailre egy mentést (de azt nem fogod tudni visszailleszteni az alkalmazásba)
Vagy ha rootolt a telefonod, akkor nyomj egy tibit és megmarad minden, még a beszélgetéseid is. -
gyuri2008
veterán
Duplikálva vannak a névjegyek, a viberben.
Mit tudok csinálni?
Egyesével töröljem?
A Google névjegyek mellé nem teszi ki a viber ikont,miért nem? -
spiritex
veterán
Sziasztok! Az érdekelne, hogy telefon cserénél még mindig nincs előzmény export a régi telefonon, majd import az újon lehetőség? Magyarul nem tudom átvinni a sok előzményt az új telóra?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
gyuri2008
veterán
válasz KamuMazsola #3654 üzenetére
Köszönöm a választ
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Mobil intőnettkapcsolaton menyi adatforgalmat generál egy pl.3 perces beszélgetés? -
vicuvicu
csendes tag
egyébként azt belehet valahol állítani, hogy a viber, ne kapcsolódjon , akkor sem, ha van folyamatos wifi kapcsolat? csak akkor ha én belépek és úgy érzem, hogy szükséges?
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok!
Ujabb kerdes Szval kiprobaltuk a hivast... Es hat... Elso problema h egy picit akadt a hang a masodik ami igazabol ha nem akadna a hang nem erdekelne az az h kesett is. Ez ilyen telleg?
Ja natürlich! Ich bin dumm... Aber Wer ist nicht?
-
vicuvicu
csendes tag
Üdv,
Mondtátok, hogy lehet üzenetet törölni, ami még csak kézbesítve van és az illető még nem kapta meg.Hogy tudom ezt megtenni? Rámegyek a szövegre és üzenet törlése? És akkor olyan, mintha nem is küldtem volna?Köszi -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
A következő probléma megoldására keresek választ: mi miatt lehet az, hogy a viberben minden értesitési hang és rezgés ki van kapcsolva, mégis, ha nem néma üzemmodban van a telefon akkor ugyanugy hanggal jelzi ha üzenetet kapok?
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #3638 üzenetére
Megoldottam
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! A viber hozzáférés megtagadását hol lehet feloldani? Nagyon elfoglalt voltam és mikor kérte az engedélyt nem fogadtam el.. Most meg csak számot ír pc-n ha beszélek valakivel nem kapcsolja a nevét hozzá. köszönöm
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Asztali viber kliensről szeretném az összes beszélgetést lementeni, de legjobb lenne egy -bármikor visszahozható- mentést csinálni róla.
Légyszi mondjátok, hogy van rá módszer... -
*Älex*
csendes tag
válasz KamuMazsola #3636 üzenetére
Hat mar megoldottam... Ujra felraktam a vibert es most mar jo.
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne, hogy nem mutatja, hogy egy kontaktnak van viber-e pedig van... Meg irogattunk is... Es hogy igy csak viber out call-t tudok csinalni... Valami otlet?
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,nem tudjátok véletlenül,hogy win 10 alatt ,hogy lehet ezt a mappát láthatóvá tenni ?
C:\Users\B.....\Dokumentumok\ViberDownloads
sem a saját gép,sem a képnézőm nem látja,illetve a képnézővel végig lehet egyenként a képeket nézni de a mappát nem nyitja meg -üres képet jelenít meg
-
wbettina
újonc
Sziasztok!
Most cseréltem telefont, és szeretném a viber üzeneteket átmenteni az újra. Addig megvagyok, hogy elküldtem őket magamnak e-mailben a régi telóról, majd ezt letöltöttem az újra, telepítettem a vibert, de fogalmam sincs, hogyan tovább. Ott vannak a telefonon a csv fájlok, de nem tudom importálni a viber-be. Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
-
charlotte
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn küldtem ismerősömnek viberen egy üzenetet, de nem lett kézbesítve mert ismerősöm szombat óta nem volt fent. Szerdán töröltem a vibert véletlen, de aztán újra felraktam. Az lenne a kérdésem h ígyis megkapja az üzenetet ha feljön viberre, hogy közben töröltem??
Előre is köszönöm a választ. -
zsolee73
tag
Sziasztok,
Androidion 1 adott viber kontakthoz nem tudok valahogy gyors üzenet shortcut-ot kitenni a fő képernyőre?
Sokfelé keresgélek, de nem igazán találok rá progit.
-
Gstyler
senior tag
válasz vicuvicu #3624 üzenetére
Miért nem próbálod ki ezeket a funkciókat egy barátnőddel mikor ott ül melletted és akkor egyből látnád, hogy milyen funkció milyen eredménnyel jár. Kicsit gyorsabb lenne, mint heteken keresztül egy fórumon kérdezgetni...
Arról nem beszélve, hogy szétoffolod a topicot ezzel a tiltás kérdéssel!
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz vicuvicu #3620 üzenetére
Én sem tudok ehhez érdemben hozzászólni . Már nem is tudom hány éve használom a vibert, de se én, se engem soha nem tiltottak le. El nem tudom képzelni, milyen emberekkel kommunikálsz, ha ez ilyen napi szintű probléma. Akik letiltanak, töröld a pics@ba a telefonszámát a telefonodból, és soha többet meg sem fog fordulni a fejedben, hogy vajon ez most letiltott, vagy sem. Hozzáteszem, azzal, hogy viberen letiltott, GSM-en simán fel tudod hívni, ha olyan nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
havri
-
vicuvicu
csendes tag
Hello,
Kérdésem van, ha valaki töröl a telefonkönyvéből, de előtte tiltva voltam nála, akkor a tiltás feloldódik vagy hogy van ez?
Mert most már látom megint, hogy az illető mikor volt elérhető. Pedig tiltva voltam. -
havri1
félisten
Szükségem lenne a (tiszta) legújabb viber apk-ra, van valakinek?
(Android)havri
-
Bferibörs
addikt
válasz blizzrd #3611 üzenetére
sajna van olyan telefon amelyik nem kezeli a hangot csak a gsm hívást bluetooth terén.Vannak ennek jelölő értékei (hasonló mint pld. a wifinek a b/g/n stb. ), hogy mit kezel mit nem de sajna nem jut eszembe-jártam így én is sajna.Biztos jön olyan aki ezt vágja.
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Honor 4x készülék. Autós kihangosítóval szeretném használ a Viber alkalmazást, viszont valami miatt a hívásokat nem tudom a kihangosítón használni, kizárólag a telefonon. Sima gsm hívásoknál viszont működik. Előtte egy Lumia 625-öm volt, azzal hibátlanul működik.
Előre is köszi
B.
-
RBJ
addikt
válasz KamuMazsola #3609 üzenetére
Lehet nekem se kellett volna hozzá nyúlni. Nekem is gyanús volt, hogy nem kellett piszkálni semmit.
Magától aktíválta magát anno, most nem.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
KamuMazsola
őstag
A feleségemet most költöztettem új telefonba, telepítettem neki az új telóra a vibert, regisztráltam, jött viberen a kód, meg vele egyidőben egy GSM hívás. Nem nyúltam a telóhoz, elhallgatott, ott volt a kód és aktív volt. Telenor nettel. Vodást úgy tudom nem lehet aktiválni csak Wi-Fi vel.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
RBJ
addikt
válasz KamuMazsola #3607 üzenetére
Tegnap este óta reggel is próbáltam a kapott kódot nem fogadta el.
Gyakorolhatok itt napokig.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Enyhe gondom lenne. Újraraktam a telefont. viber t sehogy nem sikerül aktíválni. Kapott kódot nem fogadja el hívást meg nem jön. Tegnap este óta szórakozok vele.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
okosviber
újonc
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy abban az esetben ha kitörlök telefonszámot a mobilomból és utána párnap múlva újból vissza írom persze többször is eljátszottam ezt sajnos, akkor a VIBER valamiféle értesítést küldd-e az adott személynek erről ?
Várom mielőbbi válaszotokat.
Köszönettel:
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- LENOVO (Hitachi-LG GP60NB60 író) külső USB DVD RW.
- Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 GL / BHR5133GL --- pontosan ilyen monitort keresek, több darabot
- Külső kijelzős Samsung Z Fold3 mobil eladó! ( 12GB+8GB RAM/256GB Tárhely )
- 1,5 TB 60 napot futott 100/100 as HDD eladó!
- PBTFans Spark R2 Base Kit ISO/ANSI