Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Elég jó kis app-nak tűnik.
Van arra mód,hogy ne telefonszám alapján regisztráljak be és a telefonkönyvemhez se legyen semmi köze? -
ViberMedia
csendes tag
@Miki6801 -
This is a known issue - notifications about incoming Viber calls or messages can only be seen when Viber is running.
We hope to fix this issue in the future, and when we have news we will let you know. We apologize for the inconvenience
-----------
Ez egy ismert probléma - értesítést bejövő Viber hívások vagy üzenetek csak akkor látható, ha Viber fut.
Reméljük, hogy oldja meg a kérdést a jövőben, és ha van hír akkor tudd. Elnézést kérünk a kellemetlenségért: (
-
Miki6801
csendes tag
?
-
Miki6801
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy már sokan kérdezték, de engem két hónapja foglakoztat a dolog. Vásároltam két Nokia készüléket. Az egyik egy Lumia 800-as, a másik egy Lumia 610-es.
Annak reményében, hogy ingyenesen fogok beszélni okostelefonos, Viberrel rendelkező ismerőseimmel - feltelepítettem én is mindkét készülékre az alkalmazást.
Nos itt kezdődtek a gondok. Partnerlistámat simán átmásolta a telefonkönyvből és ezáltal jelzi, hogy ki rendelkezik ezen alkalmazással. Minden további nélkül tudok vele hívni Androidos készülékeket, de ők nem tudnak engem hívni, mivel nem fut a háttérben az alkalmazás. Amint lezár a készülék, a telefon elérhetetlenné válik. Csak akkor tudnak hívni, ha éppen be vagyok lépve az alkalmazásba - ami ugye esélytelen. A hívásról 5-10 perc elteltével kapok egy üzenetet, majd elkezd csörögni a telefon, de nem lehet felvenni.
A tapasztalatom az, hogy a Viber nem való Windows Phone-ra és szomorú, hogy ezt a fejlesztők nem látják. Nem mintha bármely más alkalmazás futna a háttérben - gondolok itt a Skype-ra és a Tango-ra. Ezen netes alkalmazások is csak akkor futnak,. ha éppen be vagyok lépve és látom a képernyőt. Képernyőzár után semmi. Fentiek mind 3G és Wi-Fi esetében is negatív tapasztalattal bírnak. Az a Windows Phone felhasználó, aki dicséri a fenti alkalmazásokat vagy igénytelen, vagy nem ért hozzá - de tisztelet a kivételnek, amennyiben van építő jellegű ötlet, akkor szívesen várom. Üdv., Miki. -
Miki6801
csendes tag
Sziasztok! Lehet, hogy már sokan kérdezték, de engem két hónapja foglakoztat a dolog. Vásároltam két Nokia készüléket. Az egyik egy Lumia 800-as, a másik egy Lumia 610-es.
Annak reményében, hogy ingyenesen fogok beszélni okostelefonos, Viberrel rendelkező ismerőseimmel - feltelepítettem én is mindkét készülékre az alkalmazást.
Nos itt kezdődtek a gondok. Partnerlistámat simán átmásolta a telefonkönyvből és ezáltal jelzi, hogy ki rendelkezik ezen alkalmazással. Minden további nélkül tudok vele hívni Androidos készülékeket, de ők nem tudnak engem hívni, mivel nem fut a háttérben az alkalmazás. Amint lezár a készülék, a telefon elérhetetlenné válik. Csak akkor tudnak hívni, ha éppen be vagyok lépve az alkalmazásba - ami ugye esélytelen. A hívásról 5-10 perc elteltével kapok egy üzenetet, majd elkezd csörögni a telefon, de nem lehet felvenni.
A tapasztalatom az, hogy a Viber nem való Windows Phone-ra és szomorú, hogy ezt a fejlesztők nem látják. Nem mintha bármely más alkalmazás futna a háttérben - gondolok itt a Skype-ra és a Tango-ra. Ezen netes alkalmazások is csak akkor futnak,. ha éppen be vagyok lépve és látom a képernyőt. Képernyőzár után semmi. Fentiek mind 3G és Wi-Fi esetében is negatív tapasztalattal bírnak. Az a Windows Phone felhasználó, aki dicséri a fenti alkalmazásokat vagy igénytelen, vagy nem ért hozzá - de tisztelet a kivételnek, amennyiben van építő jellegű ötlet, akkor szívesen várom. Üdv., Miki. -
aicon
senior tag
Felraktam, próbálgattam, érdekes. Elfér a skype mellett, még ha máskép is működik
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
ViberMedia
csendes tag
@Szamy76 -
Please try removing Viber, wait 24 hours, reinstall and try again (make sure you try both the SMS and the automated call options).In addition, you may try to register to Viber with a different number (for example - your home landline number, a friend's number, etc.), in order to determine whether the problem is specific with your number, or a general one.
@mara84 -
I am not sure I fully understand the problem... could you please explain again? (maybe in English, if possible).
Thanks in advance------------
@ Szamy76 -
Kérjük, próbálja meg eltávolítani Viber, várjon 24 órát, újra és próbálja újra (győződjön meg róla, próbálja ki mind az SMS-t és az automatikus vételi opció).Ezen felül, akkor megpróbál regisztrálni a VIBER egy másik számot (például - az otthoni vezetékes számát, egy barátja szám, stb), annak megállapítása érdekében, hogy a probléma nem egyedi a számod, vagy olyan általános.
@ mara84 -
Nem vagyok benne biztos, hogy teljesen értem a problémát ... tudná kérjük, fejtse ki újra? (talán angolul, ha lehetséges).
Előre is köszönöm -
mara84
csendes tag
válasz ViberMedia #682 üzenetére
Heló!
Nem jelez a viber amikor hívnak.
Újratelepítettem, de nem működik így sem. (nokia lumia 610) -
Szamy76
újonc
Sziasztok!
Olvastam, hogy másnak is van ilyen jellegű problémája, mint nekem, de válszt nem láttam rá...
Az a nagy problémám, hogy megkaptam az sms-ben a kódot, de viszont nem fogadja azt el. Mi lehet a probléma? Telefonom Samsung Galaxy mini, ami Telenoros előfizetéses.
Segítséget köszönöm előre is.
Szép napot! -
ViberMedia
csendes tag
@Sauces -
Have you tried rebooting the app?
Also, have you tried uninstalling and reinstalling the application? (please note that this will result in deletion of all of your message history)@hardysok4 -
Please try removing Viber, wait 24 hours, reinstall and try again (make sure you try both the SMS and the automated call options).
In addition, you may try to register to Viber with a different number (for example - your home landline number, a friend's number, etc.), in order to determine whether the problem is specific with your number, or a general one.
@mara84 -
Could you please try to explain the problem again? In English if possible, please
--------
@Sauces -
Próbálta újraindítása app?
Is, próbáltál már eltávolítani és újratelepíteni a kérelmet? (kérjük, vegye figyelembe, hogy ez azt eredményezi, törlését összes üzenet történelem)@hardysok4 -
Kérjük, próbálja meg eltávolítani Viber, várjon 24 órát, újra és próbálja újra (győződjön meg róla, próbálja ki mind az SMS-t és az automatikus vételi opció).
Ezen felül, akkor megpróbál regisztrálni a VIBER egy másik számot (például - az otthoni vezetékes számát, egy barátja szám, stb), annak megállapítása érdekében, hogy a probléma nem egyedi a számod, vagy olyan általános.
@mara84 -
Tudna kérjük, próbálja meg elmagyarázni a problémát újra? Magyarul, ha lehetséges, kérjük
-
mara84
csendes tag
válasz ViberMedia #669 üzenetére
Helo!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nokia Lumia 610-es telefonom van (windows phone 7.5). Működik rajta a viber hívás is (végre nem csak az üzenetküldés), de ha nem vagyok benne a viberben és akkor hív valaki azt nem jelzi a telefonom. Nem csörög. Csak akkor látom ha belépek. Már próbáltam letörölni, 24 óra múlva újratelepíteni, de sajnos így sem működik.
Előre is köszönöm a segítséget! -
mara84
csendes tag
Sajnos (szerintem) mégsem ez lehet a gond, mert eddig sem volt szinte semmi a telefonomon, de ma még azt is leszedtem (facebook, 1-2 fényképalbum). Csak azok vannak rajta ami gyárilag van a telefonban (+viber) és mégsem csörög ha nem vagyok a viberben. Viszont most már ha hívnak (csörgés helyett) legalább egy figyelmeztetést küld, hogy épp hív valaki. Ezt viszont úgy kapom meg mintha egy sms lenne.
-
hardysok4
újonc
Sziasztok!
Galaxy ace telefonom van és az a problámám hogy letöltöm a vibert, beírom a telószámom és ugye utána jönni kéne gey sms nek amibe benne van az aktiváló kód, de 1napig vártam és nemjött meg... létszi segítsetek nagyon fontos lenne! -
Mártás
újonc
válasz advanced1982 #511 üzenetére
Szia!
Megszületett a problémádra a megoldás?
Ugyanis nekem is pont ez történt a viberrel.Jó lenne, ha megosztanád velem a megoldást.
Köszi! -
Mártás
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
iphone 4s készülékem van, iOS 6-tal.
Eddig nagyon jól működött a viber, azonban a mai napon már csak kihangosítással tudok telefonálni, mert nélküle nem hallom a partner hangját.
Fogalmam sincs, mi állítódott el. Nagyon bosszant a probléma. -
mara84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nokia Lumia 610-es telefonom van (windows phone 7.5). Működik rajta a viber hívás is (végre nem csak az üzenetküldés), de ha nem vagyok benne a viberben és akkor hív valaki azt nem jelzi a telefonom. Nem csörög. Csak akkor látom ha belépek. Már próbáltam letörölni, 24 óra múlva újratelepíteni, de sajnos így sem működik.
Előre is köszönöm a segítséget! -
ViberMedia
csendes tag
@zol.com -
Unfortunately not at the moment
We recommend to keep trying newer versions when they are released.@Twine -
Great news!
Enjoy---------
@ zol.com -
Sajnos pillanatnyilag nem: (
Javasoljuk, hogy folyamatosan próbál újabb verziók, amikor megjelent.@ Zsineg -
Nagy hír!
élvez -
twine
veterán
válasz ViberMedia #665 üzenetére
Thanks for your help ... This morning will be installed perfectly
-
zol.com
csendes tag
Szia viber media!
Tudtok csinálni valami varázslatot, hogy az alcatel ot-991 is tudja futtatni a vibert?
Jelenleg nincs a listátokon, és szeretnénk használni ezt az alkalmazást.
Z .
-
ViberMedia
csendes tag
@twine -
Thank you, now I understand the problem
We kindly ask that you take a minute and report the details of the problem to our support team using this direct link: http://bit.ly/ukGVJ0 (when you submit the ticket, please make sure to add the URL of our conversation). With this information, our development team will hopefully be able to find the source of the problem, and ultimately resolve it.
* Make sure to write in English.
Thanks in advance
@RUBBI -
We are not sure yet when we will release the update for Windows Phone with our new emoticons and stickers. When we have news, we will inform you
--------
@twine -
Köszönöm, most már értem a problémát
Kérjük, hogy veszel egy perc, és számoljon be a probléma, hogy a támogatói csapatunk ezzel a közvetlen link: http://bit.ly/ukGVJ0 (ha benyújtja a jegyet, győződjön meg róla, hogy adjunk az URL-címet a beszélgetésünk ). Ezzel az információval, a fejlesztő csapat remélhetőleg képes lesz megtalálni az a probléma forrását, és végső soron megoldását.
* Győződjön meg róla, hogy írni angolul.
Előre is köszönöm
@ Rubbi -
Mi nem biztos még, amikor majd engedje el a frissítés a Windows Phone az új hangulatjelek és a matricákat. Ha van hír, akkor tájékoztatjuk Önöket
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz ViberMedia #662 üzenetére
Szia!
Egy rövid kérdés.
Windows Phone 7.5-re lesz olyan jellegű frissítés ami tartalmaz például hangulatjeleket mint Androidon?
Köszi!
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
twine
veterán
válasz ViberMedia #662 üzenetére
I'm using Nexus4 device....
Install & "error" step by step:1:
I'm going up to play and install Viber:2:
(sorry, I am using a translator for English)
Thanks for your help[ Szerkesztve ]
-
ViberMedia
csendes tag
I am not fully I understood what you wrote here (I apologize, I am using a translator for Hungarian).
@bbbr -
Please try to explain again the problem. What error message exactly do you see? (please quote it).
Also, when exactly do you get it? Please try to explain it step-by-step.@Twine -
Which problem are you getting? Which error message?
What phone are you using?-----------
Én nem teljesen értettem, hogy mit írt here (Bocsánatot kérek, Én használ egy fordító a magyar).
@ bbbr -
Kérjük, próbálja meg újra megmagyarázni a problémát. Milyen hibaüzenet pontosan látsz? (kérjük, idézem).
Továbbá, ha pontosan nem érted? Kérjük, próbálja meg elmagyarázni, hogy lépésről-lépésre.@ Zsineg -
Milyen probléma akarsz kilyukadni? Melyik hibaüzenet?
Milyen telefont használ? -
twine
veterán
válasz ViberMedia #656 üzenetére
+ (#655) max1221:
Ugyan ebben a cipőben járok én is...
Ráadásul az én telefonom benne van a támogatott készülékek listájában...
Jó hogy felcsaptam a netet, mert kezdtem egy reseten gondolkodni, de látom nem csak nálam van probléma...
Várok valami fejleményt vagy javítást,,,hátha -
bbbr
csendes tag
Sziasztok
most már a töltést befejezte, a telefonszámom beütéséig jutottam, de nem fogadja el, szerinte érvénytelen, és nem kapok sms-t.nem tudom mi lehet az ok, amiért a számom nem érvényes.
+36 ezt kiválasztom,
70***-****
hogy lehet mégis kodot szerezni?
köszi -
bbbr
csendes tag
válasz ViberMedia #654 üzenetére
Köszi a választ, de azt a listát már én is kigugliztam. Viszont írtam, hogy egy ismerősöm már feltette, láttam, hogy futott rajta, kiprobáltuk, mnet az üzenetküldés oda-vissza. Csak nem volt jó az emailcím, és megkértem, hogy törölje emiatt.
Remélem nincs ilyen korlát.
Azóta a beállításoknál visszaállítottam a gyári beállításokat, és újra megprónbáltam letölteni. Ugyanazt a hibát kaptam, nem jutok el odáig sem, hogy telefonszámot, vagy címlista szinkronizálást kérjen.
Nem értem ő miért tudta feltenni, és én miért nem.
Loading.... Csak sohasem végez.
Segitsetek, ha tudtok megoldani a problémát.
köszi[ Szerkesztve ]
-
ViberMedia
csendes tag
Please note that Viber does not officially support your device yet, and that may be the reason for the problems you are experiencing. Here is the full list of officially supported devices: http://bit.ly/Hm5k9p
We are continuously working to adapt Viber to more and more devices, and we hope to attend to the problems with your device soon. We apologize for the inconvenience.------------
Felhívjuk figyelmét, hogy a VIBER hivatalosan nem támogatja a készülék még, és ez lehet az oka a problémákat tapasztal. Itt a teljes lista a hivatalosan támogatott készülékek: http://bit.ly/Hm5k9p
Folyamatosan dolgozunk, hogy alkalmazkodni Viber, hogy egyre több és több eszközt, és reméljük, hogy vegyenek részt a problémák a készülék hamarosan. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. -
ViberMedia
csendes tag
@bbbr -
Please note that Viber does not officially support your device yet, and that may be the reason for the problems you are experiencing. Here is the full list of officially supported devices: http://bit.ly/Hm5k9p
We are continuously working to adapt Viber to more and more devices, and we hope to attend to the problems with your device soon. We apologize for the inconvenience.@kdava -
Some mobile operators across the world block Viber on their 3G network. Usually this happens when users have a "simple" data plan (or a prepaid contract), meaning they didn't pay extra for using VoIP on their 3G network.
In order to verify this, we recommend to:
1. Test Viber on a few different WiFi networks, and see that it works fine.
2. Contact your cell company and confirm this with them.@max1221 -
What phone do you have?
--------
@ bbbr -
Felhívjuk figyelmét, hogy a VIBER hivatalosan nem támogatja a készülék még, és ez lehet az oka a problémákat tapasztal. Itt a teljes lista a hivatalosan támogatott készülékek: http://bit.ly/Hm5k9p
Folyamatosan dolgozunk, hogy alkalmazkodni Viber, hogy egyre több és több eszközt, és reméljük, hogy vegyenek részt a problémák a készülék hamarosan. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.@ kdava -
Egyes mobilszolgáltatók világszerte mondat Viber saját 3G hálózat. Általában ez történik, amikor a felhasználó egy "egyszerű" adat terv (vagy prepaid szerződés), ami azt jelenti, nem fizetnek extra használó VoIP saját 3G hálózat.
Annak érdekében, hogy ennek ellenőrzésére, javasoljuk, hogy:
1. Test Viber egy néhány különböző WiFi hálózatok, és nézd meg, hogy működik.
2. Lépjen kapcsolatba a sejt cég és ezt velük.@ max1221 -
Milyen telefon van?
-
bbbr
csendes tag
Sziasztok.
analfalbéta valgyok még az okostelefonokhoz. Egy ismerősöm le tudta tölteni a telefonomra a vibert, de nekem azóta nem sikerül.
A telefonom egy Alcatel 903D, 4.0 Android, icecream sandwich oprendszerrel.
Bemegyek a play áruházba, megkeresem az alkalmazást, letöltésre kattintok,
már megjeleniti a g-mailos e-mailcímet, letölti, telepíti, elhelyezi az ikonokat, és amikor megnyitnám, még a cimtár összefésülése fölött egy kis ablakban megjeleinik a Loading felirat, és csak tölt, tölt, tölt. 20 percet vártam.
Mit tudhatott az ismerősöm, amit én nem. Őt nem érem el, azért kellene a segítségetek.Ha valaki tudja mi lehet a baj, kérem segítsen.
A beállításoknál a fiókok, és szinkronizálálásnál mindegy neki, hogy ki, vagy bekapcsolom, egyik esetben sem hajlandó elindulni. Talán a telefon beállításaival van a gond? Nem tudom. Én nem állítgattam rajta semmit.
Segítsetek.
Köszi. -
kdava
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. WiFi-n tökéletesen megy a viber (csak az üzenetküldést használom), 3g-n viszont egyszerűen megáll. Kb. egy hete még semmi baja nem volt mobilnettel se, most meg ha írok valamit, úgy negyed órán át "sending..." aztán piros lesz az üzenet, és felkínálja, hogy "retry" vagy mégse. Semmi infot nem ad, csak nem küldi el. Böngésző, gmail, minden más működik egyébként.
Van esetleg valami megoldás? Egyszer-kétszer újraindítás segített, de nem az igazi. A mobilnet beállításokhoz hozzá se nyúltam, úgyhogy biztos nem állítottam el semmit.
Ja és szólok, hogy nem iPhone-om van Keresgéltem a neten és csak iPhone-os fórumokat találtam ezzel a gonddal. Motorola Defy-t használok és mondom egyik napról a másikra lett ilyen
Bár azt még elmondanám, hogy régebben is volt egy gond néha, a Defy-on is és a HTC One X-emen is: néha mintha "elfelejtené" frissíteni az üzeneteket, és így volt, hogy csak másnap kaptam meg őket. Sokszor belépek a beszélgetésekbe, hátha attól észbekap, de nem látom hogy segítene. Mintha nem csatlakoznék a nethez, pedig mindig be van kapcsolva. Ez a viber bugja, vagy ez is telefon baj lehet?
Edit: Ja igen, Defy: CM10 nightly (0924), HOX: gyári
[ Szerkesztve ]
-
max1221
újonc
Sziasztok! Letöltöttem a vibert a telefonomra, elindult a telepítés, bejött az üdvözlő szöveg, majd utána elkezd tölteni, a homokóra teker egyfolytában és marhára nem történik semmi más. Töröltem a vibert, újra letöltöttem és újra megáll ugyanott.
Mi lehet a gond, tudtok segíteni? Köszi! -
őstag
Hát számítottam erre a válaszra. Akkor úgy nem használható, hogy én külföldön, a párom itthon Wifi-vel, és tudunk "indzséé" beszélni.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
nimfas
addikt
válasz ViberMedia #643 üzenetére
Thank you :-)
-
őstag
Sziasztok!
Még nem használom/tam a Viber-t, így előtte lenne pár kérdésem:
-Akkor is tudom használni, ha nálam Wifi-ről indítom a hívást, és akit hívok az nincs se wifi se mobilnet közelben, mert külföldön van?
-Ha működik, akkor is ingyenes?
-És ingyenes a külföldön lévőnek is?Köszi előre is..
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
huby80
senior tag
válasz ViberMedia #643 üzenetére
Thx
-
ViberMedia
csendes tag
@Handball94 -
With newer and newer releases we try to add compatibility to more and more devices. We still don't know exactly when we will support Alcatel phones, but when we have news we'll keep you informed
Meanwhile, we recommend that you contact XDA forums and see if they can offer you a third-party solution for this one-sided voice problem.
@nimfas -
I apologize - I use Google Translator as you can understand, and I'm doing the best I can to write Hungarian
Viber stays available to receive calls and messages even when it is completely shut down, thanks to Apple's Push Notification system.About the rest of your question, Handball94 gave you a correct answer
@huby80 -
Unfortunately Viber is limited when using headsets. Sometimes it is due to problems with the device or the headsets. Anyway, we plan to add support for more and more headsets in future versions.
-----------
@ Handball94 -
Az újabb és újabb kiadásokban megpróbálunk hozzáadni kompatibilitás egyre több eszközt. Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mikor fogjuk támogatni Alcatel telefonok, de amikor már hírek fogjuk Önt tájékoztatni
Közben, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba XDA fórumokon, és hátha tudnak ajánlani egy harmadik fél megoldás erre egyoldalú hang probléma.
@ nimfas -
Bocsánatot kérek - Én a Google Translator, amennyit csak lehet megérteni, és csinálom a legjobban tudok írni magyar
Viber marad elérhető fogadhatunk hívásokat és az üzeneteket akkor is, ha teljesen leállt, köszönhetően az Apple push értesítési rendszer.A többi a kérdést, Handball94 adott neked egy helyes választ
@ huby80 -
Sajnos Viber korlátozott használata fejhallgatók. Néha problémák miatt a készülék, vagy a headset. Különben is, azt tervezzük, hogy adjunk támogatást több és több headsetek későbbi változataiban.
-
Zénó75
tag
Iphonon nem lehet. Max úgy ha kikapcsolod netet.
Amúgy semmit nem fogyaszt iphonon, nem úgy mint a skype ami eszi rendesen az akkut.Amúgy sincs sok értelme kikapcsolni. Ha van egy telefonod azon is csak akkor nem tudnak felhívni ha kikapcsolod magát a telcsit.
Ha nem akarod h zavarjanak elég ha lehalkítod, úgy a viber sem cseng ki, legalábbis iphonon -
huby80
senior tag
Sziasztok!!
Van rá beállitási mod ,hogy headsettel felvegyem ha viberon hivnak? nem reagál rá....
-
nimfas
addikt
válasz ViberMedia #637 üzenetére
jópofa a google fordítós dolog.... :-D
De ettől még nem kaptam választ sajnos a kérdésre, hogy ki tudom-e lőni I-phone-on a programot, avagy nem?
Mert ha a multitask közül kilövöm akkor elvileg be kéne hogy zárja, de ha kap egy hívást akkor mégis indul....
-
Handball94
aktív tag
válasz ViberMedia #633 üzenetére
Dear ViberMedia!
Thanks for your answer. Can I ask you to work on this problem? If I am not wrong there is no Alcatel cell-phone on the list of supported devices, though there are lots of alcatel phones.
I'd like to ask you to try to do something if it is possible to be reachable Viber for Alcatel phones (and OT-918 as well ), cause I'd like to use this good app.Thanks.
___
Kösz a válaszod, ha lehetséges próbáljatok valamit Alcatelre is kidolgozni, mert szeretném használni én is a vibert.
-
ViberMedia
csendes tag
@nimfas -
Viber stays available for calls and messages even if it closed. However, we always recommend our users to keep Viber running in the background (in the Multitasking). This way, Viber does not consume much battery, but it ensures better availability.
@Romeo619 -
Great news! Enjoy
----------
@ nimfas -
Viber marad elérhető hívások és üzenetek akkor is, ha zárva. Azonban mindig ajánljuk a felhasználók folyamatosan Viber fut a háttérben (a multitasking). Így Viber nem fogyaszt sok elem, de ez biztosítja a jobb elérhetőségét.
@ Romeo619 -
Nagy hír! élvez
-
Romeo619
senior tag
válasz ViberMedia #633 üzenetére
HI,
it is working for now
-
nimfas
addikt
Hali!
Nekem Android van, páromnak I-phone 3GS, nálam van exit gomb... I-phone-nál hogy lehet kilépni ha szeretne??? Van ilyen lehetőség?
Ha bezárja a futó alkamazásokat (2x v 3x a gombot) akkor it kicsöng ha hívom.
Ő jobban szereti kontrollálni a programokat, pl. Skype :-)Előre is köszönöm!
-
Zénó75
tag
válasz szokelaszlo #631 üzenetére
Nekem megy minden. T-mobil, ikon200 es ceges korlatlan neten is hibatlan.
-
ViberMedia
csendes tag
Hi everyone,
I apologize for my late response.@Romeo619 -
Please try removing Viber, wait 24 hours, reinstall and try again (make sure you try both the SMS and the automated call options).In addition, you may try to register to Viber with a different number (for example - your home landline number, a friend's number, etc.), in order to determine whether the problem is specific with your number, or a general one.
@szokelaszlo -
Some mobile operators across the world block Viber on their 3G network. Usually this happens when users have a "simple" data plan (or a prepaid contract), meaning they didn't pay extra for using VoIP on their 3G network.
Unfortunately, there is nothing we (Viber) can do to help in this case@Handball94 -
As you said, Viber does not officially support your device yet, and that may be the reason for the problems you are experiencing. Here is the full list of officially supported devices: http://bit.ly/Hm5k9p
We are continuously working to adapt Viber to more and more devices, and we hope to attend to the problems with your device soon. We apologize for the inconvenience.------------
Hi everyone,
Bocsánatot kérek az én későn reagáltak.@ Romeo619 -
Kérjük, próbálja meg eltávolítani Viber, várjon 24 órát, újra és próbálja újra (győződjön meg róla, próbálja ki mind az SMS-t és az automatikus vételi opció).Ezen felül, akkor megpróbál regisztrálni a VIBER egy másik számot (például - az otthoni vezetékes számát, egy barátja szám, stb), annak megállapítása érdekében, hogy a probléma nem egyedi a számod, vagy olyan általános.
@ szokelaszlo -
Egyes mobilszolgáltatók világszerte mondat Viber saját 3G hálózat. Általában ez történik, amikor a felhasználó egy "egyszerű" adat terv (vagy prepaid szerződés), ami azt jelenti, nem fizetnek extra használó VoIP saját 3G hálózat.
Sajnos, nincs semmi, amit (VIBER) tehetünk, hogy segítsen ebben az ügyben: (@ Handball94 -
Ahogy mondta, Viber hivatalosan nem támogatja a készülék még, és ez lehet az oka a problémákat tapasztal. Itt a teljes lista a hivatalosan támogatott készülékek: http://bit.ly/Hm5k9p
Folyamatosan dolgozunk, hogy alkalmazkodni Viber, hogy egyre több és több eszközt, és reméljük, hogy vegyenek részt a problémák a készülék hamarosan. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. -
Handball94
aktív tag
Alcatel OT-918 mix telón próbáltam Viberezni, már telepítés közben kiírta hogy nem biztos hogy kompatibilis lesz vele, de feltelepült, nem kellett aktiválni sem, és amikor beszélni próbálok vele nem lehet engem hallani.
Mi lehetne a megoldás? Talán nincs a támogatott készülékek között, azonban androidos teló, jó lenne ha működne, különben skypeolnunk kell...Más: Amit a másik fél beszél ki van hangosítva az én telómon, és ez ellen nem tudok semmit tenni, valahogyan megoldható lenne, hogy ne legyen kihangosítva? (mind viber, mind skypolás közben )
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok másnak sem működik a viber mobilnettel? Üzeneteket küldeni lehet wifiről tökéletes, de mobil hálozatról blokkol a rendszer.1,5 gb os net csomagom van és nem vagyok kotlátozva (t-mobile) de a 4gb-os üzleti net csomag is blokkolásra került (t-mobile) de vodánál is ez a tapasztalat.Bár ott alapból 1gb alatt korlátozva van a voip(ezért lett rendelve 2gb.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok!
Nos én az elmúlt fél évben akadás mentesen használtam. SII-öm van. Nos a baj az, hogy egyik barátomnak folyamat az volt a baj, hogy nem jött sms, ha jött nem volt jó a kód. Ha felhívták akkor sem volt jó. Mondtam neki hogy küldessen az én számomra kódot. Meg is jött beírta ment neki. Olyan kb 2 óra múlva hallottam, hogy jelezett mintha üzenetem jött volna. De valami hiba üzentet írt. Mondom jól van. Leszedtem felraktam. De nem jött kód smsben ha arra megyek, hogy nincs kód akkor meg azt írja, h valamilyen hiba miatt nem tudnak hívni Error...
Ha másnak a számára küldtetek kódot akkor is azt írja, hogy nem jó a kód. Esetleg tipp?
-
ViberMedia
csendes tag
@PANDA -
Please try rebooting your phone, then try to download Viber again from OviStore.
If it still doesn't work, then we kindly ask that you take a minute and report the details of the problem to our support team using this direct link: http://bit.ly/ukGVJ0 (when you submit the ticket, please make sure to add the URL of our conversation). With this information, our development team will hopefully be able to find the source of the problem, and ultimately resolve it.Thanks in advance
@zzz03 -
This is a known issue on Viber for Windows Phone, and we hope to fix it soon.
We apologize for the temporary inconvenience :/--------------
@ PANDA -
Kérjük, próbálja meg újraindítás a telefont, majd próbálja meg újra letölteni Viber OviStore.
Ha még mindig nem működik, akkor kérjük, hogy vegye egy perc, és számoljon be a probléma, hogy a támogatói csapatunk ezt a direkt link: http://bit.ly/ukGVJ0 (ha benyújtja a jegyet, kérem győződjön meg róla, hogy adjunk az URL-címet a mi beszélgetés). Ezzel az információval, a fejlesztő csapat remélhetőleg képes lesz megtalálni az a probléma forrását, és végső soron megoldását.Előre is köszönöm
@ zzz03 -
Ez egy ismert probléma a Viber for Windows Phone, és reméljük, hogy hamarosan kijavítani.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért ideiglenes :/ -
zzz03
őstag
Nokia Lumia 800 + windows phone 7.5
Csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha külön elindítom a programot. Pedig a push értesítés be van kapcsolva.
Közeljövőben lesz rá valami megoldás?[ Szerkesztve ]
-
pandid
újonc
Sziasztok!
Nokia 500 am van, legújabb Belle-el frissítve, feltelepítettem a Vibert, de nem hajlandó csatlakozni wifin- kéri, hogy kapcsoljam be az internet elérést, így nem tudom befejezni a telepítést. Minden alkalmazás működik rendesen a kapcsolaton( facebook, gmail, web stb stb) Egy CISCO EPC3925 routerem van, UPC előfizetéssel, a kért TCP és UDP portok nyitva vannak, valamint a QoS is engedélyezett.
Help Me Please
[ Szerkesztve ]
-
ViberMedia
csendes tag
@nemén -
Please note that Viber does not officially support Dual SIM functionality (Viber will keep its original identity, i.e the number with which you first registered).@gabesz.1986 -
What exactly do you mean? I'm not sure sure I fully understood the problem. I apologize, could you explain again? Maybe in English-------------
@ nemén -
Felhívjuk figyelmét, hogy a VIBER hivatalosan nem támogatja a Dual SIM alkalmassága (Viber fogja tartani az eredeti identitását, azaz a számot, amellyel első nyilvántartásba).@ gabesz.1986 -
Mit is jelent ez? Nem vagyok biztos benne biztos, hogy megértette a problémát. Elnézést, meg tudná magyarázni újra? Lehet, hogy az angol -
gabesz.1986
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy én tudok hívni és üzenetet küldeni de nekem nem tudnak? (Lumia 800al) -
libus
őstag
válasz ViberMedia #622 üzenetére
Ez jó hír!
Nagyon szépen köszönöm a munkájukat/segítségüket ez ügyben!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
nemén
csendes tag
válasz ViberMedia #622 üzenetére
Sziasztok,
A lehető legolcsóbb dual sim-es telefont keresem, amin működik a viber.
Van ötletetek?Alcatel onetouch ot-918D -t,
Illetve a Samsung e2652W -t néztem eddig, de a supportált listán nincsenek rajta.Van valakinek tapasztalata velük, vagy más javaslata?
Köszi,
nemén -
ViberMedia
csendes tag
@Libus -
Viber for Blackberry still does not offer our calling service. We are working on it these days, and we will inform you once we have news.@noorbertt -
I'm not entirely sure I understand the problem... please try to explain again (possibly in English). Thank you------------------
@ Libus -
VIBER Blackberry egyelőre még nem jelent meg a hívási szolgáltatást. Dolgozunk rajta ezekben a napokban, és mi értesítjük, amint van hír.@ noorbertt -
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy értem a problémát ... kérjük, próbálja megmagyarázni újra (lehetőleg angol nyelven). Köszönöm -
noorbertt
őstag
válasz ViberMedia #617 üzenetére
Ez minden csak nem kényelem... Két helyre kell ez miatt "kattintani",,persze én leszedtem mert iszonyat fölösleges.
Valamint a mostani csengőhang is botrányosan rossz ...
-
libus
őstag
Blackberry-re mikor lesz már teljes értékű a program?
Mert még csak írni lehet...
Vagy esetleg tudtuk Blakberry-re valami jó alternatívát?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
ViberMedia
csendes tag
@Serricon and @noorbertt -
Regarding your question -The new feature on Android allows you only to *reply* to a text message that was received, through Viber.
It doesn't mean that your regular SMS's are transmitted through Viber.It is simply a feature for simplicity and convenience
@MERY -
We are very happy to hear that the problem has been fixed Enjoy!--------------
@ Serricon és @ noorbertt -
Ami a kérdés -
Az új funkció az Android segítségével csak * válasz * egy szöveges üzenet érkezett, VIBER-en keresztül.
Ez nem azt jelenti, hogy a normál SMS továbbítják VIBER-en keresztül.Ez egyszerűen egy funkció az egyszerűség és a kényelem
@ MERY -
Örömmel hallom, hogy a problémát nem állapítottak meg Jó szórakozást! -
noorbertt
őstag
válasz ViberMedia #611 üzenetére
- (Android only) Reply to cellular (regular) SMS using Viber.
Ez még is mit jelent? Ha nincs net akkor sms-en keresztül küldi ki a viberre?
Régi csengőhang hova lett?
[ Szerkesztve ]
-
ViberMedia
csendes tag
Hi everyone,
As some of you have already noticed, we have released a new version of Viber - 2.3.0 !What's new?
- (Android only) Use your own ringtones from Android as your Viber ringtones!
- (Android only) Reply to cellular (regular) SMS using Viber.
- Include cool emoticons in your Viber text message.
- Share Stickers with your Viber contacts.
- Add a custom location to your Viber texts.
- Many other enchancements and improvements.So, make sure you download the latest version!
Please feel free to let us know your thoughts, questions and comments, we'd be happy to hear from you.
Thanks,
Viber------------------------------
Hi everyone,
Mivel néhány már észrevette, már kiadott egy új változatát Viber - 2.3.0!Mi újság?
- (Android only) Használja saját csengőhangokat Android, mint a Viber csengőhangokat!
- (Android only) Válasz cellás (rendszeres) SMS segítségével Viber.
- Beleértve hűvös hangulatjelek a Viber szöveges üzenetben.
- Oszd meg Matricák Viber kapcsolatok.
- Adjon hozzá egy egyéni helyet a Viber szövegeket.
- Sok más enchancements és fejlesztések.Szóval, győződjön meg róla, töltse le a legújabb verziót!
Ne habozzon, ossza meg velünk a gondolatait, kérdéseit és észrevételeit, mi szívesen hallani.
Thanks,
Viber -
motorhead
aktív tag
válasz ViberMedia #571 üzenetére
The last update solved the problem. Thanks for your help!
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
g0dl
addikt
Pedig én reméltem a PC-s változatot karácsonyra .
Meg a partner pillanatnyi elérhetőségének jelzését. -
mery
újonc
válasz ViberMedia #603 üzenetére
A készülékem a Samsung Galaxy Y Duos szerepelt a listában. A délutáni frissítés azonban hatott. Újra helyreállt és ismét hallom ha beszélnek hozzám. Már nem egyoldalú a kommunikáció.
Köszönöm!!!! -
blueye
veterán
Viber 2.3.0 megérkezett androidra.
Végre a saját csengőhangomat is tudom használni -
ViberMedia
csendes tag
@KMT -
Thank you for the clarification - I understand now
This is an interesting point. We kindly ask that you take a minute and report the details of this issue to our support team using this direct link: http://bit.ly/ukGVJ0Thanks in advance
@Ultegra21 -
I must apologize, I am not entirely sure I understood the problem...
Please try to explain it again with more details (or as suggested here, in English )Thank you!
@ MERY -
Please make sure that your device is on the list of officially compatible phones: http://bit.ly/Hm5k9p
If it is not there, then this may be the source of the problem :/
Anyway, we are planning to release a major update for the application very soon. When it is available, please test it. This may solve the problem.@pepike1 -
Unfortunately this option (blocking a user on Viber) is not available yet. It is a known request by users, and we are considering to add it in future version. Meanwhile, we invite you to enter our Feature Request page and post your suggestion there, or join an existing similar suggestion. The more people join on a request, the faster it will become reality
You can find it here: http://helpme.viber.com/index.php/Knowledgebase/Article/View/43/9/have-an-idea-for-a-new-feature
------------------------
@ KMT -
Köszönöm a felvilágosítást - Most már értem
Ez egy érdekes pont. Kérjük, hogy veszel egy perc, és számoljon be a kérdés, hogy a támogatói csapatunk használatával közvetlen linken: http://bit.ly/ukGVJ0Előre is köszönöm
@ Ultegra21 -
Elnézést kell kérnem, nem vagyok teljesen biztos, hogy megértette a problémát ...
Kérjük, próbálja meg elmagyarázni újra További részletek (vagy ahogy azt itt, angolul)Köszönöm!
@ MERY -
Kérjük, győződjön meg róla, hogy a készülék a listán hivatalosan kompatibilis telefonok: http://bit.ly/Hm5k9p
Ha nincs ott, akkor ez lehet a probléma forrását :/
Különben is, azt tervezi, hogy kiadja a jelentős frissítés az alkalmazás nagyon hamar. Amennyiben rendelkezésre áll, kérjük, próbálja ki. Ez megoldja a problémát.@ pepike1 -
Sajnos ezt az opciót (blokkoló a felhasználó VIBER) még nem áll rendelkezésre. Ez egy ismert kérés a felhasználók, és fontolgatja, hogy hozzáadja a jövőbeli verziókból. Közben meghívjuk Önt, hogy adja meg a Feature Request oldalt, és írjon javaslatot ott, vagy csatlakozni egy meglévő hasonló javaslatot. Minél több ember csatlakozik kérésére, annál gyorsabban válik valósággá
Megtalálható itt: http://helpme.viber.com/index.php/Knowledgebase/Article/View/43/9/have-an-idea-for-a-new-feature
-
pepike1
újonc
Kedves Felhasználók!
Hogyan tudnám beállítani az iPhonomon hogy egy adott számról ne tudjanak viberen elérni? Hívni már nem tudnak, mert azt blokkoltam, de az sms-t és a vibert nem tudom hogyan kell tiltani azzal a számmal kapcsolatban.
Előre is köszönöm segítséget!![ Szerkesztve ]
-
mery
újonc
SOS segítség kellene!
Kedves Viber felhasználók!
2012. 12. 16 óta azt tapasztalom, hogy nem hallanak a viberen. Wifis és mobilnetes helyzetben is kipróbáltam és nem működik. Kb. 3 hónapja használom ezt a kommunikációs lehetőséget probléma nélkül, ezért nem tudom mi lehet a gond.
Samsung GT-S 56102 modell, kernelverzióm: 2.6.35.7, Android verzió: 2.3.6.
Az üzenetekkel nincs probléma, és én is jól hallható vagyok de az én hangom elveszik az éterben!
Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest