Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jones965 Modder válasz  Drizzt01

üzenetére Drizzt01

üzenetéreMint ahogy már korábban utaltam rá, és ezt tartalmilag szab.tam le is írta, itt konkrét dolgokat nehéz megadni. ezeket mind neked kell megcsinálni, ráadásul az elvi dolgokat már el is mondtad, gyakorlatilag a megvalósítása van hátra. 
 Mivel ezeknek az elemeknek a legyártásához pontos méretek szükségesek, amik ráadásul menet közben egyébb dolgok kapcsán még módosulhatnak is, így kénytelen vagy magad, vagy valakit megbízni a legyártására.Én minden átalakítás alkalmával a pontos méretezés és az elvi megtervezést követően fogok hozzá. 
 Többek közt én is azok táborát erősítem, akiknek a gyári állapot még csak félkész stádium. Nem félek haználni a fúró-vágó eszközöket, így a garancia kérdése számomra sokadrendű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Meggyi001: Kuponok....
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő