Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
vscotina #4147 üzenetére
Posta pontra kértem a szállítást minden más ilyen megoldás nagyon messze van tőlem
Várható szállítási idő: szerda 2023. 8. 30. 17:00-kor.És még jó pár napon a postán is tartják így lehet hogy majd csak szeptember 4-5 veszem majd át, persze ha gyorsan lezárnák a pénzvisszatérítéssel a garanciális ügyet a lehető leghamarabb átveszem
(#4145) woodworm
Most fizettem ki és jött is az email hogy [kép]
Rendelést leadtam, létrehoztam csak nem fizettem ki ekkor (egyszerűen bezártam a fizetési ablakot)
Létrehozva 2023. 08. 24. 20:11 -
ggeleven
őstag
Alzánál van 30 napos elállás, ha azon belül meggondolnád magadat. Az más kérdés, hogy mennyire lenne használt a gép és esetleg értékcsökkentéssel vennék-e vissza, ezt nem tudom hogy megy náluk. Marketplace-en megnézve a kínálatot szerintem el tudna menni egyébként 20 körül simán. 3 év gari, digitális kijelzö, 5+ liter az jól hangzik. Tekerőgombos Dyrasok és társai vannak 15ért.
De ne engem okolj, ha mégsem viszik el hirdetés napján.
-
bul07
nagyúr
Szerintetek árában az aprón eltudnám adni a Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe gépet (21e Ft+szál) ha úgy alakulna a helyett
Ma küldtem el a Tefal gépet garanciáztatni és ha javítják vagy cserélik akkor két gép nem maradhat, egy használt gépet nem igen vesz meg senki(több mint egy évet használtam) így az új gépnek kellene menni
(Még csak leadtam a megrendelést de nem fizettem ki, húzom kicsit) -
fausto
addikt
Köszi a tippeket mindenkinek, megsütöttem külön-külön, csak amiatt gondoltam, mert a 2 szelet mirelit csirkemell "elveszett" a sütőben. Lehet, hogy majd megpróbálom úgy, hogy ne takarja egymást a krumpli és a hús. Persze a legtutibb egy olyan rács lenne, amit borix linkelt, tervezek is valami olyasmit.
-
bul07
nagyúr
Lehet sütni de
Ha mondjuk a hasáb burgonya tetejére teszel két nagy rántott húst akkor a hús a fentről érkező meleg levegőt megfogja, és a hasáb burgonya nem fog rendesen sülni. Később fog megsülni mint a hús.Én úgy szoktam hogy a húst(mirelit Cornflakes csirkemell, Penny-be kapható) először majdnem készre sütöm, majd kiveszem és a hasábbot is majdnem készre sütöm, ekkor rárakom a hasáb tetejére és a készre sütést egybe végzem
Próbáltam úgyis hogy egyszerre de nagyon macerás volt mindig kivenni a húst mikkor rázni kellet a hasábbot, de ez az én sütőmre igaz ami alulról szinte nem sütött -
Breki
veterán
Én sütöttem, de úgy, hogy Philipsben már megcsináltam a csipős csirkeszárnyakat azt vittem, meg fasírozottat is vittem, így azt csak melegiteni kellett és mellé szórtam mirelit sültkrumplit.
Ha az egészet abban csinálnám akkor a hússal kezdeném majd forgatás után tenném bele a mirelitet. Ha nem mirelit akkor inkább külön.
De pl melegítésre is nagyon jó akkor szerintem mehet egyben egyszeri kis rázással. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Beni2360 #4111 üzenetére
Azért lenne jó, ha tudnánk, mert akkkor támpont lenne, hogy mire lehet használni, pl ennél a mikrosütőnél dual crisp gomp 3 as programját írja hasáb burgonyára, ezzel szemben a 7 essel készítve több súlyt megadva a tényíegesnél sokkal jobb lesz, elnevezése kemencés burgonya, bár még mindig lehetne ropogosabb, de nem rossz.
Negrendeltem a zárt kerámia kenyérsütő formát, ha megjött beszámolok az eredményről. -
törölt tag
Forró levegő átfúvásával dolgozik így nem célszerű tömöríteni.
Szoktak venni, bele illő kiegészítő rácsot. [link]
Eltérőek a hőfokok és a sütési idők.
Alulra megy a burgonya a rácsra a csirkecomb félidőben a húst átfordítani a burgonyát átrázni és mikor a csirkecomb kész, akkor még a burgonyára rápirítani. -
fausto
addikt
Sziasztok,
Most vettem az alzás akciós sütőt. Az lenne a kérdésem, hogy egyben lehet sütni pl. mirelit krumplit és húst? Persze nyilván nem "púpoznám" meg a kosarat, de mehet egybe két különböző étel, átsül rendesen, ha megforgatom?
Köszi előre is! -
törölt tag
Xiaomi Lydsto XXL Airfryer 5L tesztelés alatt.
Sima burgonyánál 800g 1x1cm 200C-30p kb így már elfogadható többszöri átrázással.
A 800g elég soknak tűnik benne, az 500g jobb eredményt hozna szellősebben és talán hamarabb megsülne valamivel.
Ki fogom próbálni, a fórumtárs javaslatát, hogy 15 percig 150 fokon, majd 15-20 percig 200 fokon.
Vettem egy burgonya szeletelőt, így hamarabb kész vagyok a felaprítással és egyforma a végeredmény [link] -
Breki
veterán
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
Receptekért inkább ajánlom ezt a fórumot, én is inkább oda rakom fel a kész ételek képeit
[link]
Illetve ha jól emlékszem így fejből van külföldi fórum is kb 50.000 taggal.
Előbbinél pont most volt szó a sült krumpliról
[link]
SárgaburgonyaFelvágtam mint a steak burgonyátMinimális, de tényleg, épp hogy csak bevonja a krumpli cikkeket annyi olajat permeteztem rá. Sültkrumpli fűszerkeveréket szórtam rá. Program szerint 1x15 perc 200*c2/3 időben megráztam.
Hozzászólás
Én fűszeres burgonyát szoktam házilag készíteni. Megmosom őket,és hejastol mikroba tegyem 6 percre. Ha kicsit hűlt,nagyobb kockákra vágom,egy tálba be,rá frissen őrölt bors,so,fokhagyma és rozmaring ehy kevés,és pici olajjal meglocsolom. Összerazom és pár perc után sütés! Egyrészt nem kell sokáig sütni,másrészt belül tuti nem lesz nyers!
Nekem főleg Batátás próbálkozásaim voltak.
[link] -
erdey_a
addikt
még egy eszembe jutott: kétszer sült krumpli
4-6 nagy krumpli
olívaolaj
só
15 dkg kockázott bacon
6 dkg puha vaj
15 dkg sajt reszelve
1 pohár tejföl + 1 pohár tálaláskor
egy csokor snidling vagy újhagyma
egy csokor petrezselyem
só, borskrumplit héjában mosom, szárítom, olívaolajjal és sóval bedörzsölöm, majd 40 percig 200 fokos airfryerben sütöm, félidőben megforgatom
közben a bacont serpenyőben lepirítom, sajtot reszelem, hagymát, petrezselymet felvágom
ha a krumpli megsült, kicsit hűl, utána kettévágom és a közepét kikanalazom egy tálba. a krumplibelet villával összetöröm, hozzáadom a vajat, bacont, fűszereket, hagymát, petrezselymet.
a tölteléket visszakanalazom a krumplikba, sajtot teszek a tetejére és újabb 15 percig sütöm 180 fokon.
tálaláskor tejföllel locsolom.kicsit macerás, játszós, de nagyon finom
-
erdey_a
addikt
a csevapcsicsa receptje (ma ugyan grillen sütöm, de airfryerben is működik):
500g darált sertéshús
500g darált marhahús
2 gerezd fokhagyma zúzva
1 teáskanál pirospaprika
1 csapott evőkanál só
fél teáskanál bors
fél teáskanál szódabikarbóna
3-4 evőkanál vízhozzávalókat összegyúrjuk, hüvelykujjnyi darabokat csinálunk.
grillen pirosra sütöm.
vsgy airfryerben 200 fokon 15-20 perc félidőben megforgatni
de serpenyőben is csináltam az airfryer előtti időkben -
ggeleven
őstag
válasz
Keef_Lee #4120 üzenetére
De pontosan 76x25 mm-es legyen, mint a Cosori recectben! Se több, se kevesebb!
Egyébként pont amiatt szoktam videókban/receptekben vadászni a hőfok+percet, mert azt be tudom állítani magamnál, míg egy "Válasszuk ki a French Fries menüpontot"-tal nem vagyok előrébb. Bár pont ilyen van kb minden gépen, de jobb szeretem én felügyelni a dolgokat. A hasábburi kb az egyik legérzékenyebb kaja. Jártam már úgy, hogy ugyanúgy előkészítve, ugyanolyan hőfokon, ugyanannyi ideig sütött krumpli nem sült át úgy, mint egy hetekkel előrre vásárolt másfajta. Fűszert a krumplira én nem szoktam tenni sütés előtt, hanem kivételnél szórom meg.
Szerk: +1 az áztatásra -
erdey_a
addikt
válasz
Keef_Lee #4120 üzenetére
- 1kg krumplit pucolom (vagy nem, ez krumpli és kedv függő)
- cikkekre vágom, csak úgy ahogy sikerül
- átmosom, konyharuhán leszárítom
- 2-3 evőkanál olajat öntök rá, összeforgatom
- 15 percig 150 fokon, majd 15-20 percig 200 fokon sütöm
- alkalmanként átrázom (5-8-10 percenként, amikor éppen arra járok)ma pont ez lesz ebédre, csevapcsicsa mellé
most nagyobb krumplikat hoztam fel, mert könnyebb pucolni, úgyhogy a cikkek is durvábbak lesznek [kép]
-
Keef_Lee
senior tag
-
ggeleven
őstag
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
Egyébként tök általánosan youtube-ot tudom javasolni. Szoky, Streetkitchen, gastrohobbi és random egyéb csatornákon is vannak jó ötletek (illetve hőfokok-percek). Illetve vannak jó dolgok NutriU appban is, nem szükséges hozzá Phillips gép. Ha az alapokat innen lelesed, akkor már ki tudod szemezni a neked tetszőket/beváltakat.
Nemrég ez próbáltam ki és nagyon finom:
sajtos baconös csavart -
erdey_a
addikt
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
egy receptet leírni időigényes. de egyet választhatsz. mit szeretnél sütni? azt beírom.
- sült krumpli
- gyümölcsös piskóta
- sült csirkecomb
- grillcsirke
- hurka, sült kolbász
- sült császár
- zsemle
én ezeket csinálom rendszeresen. meg fagyasztott dolgokat, de ahhoz minek recept. -
Keef_Lee
senior tag
Kezdő airfryeresként írom, hogy sajnos a fórum elnevezésében található kulcsszavak témáival nem nagyon találkozom a beírásokban.
Ebből a "gyakorlati tanácsokat" és az "ötleteket" hiányolom egy kicsit, a "recepteket" meg nagyon! -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Tegnap egy olyat csinált a Philips airfryer-ünk, hogy valamiért nem akart a fűtőszál bekapcsolni, és akartunk krumplit csinálni, de fél óra után is azt láttuk, hogy a krumpli hideg, és a fűtőszál pedig érezhetően nem melegszik (megfogtam). Próbáltam más programot is, az sem segitett. Már éppen dobtam volna ki a krumplit amikor úgy voltam vele, hogy oké, adok egy újabb esélyt és nyilván ezután elindult. Volt már valakinek ilyen? Hibát nem dobott egyáltalán, vagyis nem csinált semmit ami arra utalna, hogy Ő amúgy tudott volna a hibájáról. Kb 5-ször kapcsoltam ki-be a gépet mire eljutottunk oda, hogy hajlandó volt megcsinálni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4110 üzenetére
Nem ismerem a gépet és őszinte ha nem tudok bele nyúlni és változtatni rajta vagy nincs felhasználói mentési lehetőség, nem izgat. Ha jól csinálja akkor mindegy.
-
-
törölt tag
Vettem egy Lydsto Airfryert és az illesztéssel vannak gondok.
Szerintetek ez rendben van?
[link] -
bul07
nagyúr
-
ggeleven
őstag
válasz
Keef_Lee #4098 üzenetére
Siguro AF-R550-nél írják többször is a jellemzők között:
A sütőkosár kényelmesen elmosható mosogatógépben
A sütőkosár mosogatógépben mosható
Könnyű tisztítás - Mosogatógépben mosható sütőkosár
mosogatógépben mosható kosár -
Johnny001
senior tag
Hali!
Pont a biciklis topikban voltam, valahogy idekeveredtem!
Egy ilyen sütő engem is érdekel, így vissza is találok olvasgatni.Üdv.: Zsolt
-
Beni2360
félisten
válasz
Core2duo6600 #4096 üzenetére
Pl ez egy jó ötlet a kerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest