- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
mephi666 #3081 üzenetére
A százalékoknál van egyszerűbb magyarázat is szerintem. Valószínű nem szavazott mindenki, aki péntek, szombat, vasárnap már szavazott egyszer. Ott sírtak a fészbúkon is, hogy jaj, nem lehet szavazni, biztos csalni akarnak, hogy nehogy Zsuzsu nyerjen.
(#3082) Geri Bátyó
Az ez kell a népnek mottót támasztja alá a kísérő műsor is! Mert miért választanának lét ilyen személyt, ahol az egyik, konkrétan beszélni sem tud? Mert valószínű, hogy tényleg ez a tuskó Győzike kell a népnek, ezzel tud azonosulni a sok agyilag nulla.
-
válasz
mephi666 #2981 üzenetére
Erről Hofi jutott eszembe.
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #2928 üzenetére
"...durva, hogy 2 nap múlva meg vége ennek a szériának is..."
Amondó lennék, hogy ha még nem tetted volna meg, kattints a borítékra a hozzászólások fölött, vagy alatt. Magyarul legyen e-mail értesítésed, ha újabb hozzászólás érkezik. Ha indul újabb széria, itt jelezni fogom és belinkelem a nyitó írást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #2926 üzenetére
Ezek szerint mégis volt, ha másképp is nevezték.
Nyugi, messze még az este, addig a gulyáslevesem is megfő. Lesz alkalmad szavazni.
Én már beszereztem egy kétdekás Trois Tours konyakot estére, mert kell egy kis bódulat, hogy legyőzze, vagy megerősítse az izgalmat. A maradékra holnap vár pusztulás. -
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #2898 üzenetére
Nekem már két hét után nem volt szimpatikus senki ebben a szériában. Szép lassan kipotyogtak azok, akik határozottan visszataszítóak voltak, a maradék nem kelt undort, de ugyanúgy nem drukkolok senkinek, mint eddig.
Rolira szavaztam. Na nem mintha kedvelném, de elviselhetőbb, mint Tina Rinya. A csaj értelmesnek nem mondható, valamint nem egy Miss Bükfürdő. Ezek a tulajdonságok még elviselhetők lennének, de ne a sértődéseivel, könnyek litereivel fertőzze szűzies lelkemet.
Tételezzük fel, hogy Roli megnyeri a párbajt, a zöld lámpa kigyullad. Kíváncsi leszek Gregre.
1. Vajon az ajtó közelében, vagy hátul fogja várni a visszatérőt?
2. Milyen pofával veszi tudomásul az igazság vereségét?
3. Szóvá teszi-e, hogy Zsuzsu volt a villában a legértékesebb, a szavazás eredménye galádságon alapul, valamint a nézők nagyot tévedtek?
4. Mennyi idő múltán válik felszabadulttá a viselkedése?Arra is kíváncsi vagyok, hogy Zsuzsu miként fogadja a vereséget. Szóba hozza-e a szívből-mantrát, az Unikornist, meg hogy nem színésznő?
-
válasz
mephi666 #2852 üzenetére
Ezt Greg elintézné azzal, hogy hazudik ez a két sunyi aljas senkiházi, mert félnek a párbajtól, és nem akarnak menni. Ő maga szívesen ment volna de a szívére kellett hallgatnia és így alakult. Ne higgyen ennek a két gonosz embernek, akik csak ellene akarják fordítani. És nem is lesz nehéz dolga Zsuzsuval.
-
válasz
mephi666 #2814 üzenetére
Elég perverz vagy! Szerintem azt is elképzelted, hogy egy happy finishnél milyen pofát vágna!
De gondolom a ~3% jutalékáról nem feledkezett meg.
(#2815) csababarca
Megalapozni lehet, ahogy mondod, de azt sem mindenkinek! Egy ilyen Zsuzsu félének nem menne szerintem.
Ennyi pénzzel nem lehet hátradőlni, ugyan úgy csinálni kell tovább, mert sokkal több nap, mint kolbász. Nagyon könnyű elherdálni elég csak bemenni egy szalonba és venni egy 15 milliós autót, ami pár év múlva a töredékét éri majd, de akkor már nem tud fenntartani, szóval rengeteg buktató van a sötétek számára. -
csababarca
őstag
válasz
mephi666 #2814 üzenetére
nah de ez nettó pénz? nem hiszem.
de nem azt mondtam, hogy hirtelen nem segítség, de erre alapozni azt, hogy életed végéig meg vagy, nem lehet.
mondom ezt úgy, hogy pedagógusként 140ezer a nettóm most, két diplomával, mesterképzéssel.
hamar el lehet ezeket a pénzeket költeni, főleg ilyeneknek mint akik bent laknak. de a magyar emberek 60-70%-a pénzügyi analfabéta, a nagy lottónyertesek is bezuhannak 10 éves távlatban, legalábbis nagy részük.
összespórolni persze nagyon nehéz, átlagemberként lehetetlen.
én csak azt akarom kihozni ebből, hogy megalapozni egy életet talán lehet, ha ügyes vagy, de fenntartani magadat 2-3 évnél tovább nem lehet ebből. -
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
mephi666 #2673 üzenetére
Van egy ismerősöm, akiről már mielőtt megismertem, tudtam, hogy meleg. Nem tudtam, hogyan fogok rá reagálni, de a srácon annyira látszott, hogy belül nőből van, hogy egyáltalán nem volt zavaró, amit csinált. És mellette halál jó fej, intelligens gyerek. Az meg kifejezetten vicces volt, amikor tudatosan elkezdte játszani a rossz buzit.
-
válasz
mephi666 #2666 üzenetére
Erről a híres Radicsról nem is halottam előtte, azt sem tudtam ki az, tehát nálam tiszta lappal indult.
De egy hét alatt úgy megutáltatta magát velem, hogy nem volt kérdés, hogy a villán kívül akarom látni. Szerintem azért, hogy kiesett csak és kizárólag saját magát hibáztathatja.A közösülős témában nekem nem rémlik, hogy Era odaadta volna magát valakinek. Játszotta az agyát, de szerintem nem történt meg se Hunorral, se Csokival. Aztán lehet tévedek.
Ez az arány várható volt, ugyanakkor kicsit sincs rendjén. Rolinak tisztán kéne legalább 70% felett lennie, nem csak más átszavazókkal elérni a jelenlegi értéket, illetve egy értelmes világban, Adrinak nem lenne szabad 30% felett állnia.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
mephi666 #2584 üzenetére
szép lehetett
ilyen nyaram nekem is volt, 18 éves koromban: 1 hónapon át heti 6 nap, napi 12 órában húztunk fel faházakat (csak a beton alap volt kiöntve, minden mást mi csinálnunk), után 1 hónap fatelepen szintén kemény fizikai munka lófax pénzért..
ott döntöttem el végleg hogy tovább kéne tanulni
-
-
-
-
Danex
addikt
válasz
mephi666 #2314 üzenetére
Amúgy az egész VV játék szempontjából az előző 1.5-2 hét ért normálisan valamit. Annyira nem érdekelt, hogy végül ki megy vissza, hogy még mindig nincs felrakva az RTL minden adatot is kérő appja.
Jó látni, ahogy Greg elképzelte minden munka nélkül ott fognak csücsülni a top4-ben, majd véletlen pont Adrira röppen 3 jel és a csupa igazság és szív a top3.
Amúgy vicces volt hallani tegnap előtt mikor Greg a csajokkal beszélgetett a nyugiban, hogy mikor Zsuval beszélt akkor tudod ,hogy az emberek mondanak minden hülyeséget, nem kell komolyan venni.
Majd mikor már Adrival beszélt és kérdőre vonta Adri-t ,hogy milyen szinten megsértette őt, és bizony a szavaknak súlya van és ezt tudnia kéne már huszonX évesen...
Ja, hogy a patkány, kutya, legalja köcsög, szánalom azok szép dicsérő szavak.
----
Hunorék innentől kezdve nem tudnak mit csinálni, azzal, hogy most emberibb oldalukat is mutatja a kamera Zsu által még előnyük is lehet belőle.
Szerintem a következő egy Greg - Roli párbaj lesz, Greg meg majd az egész mostani történetet rádobja Rolira, hogy miatta történt minden. Ott szerintem Roli visszajön és szerintem békés top4 lesz.
Zsunak senkire nincs indoka, fiúk és Adri is tudja, hogy itt már nem szabad elmenni ordibálósba a legvégén.
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #2313 üzenetére
kifelejtettem: ez a hét innentől szerintem arról fog szólni, hogy a kályha meg a rühedék megállás nélkül feszegeti, hogy zsuzsu milyen áruló és ha velük lenne, akkor szívből rátaktikázta volna a jelet rolira
ha eddig volt már patkányféregkutya, kíváncsi leszek, mi lesz még a hét végéig: kap 2 baráti pofont és elmarad a párbaj? most kell igazán jól pártfogásba venniük roliéknak, habár részükről ha zsuzsu megy tovább, magukkal csesznek ki a végjátékban... akkor lenne talán esélye hunornak/rolinak a végén, ha zsuzsu a héten idegileg megborulna, feladná a játékot, a rühedék meg zsuzsu kedvenc székével menne párbajozni, ahonnan a szék jönne vissza
-
válasz
mephi666 #2226 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, hogy a villa hőforrása mindent elkövet majd, hogy meglovagolja ezt a szálat, amit Te is mondasz. Lesz a héten Roli minden, csak rendes ember nem, még azt is kihozza majd megint, hogy tulajdonképpen az egész veszekedésük Roli miatt van. Mint ahogy bepróbálkozott ezzel a hálóban is, csak Zsuzsu követelte, hogy mondja el ki mondta ezeket, és visszakoznia kellett, mert Zsuzsu azon nyomban kiment volna ezt számon kérni, és akkor jött volna a lebukás.
Úgyhogy csak abban bízhatunk, hogy Adri tudja ellensúlyozni a a gejzír fröcsögését!
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #2138 üzenetére
Egyformák a kulacsok. A 9-ből 1-ben kevesebb folyadék van. Van egy bolti mérleg. Csak kétszer mérhetsz. Melyik kulacs a legkönnyebb?
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #2113 üzenetére
Nos igen, Adri ellenfelei öngólt rúgtak, de ha a lány semmit sem érne, nem győzhetett volna. Kétszer is győzött, ez pedig elég ahhoz, hogy félve nézzenek rá lehetséges ellenfelei.
Ami a csillámpónikat illeti, eddig még volt összetartás, de köhög a motor, kihagy a gyújtás. Hamarosan saját pecsenyéjüket fogják sütögetni, nem törődve azokkal, akik korábban fontosak voltak számukra. Szerintem ez legjobban Renit fogja megviselni, mert szerintem ő az, aki közülük a legtisztábban játszik, mivel natúr önmagát adja.
-
-
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #1431 üzenetére
Ha ez a hely specialitása, semmi gondom azzal, ahogy beszélnek. Akinek nem tetszik, nem megy oda, mint ahogy én sem.
Érzékeny fajta vagyok olyannyira, hogy az IKEA is olyan hely, ahova be nem teszem a lábam. Tegezzék a családjukat, meg a kutyájukat, engem ne, nem őriztünk együtt disznót. -
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #755 üzenetére
Ez az egyik, a másik meg az, hogy kinéz neki jó sok polgári per, hiszen azt állítja, hogy a rötölönél mindenki b*zi és szopják egymás f*szát. Rágalmazás, becsületsértés.
"Rágalmazás Btk. 226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt, vagy
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el."
Forrás"Becsületsértés Btk. 227. § (1)
...
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
...
Becsület csorbítására alkalmas minden olyan kifejezés, mely az emberi méltóságot sérti, tehát lealacsonyító értékítéletet tartalmaz. Nincs jelentősége annak, hogy minderre milyen formában – például vicc, történet vagy kérdés – kerül sor. Ilyennek minősül, ha a sértettet hülyének, idegbetegnek, lopósnak, verekedősnek titulálják."
Forrás -
válasz
mephi666 #715 üzenetére
Én is csak néztem, mint Rozi a moziban, hogy egy vidéki lányról van szó, aki már hangoztatta többször is, hogy azért ő tud ám főzni, de egy paprikát nem sikerül felvágni, egy kemény tojást megfőzni, vagy egy krumplit felszeletelni. Abból, amit összevágott nem rakott krumplit lehetett csinálni, hanem chipset. És ami még borzasztóbbá teszi a dolgot, hogy a többiek, pont ugyan ilyenek.
Csak remélni tudom, ha egyszer megházasodnak, akkor előjön belőlük az ösztön, és életképesebbé válnak.
-
Szilofon
aktív tag
válasz
mephi666 #713 üzenetére
Azt hiszem 22 éves zsu, de már most idegroncs. De hogy miért ilyen bolond, sztem az. Könnyen dobaloznak a kajával, nem kell fizetni érte.
Az is gáz hogy greg 30 éves azt hiszem, és egyszerű kaját nem tud(nak) meg csinálni. Rakott krumpli márpedig qurva egyszerű. De hogy egy tojást nem tudnak ehetoen meg főzni, elég gáz. Ez van, McDonald’s kész kaja van, nem kell tudomány 😁😉 -
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
mephi666 #259 üzenetére
"... ez a radics gyerek olyan yt-sztár volt, mint korábban a tivy?"
Olyan. Akiben van egy csepp igényesség, egyiket sem látta, amíg ebben a műsorban meg nem jelentek.
Hogy mekkora a pöcse, azt nem tudjuk. Krisztiánéról derült ki, hogy méreten aluli, legalábbis Cintike kicsinek találta.
-
Nem szabják meg, csak 18 és 25 között legyen.
Bár jelentkezhet a 40 fölötti is, csak valamiért, teljesen véletlen őt nem válogatják be!
Pedig jól jönne egy a survivor Feri féle karakter a sok gyerek közé. Viszont az is igaz, ha csak egy ilyen kerülne be, hamar kiszavaznák. Mondjuk, hogy ki is esne az nem biztos, az már inkább a szavazó nézőkön múlna.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest