- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Hali mindenki.....öröm látni,hogy vannak még páran,akik művelik ezt a sportot.Én beleuntam,megvallom mostmár 2 éve inkább visszaültem motorozni.A hely mostmár inkább azoknak a cuccoknak kell,amik a mocikhoz vannak véve...De hogy is jön ez ide? Arra gondoltam,hogy nem fogom hírdetgetni a maradék ilyen -olyan cuccokat,postázgatni,meg az ezekkel járó dolgokkal foglalkozni.Tehát nagyvonalakban.Aerocool dead silence ház,szétszedve,de még nem darabolva dobozában,rengeteg kábel,köztük paracord piros-fekete vga 6-8-pin,akad 24 pin is.Sok apróság bizbaz fityfene.2db CM v10 pelteirtől megfosztva,sfx táp asszem 300w-os .Alseye x200 vezérlő,rakás Alseye fehér venti,meg más 12 cm-es ek..Matx alaplap... ddr3 ram.vlami régi talán 560 gtx kártya.......Szóval Ingyen elvihető,ha jössz érte...keres priviben bátran!Helyileg Budaörsön,kb egy kocsi csomagtartó megtelik
Remélem nem törlik hírdetés miatt ........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest