- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
Szegény vagy ostoba, vagy drogozik, vagy egyszerűen orvosi segítségre van szüksége.
Nagyon komolyan le van csúszva a csaj, néztem a műsort, rendesen sajnáltam.
-
csababarca
őstag
borítékolva volt már az elejét kezdve, ahogy építették a szegény, falusi lány akit mindig mindenki bántott és bánt, majd most megnyeri első nőként, mert igazság és szív, blablabla...rtl is tudatosan erősített rá erre, nem volt összefoglaló ahol ne helyezték volna olyan helyzetbe, ahol ne ezekről lett volna szó.
grat neki, kíváncsi vagyok mihez kezd a pénzzel.
a másik, hogy senki ne hergelje ebbe bele magát ennyire, komolyan passzív résztvevőjeként a fórumnak néha már ijedve olvastam egy-két emberke írásait, akiknek mintha az élete múlna ezen.
ez egy felépített reality, tudatos kívülről történő karakterépítésekkel és leépítésekkel. nem kell ennyire komolyan venni, ha az rtl úgy akarta volna, ki tudták volna rakatni Zsuzsut a nézőkkel. baromira könnyen manipulálnak minket, 24 órából mutatnak 50 percet, szétvágva, össze vissza rakosgatja, úgy ahogy ők akarják.Nővel akarták megnyeretni, Reni is a kalapban volt, de egy idő után tényleg vállalhatatlan lett (nekem első naptól), úgyhogy kirakták, Adri szintén, stb.
Maradt Zsu, egszségére. -
csababarca
őstag
válasz
Motion_Blur #2817 üzenetére
Mi számít vidéknek?
Nálunk Dabason (Pest-megye déli része) egy 55 nm társasház 23-25 millió. mondjuk kulcsrakész.egy építési telek 8-12 millió között mozog, helytől függ.
-
csababarca
őstag
válasz
mephi666 #2814 üzenetére
nah de ez nettó pénz? nem hiszem.
de nem azt mondtam, hogy hirtelen nem segítség, de erre alapozni azt, hogy életed végéig meg vagy, nem lehet.
mondom ezt úgy, hogy pedagógusként 140ezer a nettóm most, két diplomával, mesterképzéssel.
hamar el lehet ezeket a pénzeket költeni, főleg ilyeneknek mint akik bent laknak. de a magyar emberek 60-70%-a pénzügyi analfabéta, a nagy lottónyertesek is bezuhannak 10 éves távlatban, legalábbis nagy részük.
összespórolni persze nagyon nehéz, átlagemberként lehetetlen.
én csak azt akarom kihozni ebből, hogy megalapozni egy életet talán lehet, ha ügyes vagy, de fenntartani magadat 2-3 évnél tovább nem lehet ebből. -
csababarca
őstag
válasz
tuki2200 #2800 üzenetére
36 millió semmi, főleg ezeknek.
meg se kapják a teljes összeget.
40nm a max amit ebből veszel, és akkor rezsire meg másra már nem is marad.
vagy ha van lakása, akkor autót vesz, nyilván nem egy suzuki swiftet, hanem valami benzin/gázolajzabaló fenntarthatatlan autót, amit majd elvisz a bank pár év múlva.itt a következő 1-2 évet tudják kimaxolni, járhatnak szülinapra "sztárvendégnek" egy 20asért, meg egy tál babgulyásért. napi 3-4re elmehetnek, jól lehet keresni vele. (és ez nem csak a győztesnek jár)
Vivike, meg Krisztián már voltak is ilyenen, Győzike hozta őket hugom haverjának születésnapjára.
ez a perspektíva. -
csababarca
őstag
Renin tényleg meglepődött valaki?
Tegnap leírtam hogy ez lesz.Szégyen az a nő, remélem ki esik.
-
csababarca
őstag
válasz
Kisgépkezelő #2384 üzenetére
De nem is az elhízás a baj, hanem eleve mind bödönke volt.
Reni eleve férfi, akkora ádámcsutkája keveseknek van, Zsunak is lehetetlen alakja van, Adri a másik.
Vivi egyébként mikor még nem volt így kikészítve, szebb csaj volt, tesóm tanította.Nincs egy normális testalkatú csaj és nem is volt. Mind defektes külsőleg.
Az a durva hogy egy Cski így is ráfanyalodott Renire. Azt még bottal se.Most arról már nem is beszélek hogy belső értékekben és viselkedésben kritikán aluliak, lóg a kapa a szájukból. Rettenetek.
-
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #2281 üzenetére
hozzátéve, hogy mondjuk anno azt a Simon gyereket kizárták ezeknél kevesebbek miatt.
mondjuk ezt a "valamit" már csak a kinézete miatt kizárnám.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1879 üzenetére
ááá sírok Renyhén, tényleg ilyen.
ez a jó kis transzi hangszín. pfejj. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1858 üzenetére
Ha okos kiviszi Renit.
Zsu még most erős, mert áldozatszerepet játszik, rájátszik az elnyomásra, meg hogy őt mindig lebutázzák, stb.Reni viszont full alpári, gusztustalan, egy rakat bánat a nő.
meglepne ha bárki ellen visszamenne.
ugyanolyan mint Vivi, csak még egy jóízlésű férfi el is hányja magát a látványától. -
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1763 üzenetére
Majdnem elhánytam magam.
Esküdni mernék hogy Reninek a tanga alól kificcentek a golyszlik.
Zsuzsu meg a csüngőhasú. Mellette mint egy bödönke, hogy dölöngél (=mozog).nagyon gáz, 20as éveik elején járnak, és baromi igénytelenek. Még Zsuzsu hagyján, nála látható testalkati problémák vannak (rövid, tömzsi, rönkszerű combok). Na de Renire nincs mentség, mellette igénytelen is, belőle kinézem ránézésre, hogy bugyit is hetente cserél.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #1751 üzenetére
Húú micsoda ördögtől való tett! Ilyet még senki nem csinált a VVk történetében (szerk.: mindenki, minden búcsúlevélben!).
Botrány, kizárást érdemlő eset.Annyit még a tegnapiból sikerült elkapnom, hogy Zsu-Reni páros óbègattak valamit ordenáré módon, gondolom csak beszélgettek a maguk egyszerű, kecses, nőies módján.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1717 üzenetére
Roli helyében kivinném Miss Ádámcsutkát, had őrjöngje ki magát.
visszataszító egy lény. -
csababarca
őstag
válasz
tuki2200 #1710 üzenetére
majd megokfejtik, hogy ez a hármas szövetségüknek köszönhető és akkor örökhűség-vérszerződés.
most akkor jöhetnek a fiú-lány párbajok, ahárom srác nem fog egymással párbajozni egy ideig.
vagy Adri és valamelyik lány esetleg. légüres térben mozog az idomtalan, most odavették maguk mellé Gregék, de akkor szúrják hátba majd amikor csak tehetik.
-
csababarca
őstag
Szégyellem magam Rúdlény és Ostoba helyett, hogy fiatalságuk ellenére úgy néznek ki mint egy telifosott búvárruha. jézus azok a bojler testek.
na mindegy, de vicc, hogy így elhagyják magukat, mondjuk egyik sem volt kis darab amikor bement sem.
Adri se kutya, mondjuk.na meg ez a Greg. ez a viselkedés. irritáló.
az a baj, hogy ostoba ő is, nem fogja fel, hogy nincs olyan ebben a játékban, hogy jó-rossz. sőt általában azok az oldalak, akik ezt sűrűn hangoztatják, azok szépen elhullanak a végére.
lásd VVzsóti, ő is ezen a hullámhosszon rezgett, hogy ők a jók, a tisztességesek, aztán csak az amőbavivi maradt belőlük. (vicces, hogy vv8vivi akadémikus Zsu2x-hoz képest.) -
csababarca
őstag
Egyértelműen Vivi menjen vissza, legalább lehet röhögni a haján, meg a szemöldökén.
Amúgy valami narancsiskolában tanulhatta Greg a szakmát, azok csinálják így a kampányukat.
de azért megnézném az arcát, ha koppanna, és kint maradna.
na meg Zsuhülyébbvagyokmint1marékföldZsu és Reni órmótlan vonyítását és őrjöngését ha kint maradna a """"barátjuk"""". pedig semmi szükségük rá,csak fordítva ugye. -
csababarca
őstag
Visszanézve az elmúlt napok részeit:
Fáj a műsor, fáj Zsuzsu tekintete, Reni mérhetetlen ostobasága és ádámcsutkája, fáj Greg zsigeri mesterkéltsége.
Azt hittem VV Zsótinál nem fog jobban idegesíteni senki, de visszasírom komolyan. Ráadásul velejéig romlott alak, a két ostoba egysejtűt használja ki, azoknak fel sem tűnik, azt hiszik Greg a barátjuk.szerintem most Reni-Zsuzsu taktikája, hogy idegesítsünk mindenkit, baromi kontraproduktív, mert eleve baromi idegesítőek ők ketten, így meg méginkább.
Greg felháborodása érthetetlen, mit hitt, hogy nem lesz soha kiválasztott? a legnagyobb sunyi alak, mondjuk joggal gondolhatta, hogy az ostobák hátán felkapaszkodva később bukik ki a sunyisága, aljassága, de nem.
Kíváncsi vagyok kit hív ki, mivel gyáva ezért Vivit fogja.bár lehet meglepetés éri, remélem.
ennek a három véglénynek senki ellen nem tudnék szúrkolni. a rosszindulatú emberek a halálom, ők pedig azok, mellé még ostobák mint egy marék homok. -
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #1333 üzenetére
én már kisétáltam volna miatta önként a villából.
ha valamit nem bírok, az ez a fajta embertípus.
a másik Greg.
Mondjuk ő nem annyira visszatetsző, mint Zsóti volt az előzőben, mert annyira nem játszik rá. (ezannyit jelent, hogy 10ből csak 9 mondatában emlegeti fel különbözőségét, Zsóti meg 10/10ben nyomta.) -
csababarca
őstag
Csoda hogy Csoki eddig bírta, én az ostoba Zsuzsut
már szerintem első nap belenyomtam volna a földbe.
Egy dolgot utálok, ha valaki ostoba, és még büszke is rá, meg kidomborítja, hogy igen, ostoba vagyok mint egy marék napraforgóhéj. pfejj.
Era dettó.na de jogos volt a kizárás, sajnálom, hogy Zsuzsura pazarolta el ezt (csaj fel se fogta, annyíra hülye, Greg szólt neki, hogy figyelj már amúgy megdobtak.
), jobb lett volna ha megfejeli Erát a francba a vitájuknál.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest