Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
üzenetére
Ez hülyeség. Szerinted ha az internetes oldalak látogatásáért fizetni kellene, hányan neteznének? Pont azért tesz egyre nagyobb népszerűségre szert ez a médium, mert kényelmesebb és az oldalak látogatása ingyenes (csak a szolgáltatásokért kell max fizetni).
Pl.: ha Google használatáért havi 2000 Ft-ot kellene fizetni, hányan használnák? Ott lenne az ingyenes alternatíva, mindenki arra térne át. Ez a profitközpontú gondolkodás minden megrontója...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
üzenetére
A reklámblokkolókat azért az internet felhasználók kis százaléka használja. Persze egy informatikai portálon más a helyzet. Igazából csak akkor van baj a reklmámmal, ha elcseszi az oldalt, nehézzé teszi a navigálást, olvasást. A PH!n teljesen jól vannak elhelyezve a reklámok, ezért itt sztem nincs is sok értelme blokkolni.
-
Penge_4
veterán
válasz
üzenetére
"mert más böngészőkkel ellentétbe itt nem magába a fordítóba nyitja meg az ablakot hanem az oldal küllemének változtatása nélkül lefordítja."
Egyetlen plusz sor a menu.ini-be és máris fordít automatikus felismerésről a kívánt nyelvre egy egész weboldalt.
De legalább nem úszik be semmi, mert jelen állapotában ez is csak egy olyan fícsör, amit az elsők között kapcsolok ki.
Az oldalt pedig változás nélkül fordítja le, ezt a Google Translate tudja, nem pedig a Chrome. Próbáld ki, hogy nem a szövegfordító fület választod, hanem az URL fordítót (plusz a Translate van olyan okos, hogy ha http://-rel kezdődő címet küldesz neki, akkor automatikusan az oldalt fordítja.
Hogy ez mennyire hasznos az már kérdéses, ugyanis orosz és kínai oldalakkal próbálkoztam így, hogy angolra fordítottam, de a translate-os linkek miatt nem működött a letöltés, aztán semmivel sem voltam jobb helyzetben, mintha a linkeket fordítottam volna le jobbklikk menüből, aztán tudtam volna, hogy melyik lenne a download linkek közül, ami nekem kell.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem mindegy. Amióta a gépem bírja szuflával, azóta nem tiltom a reklámokat. Az oldalaknak is meg kell élni valamiből. Ha valami nagyon zavaró, akkor azt kézzel tiltom max, de erre még nem volt példa.
szerk: amúgy köszi az infót, nem kötekszem, csak számomra indifferens
-
válasz
üzenetére
Chrome nagyon nagy hátránya hoigy a reklámblokkolás nem oldható meg.
Ezt már több helyen is olvastam. Valaki magyarázza el! Mert én feltettem egy reklámblokkolót, szó nélkül beimportálta a FireFox AdBlock Plus adatbázisát és mindent tökéletesen ki tud lőni. Még a Gmail felületén megjelenő reklámok is eltűntek. Valamit rosszul csinálok?
Sebességre pedig:
Kb. egyforma gyorsan indul a Chrome (4 addon), a Firefox (15 addon) és az IE. Igaz SSD-ről megy a rendszer
Szerk.
(#37) DeFranco
Oké, de akkor miért fújják még mindig ugyanazt a nótát? Mint a verziószámnál. Nincs mibe belekötni? -
attila9988
őstag
-
válasz
üzenetére
"Ráadásul nem is mindenféle hatóságnál sírják ki hogy a böngészőjüket az ember képébe tolják 1 böngésző választó képernyőn [...] mindannyían tudjuk melyik cégről van szó."
Biztosan? Ugyanis a bongeszovalaszto kepernyo a Microsoft otlete volt. Csak ugy mondom. Az Opera meg nem sirt, hanem egy valos problemat jelzett a hatosagoknak. Szinten csak ugy mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi