- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Hello! Ma váltottam le egy TP-Link TD-W8910G-t egy asus rt-ac55u-ra. A váltás oka az volt, hogy napi akár háromszor is egyszerűen elment a net mintha lekapcsolt volna a router + még a net is lassú volt. Netmania S-ben vagyunk most azthiszem,aminek 10? megásnak kéne lennie, a gond az, hogy maximum 2,5 mbps a letöltési sebesség. Eddig nem használtunk modemet, mert az előző routerben(tp link) volt beépített. Erre 2 óra sz@rakodás után jöttem rá amikor már semmi nem működött. Előkerestem egy régi szürke/kék modemet, azthiszem egy d-link 380t. Mint kiderült ez nem működik, legalábbis az új routerrel. Úgy megy a konstrukció, hogy az előző routerbe dugom bele az újat, de ennek semmi értelme. Rendeltem egy d-link dsl 321b-t, ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy, hogyan kell majd beállítani és összehangolni az új routerrel.
Még egy dolog: amikor a 380t modemmel kötöttem össze az új routert akkor a beállításoknál mindig az ISP által megadott felhasználó/jelszó párost kérte, egy óra keresgélés után meglett, de a router nem fogadta el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest