- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Kösz az együttérzést!
Igen, most az a sebesség jön amiért fizetek (immár 30/5-öt), a ping is javult.
Én anno azért ástam bele magam a dsl témába, mert régen is már próbáltak áttvágni. Sajnos ha nem kaparok innen onnan netről össze dolgokat a dsl működéséről, akkor most 50 megabitet fizetnék de kb 22-23-at kapnék és megkapnám hogy ez benne van a garantáltba. És még hányan lehetnek így, akik nem azt kapják amiért fizetnek? Szerintem sokan!
Amúgy még nem adtam fel az 50 megabitet bíró "vonal" (direkt nem netcsomagot írtam) visszaszerzését. Írtam levelet a T-nek, hogy műszaki szakvéleményt juttassanak el a vonalamról hozzám levélben (Ha valakit érdekel, akkor itt is közzéteszem, már ha kapok ilyen szakvéleményt, műszaki tájékoztatást, mert az is lehet, hogy valami sablon dumát kapok vissza). Kiváncsi vagyok, hogy a T szakértői mit állapítanak meg.
Sajnos azt már sikerült megtudnom, hogy bonding nem lesz lehetséges mert a dslam telített, az utcai (nem tudom milyen) elosztó meg nem alkalmas mégegy érpár elosztására. Szóval bondig is kilőve itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest