- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #3105 üzenetére
Dehogy zárjuk. Megmarad mementóként, az ötletelés is mehet tovább.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #3102 üzenetére
ja mármint hogy teljes család menjen be? ez így már érdekes lenne... és nem feltétlenül lenne unalmas... sőt
...nekünk 2éves gyerek mellett nincs sok időnk unatkozni
ui: amúgy egészben kellene venni a családokat... egyben jönnek-mennek, nem szabadna bontani
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #3098 üzenetére
...főzni meg inni én is szeretek, viszont a kamerákat nem jól viselném
...nem mellékesen a 36millió esélye nem érne annyit, hogy 3 hónapig távol legyek a famíliától (236 millió is kevés lenne nekem ehhez)
-
rushty
őstag
válasz
Geri Bátyó #3092 üzenetére
Először az uszora gondoltam mondom kit érdekel,de
Vak...
Az egész PH! szurkolna neki -
rushty
őstag
válasz
Geri Bátyó #3089 üzenetére
díszhívő na sok minden megfér a pici buksijaban
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #3086 üzenetére
vallásosnak tartja magát, közben viccet csinál az egészből a belevaló végén a "belevaló véget ért, menjetek békével" nótázásával... ez kb a primitívség legteteje
...mondom ezt úgy, hogy nem vagyok vallásos, de alapvető dolog, hogy ennyire azért tiszteletben kellene tartani
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2998 üzenetére
Valaki elhúzott több, mint 50%-kal, valaki meg nagyon népszerűtlen közel 13%-kal.
-
Szilofon
aktív tag
válasz
Geri Bátyó #2998 üzenetére
Semmi
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2970 üzenetére
Holnap finálé, Hunorra szavaztam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2968 üzenetére
Jellemző, hogy a többiek kérték a bábut erre-arra, Zsuzsu meg végig az érdemeit méltatta.
Greg is jó firma. Mikor Zsuzsu nem hallja, kemény dolgokat mond róla, szemtől szembe meg mézes-mázos.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Geri Bátyó #2923 üzenetére
A VV7-be még járt lakás meg auto a pénz mellé, a VV8-ba már csak albérlet jutott Somának meg a pénz, itt pedig csak pénzt kapnak... legalabb 100millios fődíjj kellene, hogy megmozgassa az értelmes embereket is, akiknek van vesztenivalójuk, de az valószínűleg már nem érné meg annyira leépült a VV brand a trash kategóriában is..
-
válasz
Geri Bátyó #2908 üzenetére
Viszont Bécy korrekt dolgokat mondott Rolinak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2887 üzenetére
4 nappal a játék vége előtt nem szabad ilyen csapdába esni. Aki nem bírja, ne igyon.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2865 üzenetére
De még mennyire, megspékelve Gőzeke személyes jelenlétével.
Dinka nem tagadja meg önmagát, mocskosul alpári, trágár.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #2796 üzenetére
egyébként a kályhát kellene vinnie, ha a saját esélyeit növelni akarja
lesz egy kör, amikor meg fognak oszlani a szavazatok és én úgy látom, ez fog eldönteni mindent... nem feltétlenül abból a "csapatból" fog kikerülni a győztes, amelyikből 2 játékos is marad a top3-ra:
- viszi hunort, zsuzsu jut a döntőbe: 1. roli, 2. zsuzsu, 3. kályha
- viszi rolit: kétséges, ki jut tovább... ha zsuzsu, akkor 1. hunor, 2. zsuzsu, 3. kályha... ha roli, akkor szavazatmegoszlás miatt hunor akár ki is eshet első körben és roli-kályha döntő? (ez a legcifrább ág szerintem)
- viszi a kályhát: simán továbbjut, majd első körben roli/hunor közül egyikük kiesik, másikuk döntőzik zsuzsuval... itt szintén bármi lehet (kb 1%-ot adok rá, hogy ez a párbaj jön össze)érdekes lesz mindenesetre ez a pár nap
a búza jól kitalálta, hogy csak így van esélye megúszni ezt a kört... nagyon szívesen megnéztem volna pedig, hogy mit sír egy csúfos vereség után... (habár így is jó lesz nézni a fancsali pofáját, ha meglátja, hogy kevesebb, mint 10% kíváncsi rá
)
-
nRu3
addikt
válasz
Geri Bátyó #2796 üzenetére
Így van Rolira tette a jelet, így az indokával őt is kellene kihívnia , de mivel ő nem taktikázik akkor Hunort nem választhatja.
-
joelke HU
őstag
válasz
Geri Bátyó #2793 üzenetére
Dehogynem. Én már most Zsura szavaztam. Mindegy kit hív ki, nekem ő a nyertes.
-
válasz
Geri Bátyó #2790 üzenetére
Elnézést, nem akarok megsérteni senkit, de a rajongói is pont olyan segg hülyék, mint Zsuzsu.
Még leírni sem tudják, amit gondolnak, képtelenek nem csak a helyesírás legalapvetőbb dolgait szem előtt tartani, de nem tudják megfogalmazni, hogy mit akarnak, és legtöbbször csak "makognak".
Süt a hozzászólásaikból a tudatlan birkaság.Zsuzsu bármit csinálhat, mert az őszinte és szívből jön, és jóindulatból!
-
válasz
Geri Bátyó #2787 üzenetére
Szerintem meg Zsuzsut egyedól csak Hunor tudná megszorongatni, Rolinak nincs esélye ellene!
Ez most egy olyan eset, amikor nagyon bízok benne, hogy nem lesz igazam.
-
válasz
Geri Bátyó #2782 üzenetére
Greg pofáján a megkönnyebbülés látszott!
Bent van a döntőben, és simábban ment neki, mint gondolta.Sajnos Rolitól pénteken elköszönhetünk.
Azok az indokok, amiket most mondtak szánalmasak voltak! Zsuzsu szimplán hülye, viszont Greg felhozott egy olyan eseményt a like jeles dologgal, ami még az előtt történt, hogy Hunor ilyen jó pajtija lett. Most meg érdekes, módon, ez megbocsájthatatlan csalódást jelent neki.
Ez volt a legrosszabb, ami történhetett! Kár, hogy Roliák Zsuzsut gyengébbnek érzik! Ha Gregre rakták volna a jelüket, akkor bearanyozták volna a péntek esténket.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #2781 üzenetére
Greg pofáján lehetett látni a csalódottságot, nem Hunorra tett Zsu!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2779 üzenetére
Gondolom Hunorék már megegyeztek, hogy kire rakják a jelet. Kitalálható volt az előző eset után, hogy hétfőn kiválasztás. Ha erre Gregék nem gondoltak, nem sok eszük van.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #2751 üzenetére
Az mekkora poén, hogy Rolinak átváltották a zenét Max Raabe-ra!
Amúgy valóban Greg egyetlen esélye, ha meggyőzi Zsut, hogy vállalja be a párbajt és hívja ki Rolit (vagy még inkább Hunort), de nem hinném, hogy Zsu erre vevő lenne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Geri Bátyó #2751 üzenetére
Sajnos a sok magyar (korlátolt idióta) vele tud legjobban azonosulni ezért meg fogja nyerni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #2694 üzenetére
ja, szépen eldarált mindent... zsuzsunak kell most 2 nap, hogy felfogja elejétől végéig
holnap ha mutatnának arányt, akkor lenne már 35-65
-
Vakegérke
félisten
válasz
Ezek után elgondolkodom, hogy átrakjam-e Rolira a szavazatomat. Alszom rá egyet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Végre megszólalt
-
válasz
Geri Bátyó #2681 üzenetére
Nagyon erős önuralommal, de olvasgatom a fészbúkot.
És aszerint nem fog más nyerni, mint Zsuzsu. Roli nem tudja legyőzni Zsuzsut! A sok agyonművelt véleménye szerint, Roli, egy sunyi, dagadt, szarkeverő, aki semmit nem csinált a 3 hónap alatt, csak a kanapén fetrengett! Ja, és persze egy nagyon gonosz ember is.Én azzal lenék a legjobban kibékülve, ha Roli nyerné meg a játékot, de nem fogja. Ha most visszamegy, akkor legközelebb vagy Greg esik ki, vagy ha Zsuzsut viszik párbajra, akkor Roli, vagy Hunor.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2679 üzenetére
Kérdés, hogy Rolinak lenne-e bátorsága Zsuzsut kihívni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2658 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy most kinek kedvez a szavazás, hanem az, hogy vasárnap kinek és mennyire. Ha marad az arány, ilyen szoros párbaj még nem volt ebben a szériában.
-
rushty
őstag
válasz
Geri Bátyó #2653 üzenetére
Melyik szériában nem volt másságos? Kertévék rötöllel az élen 20 éve megélnek ebbol a témából is.
-
LamaCube
addikt
válasz
Geri Bátyó #2646 üzenetére
Tegnap milyen fejet vágott
, mint egy sértődött napközis. Kíváncsi vagyok, hogy beszólt-e közben, amíg nem volt élő adás. Bár szerintem kussban volt nehogy rárakja Roli.
Zsu az egy sérült ember nem kicsit, hanem nagyon. Vele kellene lehúznom 1 napot, szerintem eret vágnék magamon. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Geri Bátyó #2644 üzenetére
Ott Zsu elb*szta az utolsó napokat, és a retek is nyomta a debellát.
-
válasz
Geri Bátyó #2612 üzenetére
Na ez az! Én is ezért nem nagyon nézem, mert nem a VV-ről szól, hanem a két retardáltról. Ki kíváncsi erre? Győzike még beszélni sem tud. Ez kell a népnek?
Amúgy ennél a belevalónál a telefonálóknál van valami IQ szűrő? Elképesztő, hogy csak 40 pont alattiak telefonálnak be mindig.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Geri Bátyó #2562 üzenetére
Ahogy nézem a hogyvoltos kommenteket, mar mindenki a halál azaz khöm "VV8 B*zivagyokesnagyontetszikGreg Zsolti" f*szara kivanja Greget, tele lett a töke mindenkinek. Az elmult hetekben nagyon nagy dozisba kaptuk az ÖregRáncosCsóróMelegVagyok drámát
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2536 üzenetére
Talán nem volt már idejük megbeszélni, hogy kire teszik a jelet, mert váratlan volt a kiszavazás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2529 üzenetére
Vagy Greget, vagy Adrit küldik ki. Talán inkább Adri lesz a kiválasztott.
-
válasz
Geri Bátyó #2529 üzenetére
Megint igazságtalanul!
Szerintem nem lesz rajta egy jel sem. Már tudják, hogy milyen, és őt akarják a döntőbe, mert ott már nem zavar sok vizet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2512 üzenetére
Légy szíves, ne hasonlítsd a patkányhoz, hiszen az egy intelligens, ragaszkodó, kedves állat. Tudom, mert volt alkalmam bratyizni eggyel. Pár alkalom után mikor meghallotta a hangomat, már rohant a ketrec ajtajához és boldogan ugrott a kezembe.
-
csƵ
addikt
válasz
Geri Bátyó #2516 üzenetére
Annyitól nem ugrik ki, hogy a lába megcsúszik. Hogy táncol a rúdon így? A box is egy nagy kamu volt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2501 üzenetére
Tény, hogy Adri a sötét ló. Jól kombinál, talán most színt fog vallani.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2498 üzenetére
Azt mondtam, hogy kíváncsi leszek, hogy Zsuzsu kire teszi a jelet és milyen indokkal. Hacsak be nem nyalta magát nála Greg, akár Zsuzsutól is kaphat jelet. Ennek nyomatékot ad a tény, hogy Zsuzsu nem felejt, márpedig Greg Reni mellé állt és felrótta Zsuzsunak, hogy kétszer is ellökte magától, vagy valami ilyesmi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #2412 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2409 üzenetére
A szagokat ők is érzik.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2404 üzenetére
Szerintem az első harmadban, amikor eleresztett egy balost. Mondjuk kettőt kapott előtte.
-
válasz
Geri Bátyó #2394 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2346 üzenetére
Nem elfelejteni, hogy Rolinak van egy szavazat elvételi lehetősége.
Hunorék valahogy nagyon fenik a fogukat Adrira. Igazából nem értem, hogy miért.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2343 üzenetére
"A következő kiválasztás érdekes lesz és utána az is, hogy kit visz ki az illető. Van pár elméletem."
Szerintem Greg lesz a kiválasztott és Adrit viszi párbajozni, aki ellen kiesik a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest