Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigdady
nagyúr
Ios-en frissult a viber mar lehet torolni elkuldott uzenetet is. Ez jó.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy amikor szeretnék videótelefonálni Viberrel, bizonyos idő után megszakad a kép és ezt írja: poor network connection" a másik félnél is meg szokott szakadni a videó. Szerintetek mi lehet a gond?! Androidos telefonom van S advance, cak wifit használok viberezéshez, Digi net 100-as csomaggal 25/20Mbps.Más nem használja a netem csak én...
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Doggy dog
senior tag
válasz Sas madár #3492 üzenetére
Telefonról katt a linkre,letölti a belső memóriába (nem muszáj SD).
Letöltés után katt rá és telepítheted.Újakról nem tudok nyilatkozni,elmondás alapján csak az új emojik+játékok vannak benne.
Asszonynak még 4.akárhány van,teljesen jól működik neki is az.Viszont a videótelefonálás csak az 5.0ban van benne.Próbálhatsz újabbat is,ha nem megy megfelelően akkor beszélhetünk tovább.Sok sikert,menni fog.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Sas madár
őstag
válasz Doggy dog #3480 üzenetére
Köszönöm a linket.
Ezt meg tudom androidos telefonon is nyitni és innen kezdhetem is a telepítést,vagy ezt előbb rá kell töltenem egy memória kártyára és azzal kerül a telefonba?Írod az 5.02 verziót de ahogy látom azóta még 18 frissítés jött ki ezek mind haszontalanok?
Nem kell a sallang csak amire ki van találva arra,Hívásra-beszélgetésre lehessen jó minőségben használni....nem akarok rajta játékokat meg egyéb reklám szaporító idétlenséget.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
KamuMazsola
őstag
-
Bferibörs
addikt
Hogy érthetőbb legyen, azért kellene a "beszéd" kártyád számára regelned mert ha nem kapsz valamilyen oknál fogva kódot sms-ben akkor úgy tudod a kódot lekérni (telepítésnél ,aktiválásnál van rá lehetőség), hogy visszahívást kérsz a vibertől, a visszahívás a megadott telefonszámra fog érkezni (ha jól emlékszek angol,német,francia,spanyol nyelven tudják az aktiváló kódot diktálni,ezek közül választhatsz ) , a netes kártyádon nem tudnak hívni mert le van tiltva a GSM beszélgetés,így nem tudsz rá visszahívást kérni.
Közben eszembe jutott,hogy lehet a netes kártyád számával azért nem tudsz regelni mert a kód sms-ben való elküldése előtt felhívják a számot, gondolom ellenőrzés képpen, a net kártyád viszont nem tud hívást fogadni így valszeg sms-t sem fognak küldeni aktiváló kóddal.(ez csak feltételezés nem próbáltam én is "beszéd kártya" aktiválok és csak netes kártyával használom a vibert dualos illetve tri simes telefonon ).
Ha van gagyi telód tartalékban azt használd beszélgetésre a netes kártyát meg okosban netre és viberre :-) .[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
egyébként tudsz a netes kártyád számával is regelni ha az sms fogadóképes, de nem hiszem,hogy értelme lenne.
(#3488) klogw
járható út ,viszont a vibert telón tudod elsődlegesnek aktiválni , PC-n nem.Ehhez az kell, hogy a telós kártyád is aktív legyen és mobilnetes kártyád is egyszerre mert a telós kártyádra kapod az sms-t és a netes kártyádon futó aktiválásra váró vibernél kell beírnod a kapott kódot.
sajna amikor a netes kártyád nem lesz telóban nem fognak elérni az ismerőseid, max. PC-n. ha arra is feltelepíted.
[ Szerkesztve ]
-
klogw
aktív tag
válasz Bferibörs #3486 üzenetére
Egész pontosan arról van szó, hogy van ez a két simem, de csak egykártyás a telefonom. Egy két simes készülék vásárlása helyett hajlandó vagyok a simeket cserélgetni amikor épp szükséges (1-2 emberrel szoktan hosszan beszélgetni és velük vibereznék telefonálás helyett), csak nem tudom, hogy ez így egy járható út-e.
-
klogw
aktív tag
válasz KamuMazsola #3485 üzenetére
Csak remélni? Igen, a mobilnetes sim csak netes.
(#3486) Bferibörs Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Regnél a feltöltős " csak telós simem" telszámát add meg, arra a számra kapsz majd egy hívást ( feltehetően ennek a sim-nek a kontaktjaival akarsz majd viberezni ) ,utána egy sms-t egy kóddal , azt a kódot kell megadnod a regisztrációnál a vibernek ( a hívással nem kell foglalkoznod).
[ Szerkesztve ]
-
klogw
aktív tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy feltöltős csak telós simem és egy havidíjas mobilnetes simem. Tudok a mobilnetes simmel regelni, vagy kénytelen vagyok adatforgalmat venni a feltöltős telós simhez?
-
Bferibörs
addikt
válasz kraftwerkfan #3481 üzenetére
Bocsi ezt nem tudtam.
Utána vissza is tudod tenni, vagy olvasható formátumot kapsz?
-
cotag
senior tag
Telefonon jön értesítést, rezeg, csipog.
De felső sávban nem mutatja hogy üzenet jött!!!
Mindenhol be van kapcsolva értesítést. Miez??? -
Doggy dog
senior tag
válasz Sas madár #3479 üzenetére
Csak ha felteszed sima apk-ból.Azért annyira ne menj vissza,max 4. valameddig,de 5.02 most többeknek jól megy.Megkapják az értesítéseket.Ha jól működik nálad,akkor maradhatsz a frissebbeken.Vannak új emojik,játék,megavilágbármelypontjárabeszélhetszidegenekkel parasztvakítás,vagy micsoda.
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Többször említitek a régebbi verziók használatát.
Új regisztrálásnál hogyan lehet régebbi verziót választani,telepíteni?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
tagagaba53
tag
válasz Doggy dog #3472 üzenetére
Nem érdekelnek a frissítések, mert ami
programok kellenek-vannak azokat letöltöm innen-onnan
és manuálisan teszem fel. Ha van belőle új, akkor azt is.
De, nem ragoznám
Csak ez a víber csesztetett mindig.Köszi, még egyszer !
[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Doggy dog
senior tag
válasz Bferibörs #3475 üzenetére
"ne viccelj nem élvezed, hogy vad idegen emberekkel csoportosan beszélgethetsz a világ minen tájáról "
Hasznos ficsőr lehet...
Manuálisan/egyesével lehet frissíteni.Arra akartam felhívni a figyelmét,hogy ez automatikusan már nem fog megtörténni (többi alkalmazása sem),ha kikapcsolja playben.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Bferibörs
addikt
válasz Doggy dog #3472 üzenetére
frissítések automatikus letöltésének kikapcsolása-tudtommal, ettől még kézzel frissítheted amit szeretnél,persze egyenként
ne viccelj nem élvezed, hogy vad idegen emberekkel csoportosan beszélgethetsz a világ minen tájáról
ez is benne van az új verzában-persze hidegen hagy de belefutottam, hogy használjam mert nem tudtam értelmezni mit ajánl fel[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz kraftwerkfan #3473 üzenetére
telón sincs tudtommal , sokan szeretnék megoldani a mentést de nem lehetséges, max szöveg kijelölés és másolás pld. doc-ba -macerás
-
Doggy dog
senior tag
válasz tagagaba53 #3471 üzenetére
Én is lesajnálom az új verziókat.Nem kell több,újabb emoji,játék.
Konkrétan nem érdekel.Csak stabil legyen és a lehető legkevésbé bugos.
5.02 best,nálam!!!
szerk:playen frissítés kikapcsolása miatt egyik programod sem fog frissülni,ez nem probléma,csak tudd.[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz Doggy dog #3470 üzenetére
Csak az újabb az nálam nehézkesen működik.
Pl. ha hívnak, akkor pár mp. kell mire látom a hívót.
A hang sem tökéletes.
Huawei Ascend Y300 CM11 van rajta.Köszi
[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Doggy dog
senior tag
válasz tagagaba53 #3469 üzenetére
Annyi az egy hátránya a régebbi verziónak,hogy az új emojikat nem mutatja.Csak kiírja.Pl (eek)
-
Doggy dog
senior tag
válasz tagagaba53 #3466 üzenetére
Mentsd le az apk-t,hogy meglegyen.A frissítést a play-ben tudod kikapcsolni.
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Az 5.0.2.9.-s verziót szeretném használni.
A frissítést kilehet kapcsolni rajta ?Köszi
-
Colonel993
senior tag
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
őstag
válasz Colonel993 #3460 üzenetére
nem lát, mert nem vagy benne a telefonkönyvében az új számmal. (hacsak FB-ot engeded szinkronizálni és ő is, mert ott ha megadtad akkor frissülhet nála is) Volt barátnő mi?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Colonel993
senior tag
Ha valakinek a száma megvan még régebbről, látom, hogy van Viber profilja... de nekem már jó ideje új számom van... akkor ugye a másik fél nem lát engem, se profilom, se semmi csak ha ráírnék?!
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
MODERÁTOR
Wp-n használ valaki vibert? A store-ban azt írják róla, hogy nagyon rossz az alkalmazás és akkor torzítva finoman fogalmaztam.
-
szabonagyur
félisten
válasz KamuMazsola #3457 üzenetére
Na az bőven jó, havi 4 GB a normál, lassítás nélküli keretem.
Másik kérdésemre tudsz valamit?
-
KamuMazsola
őstag
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Valamilyen szinten kényszerből Viberre akarok váltani.
A kérdésem az lenne, hogy "edge" jellegű, folyamatos kapcsolat mennyire elég egy normális híváshoz? Sajna a legtöbb helyen olyanom van csak, hála a Telenornak.
Második kérdésem pedig, hogy kb. mekkora netet fogyaszt a hívás átlagban?
Köszi.
-
cotag
senior tag
Nem tudom mit állítottam el a telefonomon....Asus zenfone2
Viberben be van kapcsolva hogy a status bar mutassa ha jött üzenet, az alkalmazás beállításokban ott a pipa hogy mutassa az értesítéseket.
Mégsem jelenik meg ha kaptam Üzit...
Mi lehet a baj?? -
Doggy dog
senior tag
Próbáljatok meg régebbi verziót telepíteni apk-ból.
Annó cm7.2-n a 2 . Valahányas verziók voltak,viszont ha nagyon régit raksz fel,lehet nem mutatja a kontaktokat.Nem töltötte be nekem legalábbis a névjegyzékből.Esetleg a mostaniakat is megpróbálhatjátok,hátha play nélkül,sima apk telepítéssel nem lesz gond.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
én nem vagyok Viber felhasználó, egy barátom kért segítséget, ezért fordulok hozzátok. Előzményként annyi, hogy GSM boltos LG Prada telója van, ami vmi nagyon szürke, ezért nem lehet 4-es Androidra sem frissíteni (illetve meghaladja a képességeket), ezért 2.3.7 van rajta még.
Szóval rajta van a Viber ikon a telefonon, de ha rákattint, akkor kiírja, hogy az alkalmazás nincs telepítve. A Play Store-ban megkereste a Viber alkalmazást, de amikor le akarja tölteni, akkor megjelenik, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.
Esetleg van vmi tanácsotok erre a dologra? Előre is köszi! -
Bferibörs
addikt
válasz kraftwerkfan #3448 üzenetére
tudomásom szerint nincs-ha vissza olvasol, vagy keresőbe beírod-, nem született még meg sem a mentés sem az exportálási lehetőség a vibernél.
-
kraftwerkfan
tag
-
őstag
válasz Doggy dog #3445 üzenetére
a next launcheren így sem jelez ikon szinten.minden más igen
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
bigdady
nagyúr
Hali
Androidon valamiert nem jelez a viber csak ha belemegyek. Igy lemaradok az uzenetekrol. Mit kell beallitani hogy egybol jelezzen? Samsung core prime
[ Szerkesztve ]
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Pc-n van e lehetőség a beszélgetéseket exportálni? Nagyon nagy szükségem lenne rá, ha van rá megoldás!
Köszönöm! Apple
-
Bferibörs
addikt
válasz tandris13 #3440 üzenetére
nem, a régin megmarad amíg nem lesz deaktiválva vagy nem lesz a telón gyári vissza állítás , viszont elsődleges viber "fiókot " az új telón mindaddig nem lehet létre hozni amíg a régi (elsődleges vibert törölni kell a régi telefonon ) nem kerül deaktiválásra ,ennek az a lényege, hogy a régi telón meg fog jelenni az az üzenet amit az új telón írnak
mint írtam a viber nem tárolja a cuccokat serveren, így nincs ami rákerüljön egy új telóra, vagy akár egy újra telepítés, gyári vissza állítás után az eredetileg használt viberes telón sem jelennek meg az előzmények,szöveg,képek,videók stb. ( képek,videók a viber könyvtárban megmaradnak azon a telón amin eredetileg telepítették,használták).
[ Szerkesztve ]
-
tandris13
csendes tag
válasz Bferibörs #3439 üzenetére
És az sem probléma, hogy mielőtt kivettük a régi telefonból a sim kártyát azelőtt nem lett se letörölve a régi telefonról a viber, sem pedig deaktiválva nem lett és így tettük bele az új telefonba? az új telefonon így sem fognak látszani a régi beszélgetések vagy képek?
-
Bferibörs
addikt
válasz tandris13 #3438 üzenetére
a vibert ha újra telepíti valaki bármilyen telefonra akkor a régi cuccai elvesznek minden, alapvetően nem is menthetőek a beszélgetések az az nem hozható vissza semmi sem a viber kezelő felületére.
a kérdésed második részére nem tudom a választ csak tippelni tudok, elvileg működnie kell ha aktiválva van, a kártya csere nem befolyásolja szerintem, net szükséges a használatához és az aktiváló kód tudtommal.Akár más telefon számra is lehet aktiválni csak tudni kell a megadott telszámra érkező reg kódot , ha ezt nem tudja valaki akkor nem tudja más telón aktiválni.
-
tandris13
csendes tag
válasz Bferibörs #3437 üzenetére
és ha nem most fogja letölteni a vibert, hanem már volt a telefonján viber, csak nem ezzel a számmal, és most beleteszi a telefonjába ezt a számot, ugye amihez régebbi privát beszélgetések és képek kapcsolódnak, akkor azok az ő régi viberjén nem fog megjelenni? mivel az nem ahhoz a számhoz kapcsolódott, akkor gondolom nem is működik ilyenkor a régi viber ugye? tehát nem lehetséges h a telefonján működik egy viber egy számmal, most belerak egy új sim kártyát a telefonba, és a viberen minden új aktiválás nélkül csak úgy megjelennek az új számhoz tartozó privát beszélgetések és képek?
-
Bferibörs
addikt
válasz tandris13 #3436 üzenetére
nem fogja látni a régi beszélgetéseket és a képeket. Nem tárolja a viber, ha a saját telódon ua. simkártyával újra telepíted akkor is elveszik minden beszélgetés,kép stb. az az nem jelenik meg a viber felületén.
-
tandris13
csendes tag
A régi sim az egy másik embernél van, azt nem tudom tőle elkérni, azt le is tiltattuk, mintha elhagytam volna. Csak kértünk ugyanahhoz a számhoz egy új sim kártyát, és akinek ezt az új sim kártyát, a régi számmal odaadtuk, az az ő telefonjába beletette és most félek, hogy ha letölti a vibert és ezzel a régi telefonszámmal aktiválja, akkor régi privát beszélgetéseket, vagy képeket láthat, mivel előtte más használta ezt a számot viberrel. Ez lehetséges?
-
Magnat
veterán
válasz tandris13 #3434 üzenetére
Szia, nem a simhez kötődik az account hanem a telefonszámhoz, tehát a régi sim-mel senkire sem megy akinek odaadtad. Sajnos viszont a beszélgetéseket ha jól tudom, nem őrzik meg szerver oldalon, szóval az új telefonban nulláról fogsz indulni, hiába ugyanaz a szám. Illetve ha meg is őrzik, alt semm tudod már az új telefonra leölteni.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
tandris13
csendes tag
Sziasztok!
1: Egy olyan problémám lenne, hogy egy sim kártyát letiltattam, és kértem ugyanarra a számra egy új sim kártyát. Ha ezt a sim kártyát, tehát a régi számmal beteszem egy új telefonba, és letöltöm a vibert, akkor a régi üzeneteket vagy képeket letölti a telefonra? vagy azok láthatóak lesznek valahogyan?
2: ha kérem, hogy a régi beszélgetéseket e-mailben küldje el, akkor ott meg kell adni egy e-mail címet, vagy korábban meg kellett adni már egy e-mail címet és oda fogja automatikusan?
3: az a probléma, hogy az eredeti sim, amit letiltattam, az nem nálam van, nem tudtam visszakérni, pont ezért tiltattam, és amikor kértem ugyanarra a számra egy új sim kártyát, akkor azt nem én tartottam meg, hanem odaadtam egy ismerősnek és most attól félek, hogy ha ő letölti a vibert a telefonjára, ugye ugyanazzal a számmal, amit korábban más használt, akkor ott az új emberke látni fogja, hogy én a régi emberkével miket beszéltem, illetve a küldött képeket is látni fogja. Ez lehetséges? vagy ha egy számmal már aktiválva voltunk egy telefonon és laptopon is, és ugyanazt a számot egy másik ember, egy másik telefonra vagy laptopra aktiválja, akkor ő ugye nem fogja látni a régi üzeneteket? Azt hozzá teszem, hogy a viber sehol sem volt deaktiválva, vagy letörölve azelőtt, hogy letiltattuk a sim kártyát.
4: vagy most menjek el az emberkéhez akinek odaadtam a sim kártyát, kérjem meg, hogy telepítse a vibert a telefonjára és akkor töröljek ki ott előtte mindent?
5: ha ennek az emberkének akinek odaadtam a sim kártyát, már volt vibere a telefonján, és most aktiválja ezzel a számmal, amit én odaadtam neki, akkor a régi viber törlődik neki a telefonról?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bferibörs
addikt
válasz KamuMazsola #3427 üzenetére
csak csoportnál jelenik meg nálam is, android
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Mi ez a hülyeség a viberben hogy minden hsz mellett ott egy sziv? Elég ratyis igy. Hol lehet kikapcsolni?
-
-
Doggy dog
senior tag
Ok root kell neki,de sokan írják,hogy azzal költöznek egyikről a másikra.Nem csak rom frissítéskor használják az újra belakáshoz.
Viberen belül nincs,de alternatív megoldásként szóba jöhet,ha valakinek nagyon fontosak az üzenetek.
Hélium root nélküli.
Akkor Én kérek elnézést...[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
válasz #13110016 #3414 üzenetére
Nekem hibátlanul működik 5.02-es verziója.Beállításokban minden engedélyezve van?Esetleg valamilyen energiagazdálkodási beállítás?Előtte alkalmazás adatok törlése/eltávolítása megvolt?(Ez törli a a beszélgetéseket)
Recoveryben wipe cache?Nekem anno ezek egyike sem hozott változást.Utána jött az FREsetleg a többi viber beállítást/energiatakarékot is nézd át még egyszer.Restartal
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Sziasztok! Droidos verzióban van backup/restore? Telefoncsere miatt kérdezem. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Vadmacska261
csendes tag
Még annyit szeretnék megkérdezni hogy ha valoban letiltott az illető engem a viberéről meg ha le is törölte a programot a telefonjárol akkor ha ujratelepiti a vibert a telefonjára akkor továbbra is tiltás alatt leszek?
-
Vadmacska261
csendes tag
Még annyit szeretnék megkérdezni hogy ha valoban letiltott az illető engem a viberéről meg ha le is törölte a programot a telefonjárol akkor ha ujratelepiti a vibert a telefonjára akkor továbbra is tiltás alatt leszek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box