- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Zsuzsu reakciói kiszámíthatatlanok. Pontosabban a pillanatnyi benyomások irányítják. Az egy dolog, hogy Greg az öribarija, de ha Roli és Hunor felvilágosítja, hogy korábban milyen véleménnyel volt róla, Hory84-gyel együtt röhöghetünk. Feloldozás lehet csalfaságára, hogy már tisztán lát, és csak megtorolja a galádságot. Arról nem is beszélve, hogy Rolitól be van tojva, Hunor is kemény falat számára. Talán még arra is gondol, hogy Greg ellen a legesélyesebb. Greg a kedvese vállán zokoghat, mert tuti kiesik, papolhat az igazságról, pedig csak azt kapja, amit megérdemel. Ezt mephi666 fórumtársunk is megerősíti első mondatában.
A végjátékban lehet ármány, aljasság, félredobott becsület. Nagy úr a gazdagság ígérete.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #2796 üzenetére
egyébként a kályhát kellene vinnie, ha a saját esélyeit növelni akarja
lesz egy kör, amikor meg fognak oszlani a szavazatok és én úgy látom, ez fog eldönteni mindent... nem feltétlenül abból a "csapatból" fog kikerülni a győztes, amelyikből 2 játékos is marad a top3-ra:
- viszi hunort, zsuzsu jut a döntőbe: 1. roli, 2. zsuzsu, 3. kályha
- viszi rolit: kétséges, ki jut tovább... ha zsuzsu, akkor 1. hunor, 2. zsuzsu, 3. kályha... ha roli, akkor szavazatmegoszlás miatt hunor akár ki is eshet első körben és roli-kályha döntő? (ez a legcifrább ág szerintem)
- viszi a kályhát: simán továbbjut, majd első körben roli/hunor közül egyikük kiesik, másikuk döntőzik zsuzsuval... itt szintén bármi lehet (kb 1%-ot adok rá, hogy ez a párbaj jön össze)érdekes lesz mindenesetre ez a pár nap
a búza jól kitalálta, hogy csak így van esélye megúszni ezt a kört... nagyon szívesen megnéztem volna pedig, hogy mit sír egy csúfos vereség után... (habár így is jó lesz nézni a fancsali pofáját, ha meglátja, hogy kevesebb, mint 10% kíváncsi rá
)
-
nRu3
addikt
válasz
Geri Bátyó #2796 üzenetére
Így van Rolira tette a jelet, így az indokával őt is kellene kihívnia , de mivel ő nem taktikázik akkor Hunort nem választhatja.
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #2789 üzenetére
ők csak azt látják, hogy roli kint hagyta adrit, aki 3 párbajt nyert korábban... (félnek tőle) szerintem hunor lesz a kihívott és egész héten arra gyúrnak, hogy ő nem csinál bent semmit, nem is párbajozott, ezért nem érdemelné a főnyereményt... mellesleg gonosz, mert valótlan dolgokat állított adriról a nagy barátnőjéről is
-
joelke HU
őstag
válasz
Geri Bátyó #2793 üzenetére
Dehogynem. Én már most Zsura szavaztam. Mindegy kit hív ki, nekem ő a nyertes.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
antikomcsi #2792 üzenetére
Remélem, hogy ez a sok ostoba nem tud kezelni egy appot.
-
válasz
Geri Bátyó #2790 üzenetére
Elnézést, nem akarok megsérteni senkit, de a rajongói is pont olyan segg hülyék, mint Zsuzsu.
Még leírni sem tudják, amit gondolnak, képtelenek nem csak a helyesírás legalapvetőbb dolgait szem előtt tartani, de nem tudják megfogalmazni, hogy mit akarnak, és legtöbbször csak "makognak".
Süt a hozzászólásaikból a tudatlan birkaság.Zsuzsu bármit csinálhat, mert az őszinte és szívből jön, és jóindulatból!
-
nRu3
addikt
válasz
antikomcsi #2771 üzenetére
Már kérdezni akartam csak nem mertem, azt hitem valamit elnéztem és lemaradtam, de akkor nem vagyok egyedül ezzel a fényképes dologgal.
mondjuk volt valami félre vezetés anno csoki és krisztián mielőtt elmentek a falusi randira előtte valamit csibészkedtek.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
antikomcsi #2789 üzenetére
Zsuról most eléggé kiderült, hogy: vagy köpönyegforgató, vagy segghülye.
Azt meg most sem értem, hogy ezt a pirmitív (nem elírás) majmot hogy rakhatták ide a belevalóba.
-
válasz
Geri Bátyó #2787 üzenetére
Szerintem meg Zsuzsut egyedól csak Hunor tudná megszorongatni, Rolinak nincs esélye ellene!
Ez most egy olyan eset, amikor nagyon bízok benne, hogy nem lesz igazam.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #2770 üzenetére
23.30-kor.
Roliék nagyon benézték az erőviszonyokat. Tényleg egy féreg Greg a legnagyobb kibeszélő senkiházi. Viszont, ha ezt nem látták meg, akkor gondolkodhattak volna úgy is,hogy az ország elég homofób, tehát így sincs sok esélye a csillámlámának. Viszont nem kell temetni Rolit,ha azt nézzük, hogy Adri élvezte Greg és Zsu szavazótáborát, akkor bőven van esélye Rolinak. Ne feledjük el,hogy a sok buta posztoló facebookon miket posztol Zsuról és szerintem a normálisabbak csak csendes megfigyelők. Na, de majd meglátjuk
Bár lehet Zsu nem is meri kivinni Rolit. Simán viheti Hunort is.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
antikomcsi #2786 üzenetére
Szerintem Zsu csak Renyhe ellen volt erős. Simán kiesik, Gregnek meg esélye sincs a döntőben.
-
válasz
Geri Bátyó #2782 üzenetére
Greg pofáján a megkönnyebbülés látszott!
Bent van a döntőben, és simábban ment neki, mint gondolta.Sajnos Rolitól pénteken elköszönhetünk.
Azok az indokok, amiket most mondtak szánalmasak voltak! Zsuzsu szimplán hülye, viszont Greg felhozott egy olyan eseményt a like jeles dologgal, ami még az előtt történt, hogy Hunor ilyen jó pajtija lett. Most meg érdekes, módon, ez megbocsájthatatlan csalódást jelent neki.
Ez volt a legrosszabb, ami történhetett! Kár, hogy Roliák Zsuzsut gyengébbnek érzik! Ha Gregre rakták volna a jelüket, akkor bearanyozták volna a péntek esténket.
-
Hory84
tag
Annyira röhögnék ha szerdán Zsu kihívná Greget.
-
Vakegérke
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Hibrid a fináléban... elbaszták a srácok..
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #2781 üzenetére
Greg pofáján lehetett látni a csalódottságot, nem Hunorra tett Zsu!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2779 üzenetére
Gondolom Hunorék már megegyeztek, hogy kire rakják a jelet. Kitalálható volt az előző eset után, hogy hétfőn kiválasztás. Ha erre Gregék nem gondoltak, nem sok eszük van.
-
Geri Bátyó
addikt
Zsu Rolit írta!
Greg problémázik, hogy Hunort sikerült-e befeketíteni!
-
Hányinger ez a Greg!
Még van bőr a képén Roliékat a szájára venni?
Nála gusztustalanabbul egyik sem játszik. Ha bejut a döntőbe remélem 5% alatt fog kapni, és mehet a lámasimogatóba!Greg már elkezdte hangolni Zsuzsut Hunor ellen! Úgy gondolja, hogy Roli őt vinné, de abban is bízik, hogy Hunor meg Zsuzsut! Most nagyon kikelt Hunor ellen, a múltkor meg a seggét nyalta, hogy milyen jó barik lettek a robogós versenynél!
Komolyan mondom, egy rosszul sikerült szüreti mulatság után a csészébe szebbet raknék ennél a ganénál!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2775 üzenetére
...addig kell ütni, amíg meleg
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #2775 üzenetére
A hulladék újrahasznosítható. Ez vajon Gregre is igaz?
-
Motion_Blur
félisten
Greg.. az emberi faj hulladéka vagy..
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #2772 üzenetére
Greg azt is mondta, hogy Zsuzsu meg ő a döntőben lesz, mert úgy igazságos.
-
Geri Bátyó
addikt
Na, buhercsillámláma már kezdi a szarkavarást.
Hoppá! Már kezdi Zsu-nak fúrni Hunort!
Hát nem megmondtam?
-
Motion_Blur
félisten
Hibrid... lesz nagy bukovári.
Hunort pakolják meg a szív bajnokai.
-
Ez a Zsuzsu adásról-adásra bizonyítja, hogy milyen egy ostoba sötét állat.
Ha Adri így teledumálta a fejét már megint, akkor egy jobb szélhámos fél óra alatt kiforgatja majd a nyereményből.
Az viszont számomra nem derült ki a hetek alatt sem, hogy mi történt azzal az eltűnt fényképpel? Kié volt az a fekete felső, amiért Adrival olyan csúnyán összevesztek? Adri elvette? Vagy Zsunak nem is volt, csak beflashelte magának? Vagy volt neki, csak úgy elrakta valahová a kuplerájba, hogy nem találta? Vagy mi lett volna, ha kiderülne Zsuzsuról, hogy a fényképet is ő dugta el, a ruháért is csak csinálta a fesztivált, hogy ő legyen műsoron?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #2768 üzenetére
Az előző kihívás is éjfélig tartott, a pénteken tartandó párbaj is éjfélig fog tartani.
LamaCube: A BeleNyaló éjfélkor kezdődik.
-
LamaCube
addikt
válasz
Motion_Blur #2768 üzenetére
Gondolom most a belevalóval együtt lesz éjfélig.
-
Geri Bátyó
addikt
Kíváncsi leszek, hogy kint Adri és Roli tartják-e majd a kapcsolatot. Roli szerintem belezúgott, de ebből egy jó barátság kialakulhatna, ha eléggé intelligensek hozzá.
-
LamaCube
addikt
válasz
Motion_Blur #2764 üzenetére
Kiválasztás lesz nem?
-
Szilofon
aktív tag
Sztem dobjuk össze a pénzt, és hívjuk Renit öl táncra 😀
-
Motion_Blur
félisten
Éjfélig tart a mai műsor
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
-
ildi_
tag
Nem gondoljátok, hogy Hunorra teszik a jelet, azért, hogy menjen ki végre ő is párbajozni és olyan maradjon már csak a döntőben, aki párbajozott? Az évadok során voltak erre példák, hogy csak ezért küldtek ki valakit.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #2751 üzenetére
Az mekkora poén, hogy Rolinak átváltották a zenét Max Raabe-ra!
Amúgy valóban Greg egyetlen esélye, ha meggyőzi Zsut, hogy vállalja be a párbajt és hívja ki Rolit (vagy még inkább Hunort), de nem hinném, hogy Zsu erre vevő lenne.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #2752 üzenetére
Szerintem meg Hunornak és Rolinak elegük van belőle, így rápakolják a jelüket. Feltételezhetően Roli is kap kettőt. Mivel Greg a villamester, Roli megy párbajozni. Zsuzsut hívja ki, akinek egyirányú lesz a stúdióba vezető út.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Geri Bátyó #2751 üzenetére
Sajnos a sok magyar (korlátolt idióta) vele tud legjobban azonosulni ezért meg fogja nyerni
-
Geri Bátyó
addikt
Most nézem vissza a tegnapi adás első felét (arról kissé lemaradtam tegnap).
Rohadtul nem értem, Zsu miért hisztizett be, hogy ő lett a legrosszabb színész(nő), mikor folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő nem színészkedik és nem is tud? He? Tényleg ennyire korlátolt? Mióta Renyhe kiesett, tényleg ő a leginkább irritáló! -
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #2746 üzenetére
a következőnek greg-roli párbajnak kell lennie, ahonnan roli minimum 65%-al megy vissza
tegnap azért örültem neki, hogy az emberek nem dőltek be a "győzzön az igazság"dumának, amit az a kályha megint bedobott a "kortárs beszéd" alatt
egyszerűen undorító, hogy egyik nap felnyílik a szemük, hogy milyen aljadék volt adri és hogy kibeszélt mindenkit a háta mögött, utána meg oda állnak mögé, ezzel saját magukat is szembeköpve
győzzön az igazság, közben meg védik a hazug dögöt?
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #2747 üzenetére
-
-
válasz
Vakegérke #2742 üzenetére
Vagy esetleg Roli Gregre tesz, Hunor meg Zsuzsura. És akkor amelyikük megy választhat. Csak nehogy Zsuzsut válasszák.
Gregnek így vagy úgy de ki kéne esnie a párbaj előtt! Rendkívül bosszantó, hogy ez a nímand ott lehet a döntőben. Tudom, hogy a végső győzelemre nincs esélye, de akkor is essen ki még előtte!
(#2745) Geri Bátyó
De Greg dilemmában lehet. Mert Hunorral összemelegedett a robogóért folyó küzdelemnél, így szerinte ő nem vinné ki. Roli viszont rá rakta a jelét, és probléma is van kettejük között, így ettől parázik. Ő azt akarja elérni, hogy rak egy jelet Rolira, Zsuzsut rá kéne beszélje arra, hogy Hunorra tegye a jelét. És elintézni, hogy a két fiú Zsuzsura, illetve igazából csak Rolinál kéne benyalnia magát. Így Zsuzsu menne párbajozni, és Greguci be lenne biztosítva.
-
nRu3
addikt
Zsú nem azt mondta egyiket sem várja vissza , mindegy ki jönn vissza ! Erre most meg elkezdet sírni Adri után.
-
Vakegérke
félisten
A holnapi tippem.
Roli 2 jel, Zsuzsu 2 jel. Greg dönt, Rolié a zöld kendő. -
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #2740 üzenetére
Remélem nem nyeretik meg vele...kritikán aluli a csaj.
-
Motion_Blur
félisten
Zsu szokásos performansz.
-
Vakegérke
félisten
56,82 - 43,18%. Roli győzött. Tényleg bejött a tippem.
-
Motion_Blur
félisten
Szerencsére ült a papírforma
-
Adri kimagyarázta magát, most láthattuk!
És azt is, hogy Hunor tudott egy korrekt beszédet mondani, míg Greg megint egy gerinctelen féreg módjára adta elő magát!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Motion_Blur #2735 üzenetére
Pont akartam értetlenkedni, hogy Zsu részéről most mi ez a nagy szerelem? Gregről tudjuk, hogy hazudik mint a vízfolyás.
-
Motion_Blur
félisten
Greg + Zsuzsu = hányinger
-
Vakegérke
félisten
Elég az előjátékból, térjünk már a lényegre!
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2730 üzenetére
A részeredményre ráéreztem, de messze még a szavazás vége.
Zsuzsu előtt le a kalappal. Ahogy nyomatta a thrillert, az csúcs volt.
-
-
LamaCube
addikt
Roli vezet!
-
Vakegérke
félisten
Tudni kell veszíteni, mondja Zsuzsu, holott nagyon messze áll tőle ez a tudomány.
-
Vakegérke
félisten
Vérszagra gyűl az éji vad... No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Egyre lejjebb megy Roli értékelése.
-
LamaCube
addikt
51-49 Rolinak.
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem 52-48 Roli.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
antikomcsi #2717 üzenetére
Legutóbb azt mondtam, hogy 55-45, de nem tudnám megmondani, hogy ki jön vissza. Adri lebukása után egyértelmű, hogy Roli.
A tegnapit én sem néztem, csak ma. Túl sok új nem derült ki, bár Adri és Roli enyelgése kicsit furcsa volt. Ebből Roli még rosszul is kijöhet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2719 üzenetére
Kapálózhat már, ahogy csak akar, hiteltelenné vált. Ha már én is levettem róla a szavazatom, pedig kedvelem, akkor gyaníthatóan sokan ellene fordultak.
Zsuzsunak mondhat, amit akar, végleg elásta magát nála. (Mert ugye arra célzott Rolinak, hogy Zsuzsu a leggyengébb, őt kell kihívnia.) Zsuzsu nem amolyan megbocsájtó fajta, haragját, dühét érezteti is Adrival, amikor csak tudja.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2717 üzenetére
Szívesen mondanám, hogy Adrira fogadok, de a tegnapelőtti lebukása után azt mondom, hogy Roli, 57-43 arányban.
-
Kedves Urak és Hölgyek!
Várom a tippeket!
Ki jut vissza a villába, és milyen arányra számítotok mellé?
Én Roli győzelmére fogadok 58-42 arányban.
-
Színházban voltunk, úgyhogy erről most lemaradtam, ezért holnap két részt kell végignéznem a sorozatból.
A végén még felkérik őket, hogy folytassák kint is, ha már a topikban ekkora sikere van!
-
Vakegérke
félisten
A dobozos buli qrva jó volt, gratulálok annak, aki kitalálta.
A vita parázs hangulatú volt. Mi lesz a párbajon?
-
Popes
őstag
Adri. Pfuuu...
-
Vakegérke
félisten
Úgy tűnik, hogy Adri bárkinek bármit mond, Zsuzsu sértődötten belekotyog.
Hunor görbe szemmel nézi, hogy Roli összebújik Adrival. Csak nem féltékeny?
LamaCube: Azt már csak kibírjuk valahogy, de nem lesz könnyű.
mephi666: Az két szereplős. A többieknek mit kell csinálniuk közben?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2709 üzenetére
ennél az is izgalmasabb lett volna, ha recskaversenyt tartanak
-
LamaCube
addikt
válasz
Motion_Blur #2709 üzenetére
Holnap lesz az utolsó rész...
-
Motion_Blur
félisten
Remélem ez az utolsó része ennek a filmes fasságnak.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2706 üzenetére
Nem véletlenül neveztem ugratásnak a dolgot. Akinek egészséges a lelke, az nem háborodik fel rajta, hanem nevet egy jót, mint én.
-
válasz
Vakegérke #2705 üzenetére
Ezért is nekitámadtak Rolinak a közösségi oldalakon.
Ez csak azért baj, mert ez esetben nem volt szó igazi sértegetésről, vagy gúnyolásból, hanem viccesen próbáltak egymással beszélgetni, tulajdonképpen azt éreztetve, hogy ez nem olyan nagy probléma, majd kint úgy is ledobja Adri a plusz kilókat. Aztán Adri a helyzetre való tekintettel nyomott egy műsírást, ami a tudatnak szólt, hogy van pár kiló feleslege, nem a fiúk szavainak, és kivonult cigizni.
Ezt az okos "szurkolók" úgy fogták fel, hogy, hogy merészel pont a dagadt, gusztustalan, lusta Roli beszólni! Micsoda egy gonosz, aljas ember!
És ezek a szavazók döntenek a lóvé sorsáról.
-
Vakegérke
félisten
Adri nehezen viseli, hogy elhízott, de az ugratást még nehezebben.
-
Vakegérke
félisten
Újra megnéztem az ominózus jelenetet és döntöttem. Leszedtem a szavazatomat Adriról.
-
LamaCube
addikt
Nem is értem az Adrira szavazókat... Eddig mit néztek az adásokban? Az RTLII logót? Az, hogy valaki taktikázik és nem is tagadja számomra teljesen elfogadható, míg Adri napraforgósága és álnoksága visszataszító.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Motion_Blur #2701 üzenetére
boszme csaj, ha csori meg is nyeri te el tudod kepzelni, hogy normalisan lesz elkoltve az penz? nem egy nagy osszeg max videken lehetne egy normalis lakast venni belole, de ez a csaj pont ugy nez ki, mint akit a sarki csoves is le tudna huzni loveval azzal a dumaval, hogy buszra kell. nem, az a nyeremeny el lesz baszva, lesz majd belole nyaralas, biztos van adossaga valami rokonnak (orszag felenek van valami tartozasa), meg valami tipikus proli rongyrazas, nem adok fel evet, foleg ugy hogy egyszerre kapja meg nem havonta.
-
Motion_Blur
félisten
Zsu a 36 millióról: "Nem szeretném ha heteró férfi nyerné meg"
Anyád!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- Videós, mozgóképes topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest