- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Főképp dchard (téged ajánlottak), de persze más ötletét, segítségét is szívesen hallgatom.
ADSL nettel kapcsolatos problémám lenne.
Több éve van internet a lakásban.A kábel ugyanaz, csak modem lett cserélve, először mikor 10mbitre váltottunk egy dsl-360r-re.
A router tp link-542g volt.Utóbbi hetekben folyton megszakadt a net és 1-2perc és újracsatlakozott. Volt hogy napi 1-2x, de volt hogy pár óránként....
Gondoltam ősrégi a modem is, router is. Biztos valamelyik a hibás,
Előbb lecseréltem a modemet dlink dsl-321b-re (z1), de maradt a probléma.
Majd vettem egy TP link wr841n routert, de ígyis maradt a problémaA telefonkábel elég érdekes, minap vettem észre egy maszekolást benne, tessék kép róla:
Nemtudom lehe-e ez a hiba oka, hogy így van összekötve, bár akkor nem ment volna eddig se évekig....
Már ott tartok, hogy nincs ötletem, felhívom szolgáltatót, mert szerintem nem nálam van a hiba.
Vagy lehet mégis?
Valami ötlet, segítség mit tegyek?
Még olyat tanácsoltak, hogy ahol össze van szigetelőszalagozva, kössem szét és kössem össze újra (levágva oxidálódott részt), hátha az eloxidálódás miatt van a hiba, ezt ma délután tervezem megtenni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest