- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3199 üzenetére
Sőt, a kényes részeket kitakarták. Az élő adásra nem emlékszem, de a cikk linkjében szereplő videóban kutyafüle sem látszik.
Csoki és Ginu üzekedése (18+!) se volt szolidabb, abból nem lett balhé. -
-
-
Vakegérke
félisten
Ahogy elnézem a csávót, ő is "Radics-széria". Előítélet, vagy sem, az ilyen fazonokat messzire kerülöm.
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #3191 üzenetére
sőt még a céges autót is tele szoktam teljesen tankolni, ha épp nálam van
(...céges kártyával)
ui: az oldalát végigtekerve undorítóak ezek a karmok... ilyenkor mindig eszembe jut, hogy kis-/nagydolgát elvégezve hogy törli meg magát alul? vagy nem gond, ha beakad a karom alá egy kis cucc?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #3184 üzenetére
én akkor mekkora király vagyok, hogy mindig teletankolom a kocsinkat? (...ami pár évvel öregebb, mint ez a p*csa)
-
Vakegérke
félisten
-
válasz
Vakegérke #3187 üzenetére
Szerintem mindenki jobban jár, ha nem végez háztartási munkát. Én már 5 évesen jobban főztem, mint ez a lény a villában. Nem tudom, hogy igazam lesz e, de belőle sem lesz már senki. Mindegyik egy felejthető nulla ember volt a 9. szériában, gregről is csak az jut eszembe, hogy micsoda egy gusztustalan jellemtelen senkiházi. Nem érdekel, hogy homár, ő dolga, mint ember bukott meg. Csakúgy mint zsuzsu, bár róla tényleg azt gondolom, hogy kezelni kéne mentálisan.
Remélem a következő évadban jobb karakterek lesznek, és nem csak a közönséges viselkedés kimaxolása lesz a szerkesztők célja.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3186 üzenetére
Elnézve a karmait esze ágában sincs dolgozni, de még csak háztartási munkát végezni se.
Ami a becsületet illeti, ahhoz sincs köze, hiszen esze ágában se volt Gregnek odaadni a pénzt, amit megígért. -
-
Vakegérke
félisten
Elméletileg ez az igazi oldala.
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
antikomcsi #3181 üzenetére
ez egy kamu troll account
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3181 üzenetére
Méghogy királynő. Inkább egy senkiházi, aki érdemtelenül jutott sok pénzhez. Csak azért győzött a játékban, mert ki akartak hozni végre egy nőt győztesnek.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3179 üzenetére
Poén lenne, ha Reni és Krisztián bosszúból összejönnének.
Ez a banda volt a leginkább feledhető. Már fel sem tudnám sorolni a játékosok nevét. A többi szériának volt utózöngéje, itt meg úgy eltűnt mindenki, mintha lehúzták volna a klotyón. Ez a liezon is csak pillanatnyi, még az is lehet, hogy rajtam kívül csak a rokonságuk nézett utána, hogy mi van velük.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3177 üzenetére
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
zolikaDB #3175 üzenetére
Még semmi, de topikja már van.
-
zolikaDB
veterán
Van-e vmi konkrétabb hír a VV10-ről?
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3172 üzenetére
Ez a hét páros utazik az Ázsia Expressz 2-vel
Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea
a Liu-tesvérek, Ádó és Sanyi
Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel
Hódi Pamela és modell barátnője, Huszár Zsófi
Gáspár Evelin és nagybátyja, Gáspár Zsolti
az Exatlon Hungary bajnoka, Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél
Horváth Gréta influenszer és párja Meggyes DávidSzerintem hatalmas poén lesz Gáspár Zsolti szereplése. Buta, mint a föld, száz méter futás után meghal.
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #3172 üzenetére
Hódi Pamela
Mommy
Celebrity-tv actor, model, media🇭🇺
Influencer
Az oldalamon egyes fotók reklámot tartalmaznak! #reklam
🍀
My brand webshop:⬇️ Insta: @medooforyou
medoo.hu
🙇🏻♂️❤️✈️🙇🏼♀️
👧🏼🧡🐶
📸👩👧🌵🌊
👩👩👧👧☀️🏝
3 160
bejegyzés
459E
követő
229
követés -
válasz
Vakegérke #3171 üzenetére
Nem rosszindulatból mondom, és csúnyán is hangzik, mert az is, de lehet jobb így annak a gyereknek, hogy nem születik meg. Vivien még maga is gyerek, jelenleg nem való anyának.
Viszont teljesen más témában kérdezném, ázsia expressz következő évadáról van valami hír? A feleségem mondta múltkor, hogy kik szerepelnek majd benn, és azt kell mondjam, hogy azt sem tudtam kik azok, és mostanra el is felejtettem mindet, de arra emlékszem, hogy úgy gondoltam, hogy egy szimpatikus páros sincs köztük.
-
Vakegérke
félisten
Áh, annyira semmi emberek, hogy még egy jót pletyizni se lehet róluk.
Egy hír van. Vivien "súlyos okok miatt" elvetette Krisztián gyerekét. Amondó lennék, hogy nem egészségügyi problémák voltak azok a súlyos okok. Talán megunta a beszólogatást, vagy csak félti az alakját.
-
rushty
őstag
Valami jó kis pletyi?
Eltűntek a szereplők úgy érzem. -
rushty
őstag
válasz
csababarca #3168 üzenetére
A szerződésben álló retek is kérdezte őket erről. Közszereplők.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3164 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy kitől vemhes a csaj. Az tuti, hogy Krisztiánt perelni fogja gyerektartásért, ha nem fizet önként. Én a srác helyében apasági tesztet követelnék, bár megérdemli a sorsát.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3164 üzenetére
Pedig úgy szurkoltam nekik...
-
-
Vakegérke
félisten
Nekem megérne 10ezret az akció és a becsületemen se esne csorba. Megbeszélnék egy találkozót mondjuk egy kávézóba, lesném mikor érkezik, csak azután mennék be, hogy már leült. Pár szóban elmondanám neki, hogy miért, aztán ledobnám elé a pénzt és faképnél hagynám. Ha nagyon haragudnék rá, akkor az arcába vágnám.
-
Vakegérke
félisten
VV Zsuzsu úgy döntött, mégse ad Gregnek a nyereményből
Ha adna Gregnek mondjuk 10-20-50-100ezer Forintot, meg se érezné, de inkább eladja a becsületét. Piti, becstelen sz*rrágó.
-
rushty
őstag
Ginu terhes, bántalmazott, szakít, elvetetni? (nem először)
[link] -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3156 üzenetére
Igaz lehet, nem vitatom, de tény, hogy Zsuzsu leszakította magáról MC Hawert, hogy megőrizze népszerűségét.
-
válasz
Vakegérke #3154 üzenetére
Pontosan úgy van, ahogy nRu3 mondja.
Anyukáját is hallottam beszélni a belevalóban, tehát azt is kizártnak tartom. Én sem bántásból, vagy sértésből mondom, de szerintem sem Zsuzsu maga, sem valamelyik családtagja, nem tud így megfogalmazni egy ilyen hozzászólást.
Ezt azok írták, akik gondolom némi apróért üzemeltetik VV Zsuzsu facebook oldalát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3151 üzenetére
Ezt miből gondolod?
-
-
Popes
őstag
válasz
Vakegérke #3146 üzenetére
Zsuzsu kib@szottul befolyásolható, most épp a rajongói és a média által befolyásolva lepattintotta McHawert.
Nem mondom hogy rossz döntés de Zsuzsu saját kútfőből nem hiszem hogy túl sok értelmes döntést tudna hozni. Csupa szív(nem) ezért az életben semtaktikázikésszel "játszik". -
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #3143 üzenetére
Régi mondás: több f*szt fogott, mint kilincset.
Jellemző, hogy beköltözésekor Vivien az eljegyzési gyűrűjét mutogatta mindenkinek, ezzel jelezve, hogy megközelíthetetlen, hűsége töretlen. Hűsége megtört pár óra alatt, összeszűrte a levét egy nagypofájú senkivel, aki alfa hímnek képzelte magát.
Aki egy ilyen r*banc mellett lecövekel, az ne számítson hűségre, arra meg pláne ne, hogy a purdé tőle van.
-
Vakegérke
félisten
-
LamaCube
addikt
Ahogyan viselkedett ő meg Krisztián a villában, egy macska gondozását nem bíznám rájuk, nemhogy egy gyerek felnevelését... Krisztián semmirekellő fokozva Vivivel. Szegény gyerek
-
ildi_
tag
Az a helyzet, hogy most már bocsánat, de divat lett a terhesség, a gyermekvállalás (és nem a CSOK-ra gondolok). Rengeteg számomra ismeretlen fiatal lány éldegél ebből instagramon, csak kapkodom néha a fejem az ajánlásokon, hogy ez ki-az ki, két-három gyerek, tökéletes smink, haj és puccos, trendi házak, folyamatos reklámok és több százezer követő. Annyira nem merültem ebbe bele, de gondolom vivikétől is hasonló viselkedés, celebeskedés várható majd, mert azt láttuk, hogy tehetség kevés, nagy pofa viszont annál több van.
Ez a kiből lesz jó feleség dologhoz annyit szólnék csak, hogy nyilván többet élt, mint a hasonló korú lányok, de valahogy ezek után sem tudom elképzelni azt, hogy harmincévesen, többgyermekes anyaként beadja a gyerekeket oviba és elmegy dolgozni. krisztilánról pedig, khm...
-
Kisgépkezelő
senior tag
Volt egy ilyen Vivike féle osztálytársam, aki már a középsuli utolsó előtti évében kiesett mert jött a gyerek, aztán elég hamar még egy, de mindenki meglepetésére már tizenéve boldog családként élnek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bendeguz76 #3135 üzenetére
k*rvából lesz a legjobb feleség?
...amúgy nem feltétlenül írnám le: még mindig jobb, ha először jól kiéli magát, utána pedig szépen megállapodik, mintha fordítva történik... rengeteg esetet láttam közelről, amikor a szende szűz x év után kitalálta, hogy élni akar, majd hosszú kapcsolat/házasság/gyerek mehetett a levesbe
-
bendeguz76
aktív tag
A felelősségteljes anyuka mintaképe.sok barom meg el lesz ájulva,hogy 19 évesen anyuka lesz.kb az utolsó 5 évében élhetett annyit mint más 15 év alatt.
-
mephi666
nagyúr
vivinek mondjuk ez is egy jó taktika lehetett, hogy bent teherbe ejti magát jól és hátha a leendő győztes lesz az apa, lóvéból meg fussa a gyerektartás
ui: egyébként biztos jósnőnél járt, aki már most megmondta neki, hogy lány lesz, ezért a sok lányos ruci
kb 15. hét környékéig elég nehéz megállapítani a születendő baba nemét és a "lány jóslat" mindig is kétséges: ha van valami lógó, az elég egyértelművé teszi, hogy fiú (hacsak nem lóg be más a képbe), viszont ha nem látszódik, az még nem jelenti azt, hogy nincs ott semmi, tehát korai fázisban lányt jósolni elég merész (járt hozzánk egy fuvaros, akiknek végig lányt jósoltak, majd fiú született a rózsaszínre mázolt babaszobába
)
-
rushty
őstag
Huncika nem játszik a találós játékban?
-
ildi_
tag
Remelem az RTL a sajat gyermekenek tekinti.
Allitolag negy hetes terhes. Ebbol is latszik, h mennyire okos, felelossegteljes no ez a lany. Segitsegkepp elmondom, h nincs olyan, h vki negyhetes, legfeljebb josno erosit meg ilyet.
(#3129) Popes
(#3133) rushty Szerintem huncika most vallast valt oromeben, hogy csak zongorazott vivi mellett.
-
Popes
őstag
VVkrisztilány állítólag a boldog apa. (de lehet csak nem gondolkodott hogy ha egy lánnyal van akkor ez is előfordul
)
Bocsi hogy gonosz voltam -
mephi666
nagyúr
-
-
Vakegérke
félisten
Nem, csak ennyi a termés.
-
Popes
őstag
Ha valakinek hiánya lenne. RTL+ 22 00 VV2 Biztos van egy kis különbség ahhoz képest amit most láttunk.
Vakegérke, erről volt már topikod?
Spoiler veszély!!!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #3105 üzenetére
Dehogy zárjuk. Megmarad mementóként, az ötletelés is mehet tovább.
-
Vakegérke
félisten
Már mondtam, de újra szólok. A NyalóVilág 10-nek már van topikja.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #3102 üzenetére
ja mármint hogy teljes család menjen be? ez így már érdekes lenne... és nem feltétlenül lenne unalmas... sőt
...nekünk 2éves gyerek mellett nincs sok időnk unatkozni
ui: amúgy egészben kellene venni a családokat... egyben jönnek-mennek, nem szabadna bontani
-
Geri Bátyó
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest