- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
#27441408 #41 üzenetére
"mert más böngészőkkel ellentétbe itt nem magába a fordítóba nyitja meg az ablakot hanem az oldal küllemének változtatása nélkül lefordítja."
Egyetlen plusz sor a menu.ini-be és máris fordít automatikus felismerésről a kívánt nyelvre egy egész weboldalt.
De legalább nem úszik be semmi, mert jelen állapotában ez is csak egy olyan fícsör, amit az elsők között kapcsolok ki.
Az oldalt pedig változás nélkül fordítja le, ezt a Google Translate tudja, nem pedig a Chrome. Próbáld ki, hogy nem a szövegfordító fület választod, hanem az URL fordítót (plusz a Translate van olyan okos, hogy ha http://-rel kezdődő címet küldesz neki, akkor automatikusan az oldalt fordítja.
Hogy ez mennyire hasznos az már kérdéses, ugyanis orosz és kínai oldalakkal próbálkoztam így, hogy angolra fordítottam, de a translate-os linkek miatt nem működött a letöltés, aztán semmivel sem voltam jobb helyzetben, mintha a linkeket fordítottam volna le jobbklikk menüből, aztán tudtam volna, hogy melyik lenne a download linkek közül, ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest