Hirdetés

2023. február 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#651) Chaser válasza Zsiráf Zsófi (#650) üzenetére


Chaser
titán

Mondjuk lesöprök a csajszi cicijéről egy morzsát...ami nem is volt ott:) Ha úgy érzem nem feszélyezte, akkor jól reagált, ha elhúzódik akkor így járt meg én is :U vagy úgy spontán rákérdezek valami sex témára, így meg úgy szereti-e...erre is van több jó "válasz", ha azt mondja majd megtudom, az már jó :K ha mérges lesz nem jó...ha kikéri magának az nagyon nem jó:D mondjuk ilyenkor csak annyit mondok, nyugi vicceltem...

szerk: meg azt szoktam figyelni, a másik próbál-e zavarba hozni...szeretem ha igen:)

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#652) Vakegérke válasza Chaser (#651) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szerintem ezek a dolgok első randin tolakodásként hatnak.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#653) LA_COSTE válasza Chaser (#651) üzenetére


LA_COSTE
senior tag

Ez a tesztelgetős dolog nagyon csalafinta, de hasznos. A sex témára először rákérdezni szerintem attól is függ kivel állok szemben. Tehát gondolom, itt már eljutottunk több randira is ebben az esetben, nem?

(#654) Zsiráf Zsófi válasza Chaser (#651) üzenetére


Zsiráf Zsófi
csendes tag

Első randi - nálam legalábbis - arról szól, hogy puhatolózunk, ismerkedünk, sokat beszélgetünk, jólérezzük magunkat. Egyátalán nem tartom magam prűdnek, de ha egy tag ilyen átlátszó trükkökkel próbálkozna, csak azért, hogy 10 perc után már letapizzon, hát... elvágta magát nálam. :) Hódítson meg, de ne úgy, hogy megcsöcsörészik. :D

[ Szerkesztve ]

(#655) Crystalheart válasza Chaser (#651) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Én ilyenekre nem volnék képes. Hát hol marad a lovagiasság? :)
(No nem mintha olyan nagy tapasztalatom volna benne.)

(#656) Chaser válasza Vakegérke (#652) üzenetére


Chaser
titán

10 évvel ezelőtt én is így gondoltam:)

LA_COSTE: Itt azt kellene tisztázni, mi is az a randi. Az én szótáramban azt jelenti, semmilyen kötelezettséggel nem jár, lehet nem is lesz több, csak egy találkozás. Ismerek olyat is aki ennek ellenkezőjét vallja, nála egy randi egyenlő azzal, hogy minimum csókig eljut és ezt kötelezőnek látja. Sztem ez hülyeség. Találkozok vkivel, aztán lesz ahogy lesz, nyilván valahonnan már ismerem, különben nem találkoznék vele, esetleg ha valami ismerős próbál összehozni vkiket, de azért ált-ban már valahol találkoztunk a delikvenssel. Utána meg sok mindentől függ, mi lesz vagy nem lesz...volt akivel fél óra is sok volt, volt akivel a fél órából több óra lett, pedig hülyén indult. Aztán volt olyan is, hogy többszöri lemondott találkozó után csak összejött, este találkoztunk, éjjel 2-kor még alig akart hazamenni:)

Zsiráf Zsófi: Én is ezt mondtam, de kinél mi a puhatolózás :P Azért nem mondanám, hogy bárkit "lecsöcsörésztem" volna, de mi rossz van abban, ha lesimítok egy morzsát, vagy egy bogarat..szépen, gyorsan, hogy ne legyen ideje ellenkezni, csak utóreakcióra:D Ha bejövök neki ettől csak nem temet el, ha meg nem az egyből látszik. A sex téma meg, most mi rossz van abban ha elnyomok egy poént? Ugyanúgy az élethez tartozik mint az evés, a születés, mért ne lehetne róla beszélni? /bár csinálni jobb/ Kedvencem a dupla csavar:
- Szereted a zenét? Milyet-milyet? Hát a komolyat. Szereted? Az jó...dugtál már zongorán? ;]
Nem olyasmire gonddolok, mint az ami pitében, amikor beszól a gyerek a csajnak: " *opj le szépségem" :DD

Crystalheart: Abból a lovagiasságból amire te gondolsz már kinőttem rég. Anno nem szégyellem -már:D-, irtózatos balf@sz voltam, nekem a világ legjobb nője meztelenül odaállhatott volna egy táblával, amin az van hogy "DUGJ MEG!!!" akkor se tudtam volna megtenni. Ilyen eset nem volt, de hasonló igen, sok...aztán megtört a jég, találkoztam egy olyan csajszival aki betört:D Utána meg átestem a ló túlsó oldalára, túl rámenős lettem, most úgy közép szintre beálltam. De ha engem kérdezel inkább legyél rámenős mint sem, sokat nem veszthetsz, max kapsz egy pofont legrosszabb esetben:) Én úgy vettem észre sokkal jobban szeretik a nők azt a pasit, aki tudja mit akar és határozott, ha nem is ezt mondják meg eleinte próbálnak ellenállni....

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#657) Chaser


Chaser
titán

Jut eszembe, pofont ilyenért még nem kaptam :N
A "tesztekről" is eszembe jutott valami, volt pár éve egy csajszi, találkoztunk először, jó volt de semmi különös, de tartottuk a kapcsolatot, csak találkozzunk már. Az is megvolt, azt már nem tudom mit csináltunk, de végül kocsiban kötöttünk ki, az eső szakadt, még azt is mondhatom elég romantikus volt, de nem smaciztam le. Telón beszéltünk utána is, valamiben fogadtunk, a tét az volt, ha ő nyer akkor én nyalok le egy szelet csokit a hasáról, ha én akkor ő az enyémről. Na harmadik tali, azt mondja hozott valamit, 1x csak előhúz 2 csokit :)) Meglepett!:) Annyira, hogy a nyalakodást nem is kérdeztem, csak megettem a csokit..aztán meg elkaptam ;] na akkor ő lepődött meg :P hűhúhá ez hirtelen jött blabla, meg kéne beszélni, jah mondom tényleg aztán még1x lesmaciztam és többet nem akarta megbeszélni:D folytatás nem lett, valamin berágtam aztán többet nem akartam találkozni vele, nem is találkoztam :N

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#658) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Huszonharmadik kérdés, nem_tom küldte:
A férfiaknak miért nehezebb túltenni magukat egy véget ért kapcsolaton? Vagy ha csak beleszerettek egy lányba de nem jött/jöhet össze (vagy ilyesmi), akkor azon?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#659) rumkola


rumkola
veterán

gyors válaszok, fáradtan, melóból:

1.- lustaság + a férfit nem érdekli annyira a környezete mint a nőt, pl. portörlés meg függönymosás életben nem jutna eszembe
2.- nem tartjuk gusztustalannak, inkább viccesnek, ez az élet rendje, kb. ugyanaz mint a tüsszentés
3.- nemtom, én nem szoktam bedőlni max. félreérteni
4.- csak addig fél amíg nem talál olyat akit őszintén szeret
5.- ülve végzem azért, hogy ne fröcsögjön szét mert az undorító
6.- passz, szerintem így vagyunk kódolva, gének, am érdekes mert csak abban vagyunk lusták ami nem érdekel minket
7.- mert lusták vagyunk és nem érdekel hol van a ruha ledobva :)
8.- a párunk előtt már alfa hímnek tekinthetjük magunkat, viszont másnak sikeresen segíteni büszkeséggel tölt el, hogy na ezt is meg tudtam csinálni - barátnak segíteni meg alap, viszont nem sürgősebb! csak akkor lehet sürgősebb más, ha a nő mellől már menekülés van :)
9.- nem tartom vonzónak a szilikon melleket, de látványosnak látványos a szabályos forma ez kétségtelen
10.- mert amikor ezt a dolgot teszik, azt úgy és olyan fáradhatatlanul csinálják, mintha a világ legfontosabb dolga lenne, vásárlás után pedig napig hallgatni kell még az ugyemilyenjó? amásikatkellettvolna! tetszikazért? szöveget.. :)
11.- sajnos ez akkor van, ha már nem figyel rád, megszokásból van veled, nem rajong érted
12.- passz, max akkor tudom elképzelni ha nincs mosva és minden ruha szennyes már így ki kell túrni valamelyiket a kosárból
13.- én undorítónak tartom, egyáltalán nem férfias
14.- nem tudom értelmezni
15.- ez jó kérdés, am akit szeretsz azt szépnek látod, ahogy kezdesz távolodni tőle egyre kevésbé látod szépnek
16.- ez hülyeség, a környezetemben alig van olyan aki nem borotválja magát ezeken a helyeken, én meghalnék ha kiscica lenne a hónom alatt vagy barnamedve az ágyékomon, igénytelennek tartom
17.- élvezzük ahogy a nő anyáskodik rajtunk, itt jön elő legjobban az, hogy minden férfi egy nagy gyerek
18.- nem is értem mi a kérdést, természetes hogy nem gusztusos, max nem veszi észre magát
19.- nem értem ki az a mi, ki igénytelenebb kinél???
19/a.- inkább ellustulnak bizonyos dolgokra nem figyelnek ha már nem kell hódítani, de az igénytelenség inkább egyén függő, nem lehet így általánosítani
20.- passz, én nem
21.- az van elhanyagolva, aki meg van unva valamilyen szinten
22.- ez is egyén függő, ráadásul én pont az ellenkezőjét tapasztalom

(#660) rumkola válasza rumkola (#659) üzenetére


rumkola
veterán

bocs 22=23

22.- reakciók, elvárja-e hogy a pasi fizessen (ez nagyon visszataszító nálam), egyenrangúnak tekint-e vagy csak hülye pasinak akin uralkodhatna, természetesen viselkedik vagy észrevehetően megjátsza-e magát (ez utóbbi borzasztó), higiénés állapot (főleg fogak), őszintén mosolyog-e vagy csak próbál, negatívan áll a világhoz vagy pozitívan, meghallgat-e figyelemmel vagy csak magáról mesél és zúdítja a panaszait, buta-e vagy nem (bocs, de tényleg)

(#661) Geri Bátyó válasza Zsiráf Zsófi (#654) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Mennyire igaz! Sosem vetemednék ilyesmire!

Nálam is az ismerkedés a fontos az első randin.

23 A válasz viszonylag egyszerű! A nők könnyebben beszélnek a problémáikról és ez sokat segít. A férfiak magukba zárkóznak, nem mutatják ki a problémáikat és így tovább tart, míg feldolgozzák.

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#662) picur220


picur220
veterán

23: Ez attól függ, hogy ki dobott kit. Ha a férfi dobja a csaj, akkor neki könnyebb, míg lehet, hogy a csaj napokig sír. Ha fordítva van, akkor állhat fenn ez az eset.

(#663) Crystalheart válasza Geri Bátyó (#661) üzenetére


Crystalheart
senior tag

"A férfiak magukba zárkóznak, nem mutatják ki a problémáikat és így tovább tart, míg feldolgozzák.

Nem feltétlenül. Én nem mutatom a problémáimat, ha nem kérdeznek konkrétan rá, minek traktáljak ezzel akárkit is? Ámde minden történést azonnal feldolgozok, ha úgy tetszik. Ha egy lányt nem akarok kitörölni a szívemből, az nem azt jelenti, hogy nem dolgoztam föl, hanem hogy így döntöttem.

(#665) Crystalheart válasza Chaser (#656) üzenetére


Crystalheart
senior tag

"- Szereted a zenét? Milyet-milyet? Hát a komolyat. Szereted? Az jó...dugtál már zongorán?"

Nekem ez már túl van egy határon, főleg, ha randevúról van szó. Igazán romantikus... :S Sőt, valahogy nekem a szexista poénkodások abszolút kimaradtak a társalgási eszköztáramból. Persze lehet, hogy egy unalmas fráter vagyok, magammal még nem beszélgettem, úgyhogy mások a megmondhatói...

Csak arról nyilatkozhatom, mit tennék, feltételes módban, mert éles helyzetre úgysem számítok. De pl. írásban olyan karakternek adnék ilyen szöveget a szájába, akit direkt egy kicsit túl rámenősnek szeretnék bemutatni, de egy drámai hős sosem mondana ilyet - én pedig a magam által kreált drámai hőseimet "utánozom" a világi életemben, vagy legalábbis próbálok felérni hozzájuk. :)

Én tudom, mit akarnék egy lánytól, és az semmiképp sem a megfektetése pár nap (óra?) után. Éppen ezért "nyomulni" sem volnék képes. Hiába akkora az egóm, mint egy ház, a hőn szeretett emberre nem volnék képes ráerőltetni az akaratomat. Ha emiatt esetleg elhalásszák előlem? Ez a dráma része...

(#666) tildy válasza picur220 (#662) üzenetére


tildy
nagyúr

NApokig... Inkább hónapokig.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#667) Crystalheart válasza tildy (#666) üzenetére


Crystalheart
senior tag

És sok esetre ez is kevés...

(#668) Geri Bátyó válasza Crystalheart (#663) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Én akkor sem nagyon beszélek, ha rákérdeznek. Legalábbis keveseknek.
Nem tudom a dolgokat azonnal feldolgozni. Sokszor még évek után is fáj.

Ez már sok évvel ezelőtt történt (1997), de még mindig igaz

Lelöktél a mélybe, ahonnan kihúztál,
Elvettél mindent, amit nekem adtál.
Csak emlékek maradtak, a fájó emlékek,
Elhagyom most őket, aztán továbblépek.
Elfelejtek mindent, ami korábban volt,
Nem leszek megint egy eleven holt.
A szerelem elmúlt, de volt és mégis van,
Félreteszek mindent, elfojtom magamban.
A fájdalom nem múlik, bár a seb begyógyul,
Mégis bennem marad örök mementóul.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#669) Chaser válasza Crystalheart (#665) üzenetére


Chaser
titán

Meg fogsz lepődni, a legrosszabb reakció erre az volt hogy "hülye vagy" + egy nevetés, aztán beszélgettünk tovább erről vagy másról...aki ezen kiakad humorérzéke zero és őszintén sajnálom.
"Csak arról nyilatkozhatom, mit tennék, feltételes módban, mert éles helyzetre úgysem számítok." Ahogy érzed, én ezt a korszakot már kinőttem.

23. Megint csak egy olyan kérdés, ami nem bontható nemekre, teljesen egyénfüggő. Nálam még valamikor régen eltartott sokáig, nagyon sokáig...aztán sok pofon és hozzászoktam. Olyan ez mint a box...Azt hozzáteszem, hogy gyakorlatilag mindig -önhibámon kívül- de az én hibámból lett a kidobás, igazából ez tette nehézzé. És nagyon régen volt az, hogy valaki menesztett mióta "össze szedtem" magam már fordítva van. 4 éve foglalt vagyok, már azt se tudom hogy milyen az ilyen, de nem volt kellemes egyik oldalról se:) :U

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#670) Crystalheart válasza Chaser (#669) üzenetére


Crystalheart
senior tag

"aki ezen kiakad humorérzéke zero és őszintén sajnálom."

Nem arról van szó, hogy vajon kiakad-e rajta, vagy milyen a reakciója... Ötven évvel ezelőtt mindenesetre egy ilyen beszólás azonnali kosarat eredményezett volna, annyi szent. Létezik még becsület is a világon.

"Ahogy érzed, én ezt a korszakot már kinőttem."

Nem vagy író, sem költő, úgy könnyű egyszerűnek lenni. :DDD Kinőni? Nem is akarom, nem akarok én már semmit sem kinőni. Ha egyszer visszatekintek életem regényére, nem akarom, hogy minden drámaiságtól mentes legyen. Így küzdök a célomért, egyenesen menetelek és nem siettetem futólépéssel, és ha évtizedekig tart, hát évtizedekig tart elérnem.

"aztán sok pofon és hozzászoktam."

Ilyen nem csak akkor fordul elő, ha az ember folyton próbálkozik? :) A próbálkozás biztos határozottságot fejez ki? Én nem próbálkoztam, hanem határoztam évekkel ezelőtt, és azóta tartom magam a döntésemhez, amit viszont nem erőltetek senkire. Most vagyok huszonkét esztendős, de hosszú évek múlva is büszke leszek rá, hogy nem csábultam el utamon.

[ Szerkesztve ]

(#671) Chaser válasza Crystalheart (#670) üzenetére


Chaser
titán

50 évvel ezelőtt ufonak néztek volna, ha mobillal meg laptoppal szaladgálsz...ha ilyen mai punk, emos, technos gyerek lett volna azt is idegennek nézik...ha 2 csaj vagy pasi nyalta volna 1 mást az utcán akkor kilövik őket ;] ...de 50 év alatt sokat változott a világ, ha esetleg nem tűnt volna fel :P
"Nem vagy író, sem költő, úgy könnyű egyszerűnek lenni" Hát sok mindent mondtak már rám, az egyszerű nem volt közte...írtam már verset, akár költő is lehetnék, könyv majd csak eztán:D /mondj egy jó témát:)/

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#672) Crystalheart válasza Chaser (#671) üzenetére


Crystalheart
senior tag

"ufonak néztek volna, ha mobillal meg laptoppal szaladgálsz...ha ilyen mai punk, emos, technos gyerek lett volna azt is idegennek nézik...ha 2 csaj vagy pasi nyalta volna 1 mást az utcán akkor kilövik őket" - És ezek közül mindössze a laptop meg a mobil hasznos, bár személy szerint utálom, hogy folyton elérnek a telefonon ;]

Fontosnak tartom a hagyományokat. Ám most tőlem elvonatkoztatva, ha meg lehet oldani a hódítást ízléstelenségek nélkül, akkor miért ne tennénk? Nem kívánja-e az emberi becsület és tisztesség, hogy figyelmesek legyünk és gondosan megválogassuk a társalgási témáinkat? Ezen a szűrőn nálam a szex és sok intim dolog bizony egészében fennakad, fenn kell, hogy akadjon... Persze más jellem, más karakter más témakészletet követel meg, annyi szent.

Jó téma? ;] A reménytelen, önfeláldozó szerelem mindig jó téma ;]

(#673) Chaser


Chaser
titán

Jah és félre ne érts, nem akarlak rávenni semmire, ha neked jó ahogy vagy nekem még jobb:) Dráma meg volt elég, lehet ezekből kéne egy könyvet írnom, egyik-másik történetem mellett a brazil szappanoperák is elbújhatnak ;]

"aztán sok pofon és hozzászoktam."
Ilyen nem csak akkor fordul elő, ha az ember folyton próbálkozik?
Nekem azért kellett folyton próbálkozni, mert mindig elrontottam valamit, már a legelején, aztán ugye próbáltam helyrehozni, mert feladni csak úgy nem szoktam semmit. De vannak dolgok amiket nem lehet semmissé tenni :( Ilyenekkel elmentek hetek-hónapok, aztán jött a következő, megint baki a legelején és így tovább....Szerencsém volt, mert találkoztam vkivel aki nem hagyta, hogy bénázzak, de addig extra_gátlásos voltam.Talán nem hiszed el, de valamikor még virágot is vittem lánynak. Az elsőnek akkor amikor már nem érdekelte...a másodikról kiderült hogy egy ordenáré ribi- ami épp nem baj, csak akkor ne angyalkának állítsa be magát-, azóta úgy vagyok vele, első 50 alkalomig nincs virág :N

szerk:
"Fontosnak tartom a hagyományokat. Ám most tőlem elvonatkoztatva, ha meg lehet oldani a hódítást ízléstelenségek nélkül, akkor miért ne tennénk? " Egy szóval nem mondtam, hogy nem tudom megoldani, egy kicsit gyorsítottam a folyamaton, mert előtte sok időt elvesztegettem...de azóta pótoltam amit kihagytam, most nyugi van:)

"Nem kívánja-e az emberi becsület és tisztesség, hogy figyelmesek legyünk és gondosan megválogassuk a társalgási témáinkat?"...öööö...no comment...no szmájli'

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#674) Crystalheart válasza Chaser (#673) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Ne aggódj, nem éreztem térítésnek, és én sem annak szántam, csak beszélgetek.

"egy kicsit gyorsítottam a folyamaton" - Ahá, a sok visszautasítás türelmetlenné is tett? :)

"...öööö...no comment...no szmájli'" - Miért, mi van vele? o.O :D Talán régimódi vagyok, nem vonom kétségbe...

(#675) Chaser válasza Crystalheart (#674) üzenetére


Chaser
titán

Nem tett türelmetlenné semmi, nem is utasítottak vissza életemben tán 1x...de az épp rosszkor jött, ha volt valami önbizalmam csajok terén azt is kinullázta. A többi esetben én harcoltam ki...próbáld megmagyarázni egy csajnak, ha hozzád akar érni és te elhúzod magad, hogy nem miatta van hanem mert leblokkol az érintése, ha igent akartál mondani nemet mondtál, ha nemet akkor meg igent...elég sokszor megpróbáltam, egyszer se jött össze :U És a legelején még kezdeményezni se kellett sose, mindig a lány kezdeményezett a fenti 1 esetet kivéve, biztos megérezték rajtam, hogy nekem úgyse menne :B Aztán én még azt is el tudtam szúrni. Utána persze próbáltam megmagyarázni, de mire összeszedtem magam hozzá ahhoz kellettek hetek-hónapok, fél év :( , na addigra egyik se volt kíváncsi rá, meg a legtöbb esetben már rég mással volt, aki nem fossa össze magát ha hozzá ér mondjuk:D :W Aztán lecsökkent az időtartam a sokadik után az elszúrás és a helyrehozás közt, végül megszűnt az elszúrás is:) De közben jöttek azok a bizonyos pofonok amiktől viszont megerősödtem, így utólag belegondolva biztos nem véletlen volt ez és nem bánom. Eljutottam oda hogy nem gond az ismerkedés, meg közben eléggé kiismertem a nőket:) bár...
"A választék az nem csekély
De van egy közös gond a női szeszély
Amit kiismerni férfiként nem lehet
Aki megpróbálja belegebed
Mert az arra is képes ám
Hogy egy sárkányból csináljon királylányt" milyen igaz by AC :C

És AKB módra:
"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi,
csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni,
de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek,
soha többet nem mondanád magad perverznek,
perverznek, perverznek. "
Ezzel is csak egyet tudok érteni :K

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#676) Csemike válasza Chaser (#675) üzenetére


Csemike
csendes tag

Valaki AC-t emleget, jól látom? :D Igen, ők már megpróbálták megfejteni a női lélek rejtelmeit. :DDD Igaz, hogy ezt inkább a másik topikba kellett volna linkelnem, na mindegy...

(#677) Chaser válasza Csemike (#676) üzenetére


Chaser
titán

"Tudod a fene se érti a nőket
Egyszer ragadnak rám egyszer taszítom őket"
Ez a "legjobb" amikor ilyen van :))

szerk: Női társtopikról eszembe jutott valami, ideje feltennem az első kérdésemet ;]

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#678) Csemike válasza Chaser (#677) üzenetére


Csemike
csendes tag

Ahogy elnézem, a férfi lélek rejtelmeit is boncolgatták. :))

(#679) Chaser válasza Csemike (#678) üzenetére


Chaser
titán

Nagyon nem jön be a ritmusa, a szöveg se "pattogós". Ehhez mit szólsz?:)
"A srácok azok mások, mások mint a lányok,
higgyétek el elég sokat gondolunk mi rátok,
és tudjuk, hogy ti ezért, mindent meg is tesztek,
jó nagy cicik, kerek seggek, mindig körbe vesznek.

Ha valahová el kell mennünk, bármit viselsz az nagyon jó,
ha kell valami ne célozgass, mondjad el, az helyén való,
tudom édes, hogy mától fogva, éjjelente a földön alszom,
ez olyan mintha kempingeznék, ezért én rád nem haragszom.

Ha felteszel, egy hülye kérdést, hülye választ fogsz hallani,
remélem, hogy megérted és nem kell kétszer mondani,
a bevásárlás és a főzés egy cseppet sem érdekel,
a barátnődet nézzed inkább, a nadrágomon mit figyel.
"
Ez nagyon nagy :C kár hogy nincs klipje

szerk: Hormonok aktiválódása előtti illetve utáni állapot :DD ...klipje is van

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#680) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Huszonnegyedik kérdés, Chaser küldte:
Hogy viszonyulnak a férfiak a párkapcsolat utáni barátsághoz, vagy sikertelen próbálkozásuk barátság szintre csökkentéséhez?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#681) nem_tom válasza Vakegérke (#680) üzenetére


nem_tom
őstag

24. Részemről nem gond. Persze attól függ, hogyan váltunk el.

(#682) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

24 Jóban vagyok a volt feleségemmel. Egyikünk sem akarja megszakítani a kapcsolatot a másikkal.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#683) God Vazzeg


God Vazzeg
veterán

24. Intelligencia kérdése is, volt olyan barátnőm akivel tudtunk barátok maradni, és volt akivel nem. Attól füg hogy fogja fel a dolgokat, és persze hogy hogyan váltunk el egymástól :U

(#684) Vakegérke válasza God Vazzeg (#683) üzenetére


Vakegérke
veterán

"Attól füg hogy fogja fel a dolgokat, és persze hogy hogyan váltunk el egymástól"

Beszélgethetnénk erről egy kicsit?
Megosztanád velünk emlékeid? Sokan okulhatnának belőle.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#685) LA_COSTE


LA_COSTE
senior tag

Elég nehéz kérdés: kétfelé választanám a megközelítést. Ha a párkapcsolatom megszakadása abból adódott, hogy nem voltunk jól meg egymással, akkor értelmét vesztette további feszegetése a kapcsolatnak. Ha abból adódik, mert közös megegyezéssel inkább barátok maradtunk, akkor van értelme. Miért is? Mert a kapcsolat közben sikerült kiismerni egymást és esetleg ha valami olyan helyzetbe kerülök, ahol nem találok megoldást, akkor olyan személytől tudok segítséget kérni, aki ismer engem.

(#686) God Vazzeg válasza Vakegérke (#684) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Van olyan ember, aki pozitívan gondolkodik, és van aki negatívan. Ha egy kapcsolat nem működik, meg lehet élni katasztrófaként, és hibáztatni valakit (magunkat vagy a másikat), de lehet úgy is felfogni, hogy nem illettünk össze, és jobb így, szerencse hogy kiderült, nem kellett nagyobb bonyodalom hozzá (válás, vagyonmegosztás, etc..) Illetve attól hogy valakivel párként nem illünk össze, nem azt jelenti hogy bármi gond van valakivel is, csak a kémia, és az elvárások megviccelhetik az embert.

Aztán persze van az a része is, hogy szakítani is több féle képpen lehet. Én a megmagyarázós fajta vagyok, aki elmondja mi volt a baj, és meg is indoklom miért.. Nem biztos hogy ez jó módszer, de ennyit megérdemel a másik, hamár együtt volt velem. Én se szeretem mikor magyarázat nélkül lelép a másik, vagy "nemtetszik x és y" és kész.

(#687) Vakegérke válasza God Vazzeg (#686) üzenetére


Vakegérke
veterán

Értelek, köszönöm.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#688) Chaser


Chaser
titán

24. Ha nem barátságot akarok -nőtől nem szoktam- , akkor nem is érem be annyival :N Mindent vagy semmit, ha mindent nem lehet akkor köszönöm szépen, nem vagyok megalkuvó, elég a semmi is. A fentebb leírt szitukból tehát semmi lett idővel.
Ha már volt párkapcsolat és vége akkor se barátkozok, valahogy nem tudok már a másikkal mit kezdeni :U , de meg is szoktam mondani, ha vége akkor vége, mind1 mért, mind1 hogy. Esetleg ha összefutunk valahol köszönésen kívül udvariasságból pár szó. Nem szokták elfogadni, de nagyon szerencsére ellene nem tudnak tenni, megérteni meg végképp nem szokták, de az meg nem az én bajom:)
Ha lenne gyerek is akkor tartanám persze a kapcsolatot, az úgy már más téma.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#689) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Nekem volt olyan lányismerősöm, aki mindenáron a barátnőm akart lenni. Hiába mondtam neki, hogy én valószínűleg holtomiglan szerelmes leszek másba, nem adta föl. A dolog odáig fajult, hogy meg kellett vele szakítanom minden kapcsolatot. Az iwiw átka, hogy teljesen mégsem hagy békén...

Ebből kiindulva létezik olyan eset, amikor minden kapcsolatot meg szükséges szakítani, pl. mert a másik fél egyszerűen nem ér föl ésszel. De alapesetben nem szívesen hirdetek beszédzárlatot.

És akkor vegyünk konkrétan engem, akinek rögeszme lett a szerelem: mindegy, hogy Ő ismer vagy sem, mindegy, hogy tudja vagy sem, mindegy, hogy szeret-e vagy sem; az életét könnyebbé tennem már küldetés. Ha ő nincs is kapcsolatban velem, vigyázó szemem akkor is követi útján.

[ Szerkesztve ]

(#690) Chaser válasza Crystalheart (#689) üzenetére


Chaser
titán

De jó hogy nem vagyok iwiwen meg hasonló baromságon se.

"És akkor vegyünk konkrétan engem, akinek rögeszme lett a szerelem: mindegy, hogy Ő ismer vagy sem, mindegy, hogy tudja vagy sem, mindegy, hogy szeret-e vagy sem; az életét könnyebbé tennem már küldetés. Ha ő nincs is kapcsolatban velem, vigyázó szemem akkor is követi útján." De legalább tudja? :F vagy magad ellen dolgozol direkt? Amiket eddig elmondtál utóbbi, de azért kíváncsi vagyok.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#691) God Vazzeg válasza Chaser (#688) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Nálam nem ilyen fekete-fehér a dolog, ha valakivel jó mondjuk a szex, de amúgy nem jövünk ki, előfordult már, hogy szakítottunk, de azért találkozgattunk még.. Attól hogy a párkapcsolat nem működik, lehet h legjobb barát lehet, vagy akármi más..

Motto: minden vég, valami újnak a kezdete :K

(#692) Crystalheart válasza Chaser (#690) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Még nem tudja. :) Majd megtudja, talán már nem is olyan sokára, de elébb helyzetbe hozom magam. (Színésznőnek megy, én filmrendezőnek... Nagyon tehetséges, ezért idővel biztosan fogunk róla hallani a médiában.) Ez egy hosszú és gondosan megtervezett projekt, nem akarok kétesélyes dolgot, nem indulhatok neki úgy, hogy vagy bejön, vagy nem... Olyannyira nem, hogy összeegyeztettem a kigondolt életpályámmal is. A végeredményben azonban fontosabb, hogy segítsem álmait valóra váltani, mintsem hogy az enyémek maradéktalanul beteljesüljenek. Csalódni nem fogok.

Rám aztán igazán nem mondhatja senki, hogy egyszerű eset... :)

[ Szerkesztve ]

(#693) Chaser válasza God Vazzeg (#691) üzenetére


Chaser
titán

Nálam így jött ki, biztos mert eleinte elég nyögvenyelősen ment az ismerkedés, aztán valahogy kialakult bennem, ha vége akkor vége szó szerint. Nem akarok olyanokon rágódni, mi lett volna ha...volt abból épp elég következő életemre is:) :U Persze a legtöbben a másik oldalról ezt úgy élik meg, hogy zsarolás...még az is lehet, hogy igazuk van, mindenesetre eddig bejött ha nem is tudatosan alakítottam így. A nők amúgy is azután kapálóznak amit nem kapnak meg, legalábbis az eddigiek alapján nekem ez jött le, akármilyen fullos csajt is be lehet fűzni ha úgy csinálom, mintha ő lenne az utolsó aki érdekelne ;] persze ehhez idő kell meg egy másik történet:)
Motto: minden vég, valami újnak a kezdete :K...nálam is...valaki mással:)

Crystalheart: Te a jó értelemben vett hülyék közé tartozol, ne vedd sértésnek, nem annak szántam. Valamikor ált. iskolás koromban én is 4 évig hódítgattam az első nagy "Ő"-t, aki a legszebb meg legokosabb volt az osztályban. Ötödiktől nyolcig, de rég is volt. Persze le se xart eleinte, sőt...viszont a csini bnője rám cuppant, tőle kaptam az első szájas puszit ;) Na azt nem felejtem el soha...szüli napi buli náluk, elhívott engem is meg a leányzót, aztán valamiért kihívott, fordulj el mindjárt adok valamit..aztán lesmárolt kis híján:D én meg utána megkérdeztem mit kapok :DD az első beégés :B :U Aztán a másik csajszit azért időközben meghódítottam, már amennyire tizenévesen lehet. Az nagyon imponált neki, ha valaki okos, sztem így lettem osztályelső, neki köszönhetően :R Meg azt is szerette, ha valaki nem nyuszi és odacsap ha kötözködnek vele, így kezdtem el az adok-kapokot vitás ügyek gyors lerendezéséhez, jeles ellenőrző tele osztfőnökivel, édsanyám de örült neki:)... Az egész osztály szerelmes volt bele, a sok hülye mindig verekedett az előjogért :DD de nem foglalkozott velük, banketten ő kért fel táncolni, nem mentem mert leblokkolt ha hozzám ért, persze hogy azt hitte hogy nem érdekel, végül elment mással...második beégés :( Utána is sokáig a cél előtt buktam meg...de azért eddigi életem legszebb 4 éve volt :))

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#694) Crystalheart válasza Chaser (#693) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Az általános suli, én azért annál komolyabban gondolom a dolgot. :) Művészeknél ez a mentalitás nem kirívó egészen érett korban sem. Hát fejet hajtok a végzetem előtt, és nem térek le az ösvényről, amit már harmadig megjártam. :)

(#695) Chaser válasza Crystalheart (#694) üzenetére


Chaser
titán

Rendben te művész lélek, nekem 8:) Amúgy mitől lesz valaki "művész"?

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#696) Tim82 válasza Vakegérke (#680) üzenetére


Tim82
nagyúr

Exbarátnőim közül kettővel barátok maradtunk, ráadásul a legjobb barátaim közé sorolom őket, kettőnek a sorsa igazából közömbös, nem keresem őket, kettőt meg akkor látom szívesen, amikor a hátam közepét... Azokkal, akikkel jóban vagyok, nem azonnal, hanem a szakítás után kb. fél-egy évvel lettem jóban.

Amúgy meg a hetedik te magad légy.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#697) Crystalheart válasza Chaser (#695) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Inkább leendő művésznek tartom magam, egyelőre még nem vagyok széles körben elismert. Az elismertség szerintem fontos tényező, a meg nem értett művész nem művész, mígnem elfogadják.

Amúgy meg művész az, aki valamely művészeti ág művelésére adja a fejét. Én írok és filmet akarok rendezni, és tervben van a szimfonikus zeneszerzés kitanulása is. Vannak amatőr és profibb művészek is, ennek határai elmosódnak, és jelentésük is több lehet. Lehet mondani az amatőrt arra is, aki még ügyetlenke, vagy arra is, aki egyszerűen még nem népszerű. Profinak mondhatja magát egy elvont neoavantgardista is akár, de a sikerszerző joggal is. :)

(#698) tildy válasza nem_tom (#681) üzenetére


tildy
nagyúr

Én alapból nem akartam rosszban lenni az exszel. De olyan mélyen mesértett, hogy tök jogosan, hónapokig nem beszélt velem. Ert úgy viselkedtem. Mostmár beszélgetünk, anélkül, hogy érzelmileg megborulnék, és ha olyan van segítek is neki. Volt mikro nem így volt, ls azért hogy úgy alakult, én is elég hibás voltam.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#699) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Huszonötödik kérdés:
Egy kis sörhas belefér, és ugye nem vagyunk kövérek, csak a csontjaink vastagok. Ám ha az asszonyka szed fel pár kilócskát, akkor tehénnek tituláljuk. Rendjén van ez így?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#700) Tim82 válasza Vakegérke (#699) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ám ha az asszonyka szed fel pár kilócskát, akkor tehénnek tituláljuk. Rendjén van ez így?

Ez rám egyáltalán nem igaz. :DDD

De az ellenkezője néha igen, úgyhogy megvan a 26. kérdés:

A férfiak miért nem támogatják teljes mellszélességgel a barátnőjük/feleségük fogyókúráját?

(btw. a barátnőm testsúlya 50 kg alatt van, bőven ideális a 162 cm körüli testmagasságához, hova akar fogyókúrázni? :Y )

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.