Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Főképp dchard (téged ajánlottak), de persze más ötletét, segítségét is szívesen hallgatom.
ADSL nettel kapcsolatos problémám lenne.
Több éve van internet a lakásban.A kábel ugyanaz, csak modem lett cserélve, először mikor 10mbitre váltottunk egy dsl-360r-re.
A router tp link-542g volt.Utóbbi hetekben folyton megszakadt a net és 1-2perc és újracsatlakozott. Volt hogy napi 1-2x, de volt hogy pár óránként....
Gondoltam ősrégi a modem is, router is. Biztos valamelyik a hibás,
Előbb lecseréltem a modemet dlink dsl-321b-re (z1), de maradt a probléma.
Majd vettem egy TP link wr841n routert, de ígyis maradt a problémaA telefonkábel elég érdekes, minap vettem észre egy maszekolást benne, tessék kép róla:
Nemtudom lehe-e ez a hiba oka, hogy így van összekötve, bár akkor nem ment volna eddig se évekig....
Már ott tartok, hogy nincs ötletem, felhívom szolgáltatót, mert szerintem nem nálam van a hiba.
Vagy lehet mégis?
Valami ötlet, segítség mit tegyek?
Még olyat tanácsoltak, hogy ahol össze van szigetelőszalagozva, kössem szét és kössem össze újra (levágva oxidálódott részt), hátha az eloxidálódás miatt van a hiba, ezt ma délután tervezem megtenni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Bluetooth hangszórók
- Milyen autót vegyek?
- Padavan firmware
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest