- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
A kommentelők [link]
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3274 üzenetére
Különben hogy látszanának a méretes csöcsök?
-
-
rushty
őstag
Megvan az újabb pocaklako neve Viviennél [link]
-
-
rushty
őstag
Villa előtti a vőlegény [link]
-
rushty
őstag
Megkérték a kezét Viviennek és igent mondott.
-
rushty
őstag
Ez a Vivien lány mit csinál mindig Dubajban? [link]
-
-
rushty
őstag
VV Krisztián [link]
-
Vakegérke
félisten
Pont akkor kezdődik a Celebcella.
-
Popes
őstag
Rtl2-őn megy a valóvilágtól a big brotherig.
-
Vakegérke
félisten
-
rushty
őstag
Az Anikó műsora volt már?
[link] az a társkereső valóságshow, mintha összekeverték volna a Való Világot a Gyanú árnyékábannal, mert egymással összeköltöztetett embereket kell nézni, ahogy erősen megrendezettnek tűnő konfliktusokban veszekednek egymással.
-
rushty
őstag
A végén a VV-ra terelődik a fikázás. [link]
-
rushty
őstag
[link] „Sok negatív ember volt az életemben nagyon sokáig, az egyik egy Valóvilág nyertes, aki a leggonoszabb ember a földön
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3245 üzenetére
A kocsit megtarthatta, de bukta a lakást, a kétszemélyes luxusutat, meg a havi apanázst.
Ennyire bugyuta hogy lehet valaki? Tudhatta, hogy a szerződésszegésnek következményei lesznek.
Saját hülyesége miatt ne a budafokiakat akarja megadóztatni. Egyébként sincs még erkölcsi alapja se rá. -
válasz
Vakegérke #3244 üzenetére
Ezek olyan dolgok, amiket épeszű ember nem gondolhat komolyan! Leírta, hogy beszéljenek róla, hogy köztudatban maradjon, de senki nem hihet, hogy ennek lehet realitása.
Egyébként már rég volt, de ha jól emlékszem a mohósága miatt úsztak el a dolgok. Ha tartja magát a szerződéshez, lehet teljesen másképpen alakultak volna az események.
Az RTL a VV után saját reality-t csinált neki "Szerelem legfölsőbb szinteken" címmel. (most olvastam utána) aztán a bíróság szerződésszegésért az RTL-nek adott igazat és bukta a házat, és egyebeket. -
-
rushty
őstag
Fizetnének Alekosz(ok)nak? [link]
-
rushty
őstag
[link] zsuzsu gasztrokibic
-
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #3236 üzenetére
Köszönöm.
Szerk: Sajnos nem indul el a lejátszás.
-
válasz
csababarca #3234 üzenetére
Én is hallottam hírét a műsornak, de direkt figyelek, nehogy lássam! Egyszerűen annyira irritált Zsuzs már a VV-ben is, hogy nem is akarok többet látni belőle. Azt, meg, hogy valami nincs teljesen rendben vele, és szakember segítségére szorulna, már régebben is látta minden normális ember orvosi diploma nélkül is. Ha pedig még mindig ilyen, akkor bizonyos, hogy nem megjátszotta magát, hanem valóban az, aminek látszik.
Az is érthetetlen, hogy minek kotorták elő? Elfogytak a cölöpjeink?
Arról van infótok mi lett a nyeremény sorsa? Van látszatja, vagy oda az egész? -
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #3234 üzenetére
A NET-en fellelhető az adás felvétele?
-
csababarca
őstag
Szegény vagy ostoba, vagy drogozik, vagy egyszerűen orvosi segítségre van szüksége.
Nagyon komolyan le van csúszva a csaj, néztem a műsort, rendesen sajnáltam.
-
Popes
őstag
Zsuzsu a konyhafőnökbe.😲😆
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3231 üzenetére
Nem vitás, tényleg be kéne rajta hajtani a költségeket. Kényszermunka, vagy valami hasonló.
Ami meg a pereskedést illeti, nagy valószínűséggel vége a börtönbiznisznek. -
válasz
Vakegérke #3230 üzenetére
Azért most kivesz egy kis pénzt a kasszából. A rabtartás napi költsége 7.000.- és 10.000.- Ft. között lehet. Ezt a durván 500.000.- Forintot fizetjük most ki, mert neki büdös volt a meló. Miért kéne nekünk kifizetni, azt, hogy ő egy gyökér? Igen is be kéne hajtani rajta. Ma már más világ van, még a végén be is pereli az államot, hogy nem voltak megfelelőek a fogva tartási körülmények.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3229 üzenetére
Tudod mit? Én vállalnám az étkeztetési költségeit, nem lehet hatalmas összeg. De tanulja meg, hogy nem garázdálkodhat büntetés nélkül, és ha nem dolgozza le a rá kiszabott közmunkát, hát keményen megszorongatják. Ha ilyen fogadtatásban lesz része, legközelebb százszor meggondolja, hogy mit csinál, hogy dönt.
-
válasz
Vakegérke #3228 üzenetére
Ezzel az a nagy bajom, hogy ez nekünk büntetés. Azért, mert ő nem tudta ledolgozni a közmunkáját, amikor is valami hasznosat is tehetett volna, most ő bevonul a sittre. Csakhogy az nincs ingyen. Most 51 napig "mi tarthatjuk el". Effektíve az ő büntetése, nekünk kerül pénzbe. Ez így nem jó. Ha nem csinálja meg a közmunkát, oké, ülje le, de az eltartása költségeit vonják le tőle. Szépen terheljék rá, bármely ingó, vagy ingatlan vagyonára, vezessék fel az adatlapjára, hogy, amint munkába áll, vagy jövedelmet szerez, abból legyen szépen letiltva a szokásos részarány. Mekkora barom valaki, hogy közmunka helyett bevonul? A legnagyobb hülyeség. Ráadásul, lehet, hogy a munka büdös volt neki, de még ahhoz is hülye volt, hogy legalább papírt szerezzen róla? Soha nem szerettem ezt a gyökeret, és most sem cáfolt rá az ellenérzésemre.
-
-
rushty
őstag
Közmunka helyett börtönbe [link] vonul.
-
rushty
őstag
Vivien [link] is él még.
-
válasz
flegga92 #3223 üzenetére
Most van pár nap, hogy visszanézd, aztán rákerül a lakat, és csak prémiummal lehet. Sajnos sietni kell, mert már itt is lemaradunk. Én szoktam nézni a Mi kis falunkat, de a TV-ben amikor adják már nézhetetlen. Elég zavaró, hogy az 5 perces film részleteket 20 perc reklámmal szakítják meg. Értem én, hogy kell a reklám, és nem is szólnék semmit, ha a filmek feléhez tennének egy pár perces blokkot, de nem ez történik, hanem erősen túlzásba viszik. Teljesen elveszti a film az élvezeti értékét úgy, ahogy most csinálják. Azon a bizonyos oldalon is csak 1-2 napig elérhető, aztán rejtett lesz, már nem fogod megtalálni. Ez így elég gusztustalan húzás volt. Az, hogy van rá pár napod, hogy visszanézd az sok esetben olyan, mintha nem is lenne. Nekem van ez a telekomos mytv, amihez jár az RTL Most alap csomagja, na az pont arra jó, hogy semmire. Ugyan úgy nem lehet vele semmit visszanézni. 3 ezrest kéne fizessek havonta, ha mondjuk az e heti hétfői Drága Örökösök részt szeretném most hétvégén megnézni. Erre csak azt mondom, hogy ...... .. . ........!
-
flegga92
senior tag
válasz
antikomcsi #3222 üzenetére
Ez a bajom nekem is, nyaralás után volt szívás, vagy ha éjszakás vagyok. N betűs virágboltra se kerültek fel az RTL-es sorik, sőt az összes lekerült, onnan se tudtam beszerezni. Van digi, netflix fixen meg HBO go néha. Havi 1000 Ft-ot (talán) direktben fizetnék az RTL-nek, de akkor ne legyen reklám. Gondolom az is benne van a pakliban, hogy sokan nem nézték a tv-ben, míg fent volt minden. Mi sem néztük szinte soha ott, volt hogy hétvégén az egész heti részeket ledaráltuk.
-
válasz
flegga92 #3219 üzenetére
Pontosan ez az opció van, amivel nézheted. 3000 Forint havonta. Az a vicc, hogy 3000 Forintért kapom a 150 tv csatornát is havonta, itt meg csak az rtl most + kerül annyiba. Jól kicsesztek a azokkal, akik nyaralás után vissza nézték a barátok közt adásait, mert most ez nem tehetik meg. Pontosabban nem ingyen, mint eddig, hanem a 3000 Forint havidíjért.
-
rushty
őstag
Elővették a régi szereplőket?
Nyihaha -
Peti78
őstag
Üdv legények. a vv9 nézhető valahol online? tudom, rtl most, de mintha pénzért lehetne megnézni, azért fizetni nem szerenék érte.
-
rushty
őstag
VV5 Kinguci
[link] babahír -
Vakegérke
félisten
-
rushty
őstag
VV Adri egy társkeresőn. Ez a szöveg a bemutatkozás.
-
rushty
őstag
Picike vagyok ám🤷♀️ 155cm 😲☺️
(-sok idő míg látod a valóságot!)
Nyilas csillagjegy előnyös tulajdonságai:
–Jóindulatú és optimista
–Szociális és társaságkedvelő
–Szereti ha körülötte jókedv van
–Rengeteg barátja van
–Kacér
–Engedékeny
–Nem szeret kétségek közt lenni
– Gyönyörű külsőleg-belsőleg
Nyilas csillagjegy rossz tulajdonságai:
–Türelmetlen
–Nem tud egy helyen megmaradni
–Nem akar felnőni
–Nem szereti a szabályokat
Nyilasok legideálisabb párjai az Ikrek és a Kos jegyűek lehetnek.🤭😲😁Adri, 28,
https://go.tinder.com/6mxIhF4Mj44-Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest