- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
Drizzt01 #810 üzenetére
Mint ahogy már korábban utaltam rá, és ezt tartalmilag szab.tam le is írta, itt konkrét dolgokat nehéz megadni. ezeket mind neked kell megcsinálni, ráadásul az elvi dolgokat már el is mondtad, gyakorlatilag a megvalósítása van hátra.
Mivel ezeknek az elemeknek a legyártásához pontos méretek szükségesek, amik ráadásul menet közben egyébb dolgok kapcsán még módosulhatnak is, így kénytelen vagy magad, vagy valakit megbízni a legyártására.Én minden átalakítás alkalmával a pontos méretezés és az elvi megtervezést követően fogok hozzá.
Többek közt én is azok táborát erősítem, akiknek a gyári állapot még csak félkész stádium. Nem félek haználni a fúró-vágó eszközöket, így a garancia kérdése számomra sokadrendű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest