- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz
Bferibörs #2414 üzenetére
Nagyon eltértél a kérdéstől.
Tudom hogy kell regisztrálni Sim-es, és Sim nélküli eszközre a Viber-t.
Az alapkérdés az lett vna, hogy az S2-be tudom-e majd még használni a vibert wifin keresztül , adatvesztés nélkül, ha az S5-be egy teljesen más sim kártyával telepitem a Viber-t , aztán az S2 sim kártyájával használom az S5-öt, (mivel csak amég telepítem, addig lett vna benne az S5-ben az új sim. aztán az S2 simjével használnám)
Hogy ilyenkor mi történik.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de inkább majd kiprobálom mi lesz.
-
AndrisBoy
aktív tag
Szóval ha jól értelmezem, akkor beaktiválom az S5-ön ,egy másik sim-el, aztán vissza a régi sim-em, és működik minden ugyan úgy? Mivel csak a sim csak a beregisztráláshoz kell, aztán csak net kapcsolat szükséges.
Viszont ha már ez megtörtént, és a régi simem az új mobilban, egy másik sim a régi mobilban, együtt bekapcsolva mind 2, melyik eszközön fog megjelenni az üzenet? Mind kettőn, megfog ha online mind 2 viberem?
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a májusi segítséget, tökéletesen úgy volt minden ahogy írtátok!
Most viszont lenne olyan gondom, hogy vettem egy Galaxy S5- öt, s nem akarom hogy az S2 ből kitörlődjenek a viber-es csevegések!
Mi módon tudom ezt megcsinálni?
Pl.: Ha átteszem SIM-emet a másik telóba, és beregisztrálok ugyanazzal a számmal, akkor ha visszateszem S2 be, akkor törlődik, vagy ujra kezdődik?
Ha bejelentkezek ugyanazzal a gmail-es fiókommal , akkor történik valami a régi telefonon?
Ha beleteszek, egy másik sim kártyát a S5 be, amég beregisztrálom a viber-re, aztán vissza teszem a régit az megoldás?
Mi történik akkor ha a másik telefonon Offline ba nyomom (sim nélkül, de wifin) s közben az S5 ön a régi számommal viber-ezek, akkor egyszerre kapom meg mind a 2 készüléken az üzeneteket, vagy egyiket zárolja? (gondolok itt arra hogyha ugyanazzal a számmal regizek be)
Köszönöm előre is, a fáradozást!
-
AndrisBoy
aktív tag
Köszönöm.
Még annyit kérdeznék, ami nem világos:
-Ha a külföldi sim-lesz benne, akkor a régi sim kártyám-ra irjanak, és akkor is tudunk beszélni, mintha a "régit használnám" szóval ez olyan mintha a rég isim kártyámhoz rögzítené a beszélgetést?
Folytatok mindent sim csere után is mintha misem történt volna, csak a régire írjanak, aztán ha visszacserélem, minden a régi?
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok kedves kollégák.
Olyan kérdésem lenne, ami számomra nagyon fontos :
Külföldre megyek dolgozni, van egy kártyafüggetlen Galaxy S2-esem, amin viber-t használok.
Ha én ebbe beleteszem a külföldi sim-kártyát, az előző beszélgetések törlődni fognak?
Mert nekem fontos lenne hogy megmaradjon, amikor vissza teszem a T-mobil-os sim-emet, mintha onnan folytatnám.Erre esetleg van valami alternatíva?
Esetleg olyan, hogy csinálok egy teljes mentést a telefonban a (wipe menüknél, és mikor hazajövök visszarakom?)
Nagyon szépen megköszönném a segítséget!
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok!
Lehet olyan kérdést teszek fel, amit már mások kérdeztek, de én nem találtam olyan hozzászólást, szóval előre is bocsánat.
Hogyan tudom le menteni a Viber-es beszélgetéseimet, hogy a másik telefonomba ami szintén android rendszerű, minden beszélgetést onnan folytassak ahol abbahagytam?
Valamint pc-n áttudom valahogy olvasni a beszélgetéseimet?
Mennyi üzenetet tárol a viber? Mert ahogy nézem, fél év alatt sztem minden szót megjegyzett idáig (partneri üzeneteket, több hónapra visszaolvasva)
Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest