Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Szétkötöttem, majd levágtam blankolt részt, újrablankoltam és összekötöttem, de csak ugyanúgy szigetelőszalaggal...
Egyelőre jó.
Nincs eszközöm ehhez, meg szaktudásom se :s
Ki az aki vállal ilyesmit? És kb mennyibe kerülne?
Mennyi volna pl az oszlopról új kábel behúzása a szobába modemig?Így akkor 100% kizárhatnám, hogy nálam a hiba...
-
kory24
őstag
De így néz ki..
Ez annyira gáz?
A kábel a padláson keresztül jön be, oda nemvalószínű feltudok menni....
Valamint nem tudok szakszerű kötéseket csinálni, max csak szintén ilyen szigetelőszalagos kókányolást.....Az is lehet megoldás felmondom itt szerződést és megrendelem másik szolgáltatónál és kérem kössék be telefonkábelt újat az oszloptól a modemig?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Főképp dchard (téged ajánlottak), de persze más ötletét, segítségét is szívesen hallgatom.
ADSL nettel kapcsolatos problémám lenne.
Több éve van internet a lakásban.A kábel ugyanaz, csak modem lett cserélve, először mikor 10mbitre váltottunk egy dsl-360r-re.
A router tp link-542g volt.Utóbbi hetekben folyton megszakadt a net és 1-2perc és újracsatlakozott. Volt hogy napi 1-2x, de volt hogy pár óránként....
Gondoltam ősrégi a modem is, router is. Biztos valamelyik a hibás,
Előbb lecseréltem a modemet dlink dsl-321b-re (z1), de maradt a probléma.
Majd vettem egy TP link wr841n routert, de ígyis maradt a probléma
A telefonkábel elég érdekes, minap vettem észre egy maszekolást benne, tessék kép róla:
Nemtudom lehe-e ez a hiba oka, hogy így van összekötve, bár akkor nem ment volna eddig se évekig....
Már ott tartok, hogy nincs ötletem, felhívom szolgáltatót, mert szerintem nem nálam van a hiba.
Vagy lehet mégis?
Valami ötlet, segítség mit tegyek?
Még olyat tanácsoltak, hogy ahol össze van szigetelőszalagozva, kössem szét és kössem össze újra (levágva oxidálódott részt), hátha az eloxidálódás miatt van a hiba, ezt ma délután tervezem megtenni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox one X konzol 1Tb
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi