Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nem ennyire de igen már van nyoma, én ritkán használom a gépet olyan heti egyszer kétszer
Szerintem nem olyan gond étellel úgyse érintkezik
De egy email megejthetsz az alzának hogy ez garanciális dolog e(ha garanciás és elküldöd és anno bejelölted az azonnali csere opciót akkor majd beszámolhatnál róla hogy egyből cserélték vagy hogy ment a dolog) -
erdey_a
addikt
ugyan nem siguro, hanem princess airfryerünk van lassan 4 éve és a belső kosár bordáin már le-lekopott a bevonat. ennyi idő alatt a sok kaja, a rázogatás már lekoptat ezt-azt, de így sem ragad hozzá semmi.
esetedben meg nem is ér hozzá az étel, így szerintem ez nem gond. reklamálni lehet miatta, az nem tilos, de az adott helyen van egy nyilvánvaló koptató hatás, sanszos hogy újra elő fog fordulni.ha általában a teflon miatt aggódsz, akkor azt mondom, ne tedd. csak arra ügyelj, hogy miután teflont ettél, ne hevítsd magad 350 fok fölé.
-
bul07
nagyúr
Lehet sütni de
Ha mondjuk a hasáb burgonya tetejére teszel két nagy rántott húst akkor a hús a fentről érkező meleg levegőt megfogja, és a hasáb burgonya nem fog rendesen sülni. Később fog megsülni mint a hús.Én úgy szoktam hogy a húst(mirelit Cornflakes csirkemell, Penny-be kapható) először majdnem készre sütöm, majd kiveszem és a hasábbot is majdnem készre sütöm, ekkor rárakom a hasáb tetejére és a készre sütést egybe végzem
Próbáltam úgyis hogy egyszerre de nagyon macerás volt mindig kivenni a húst mikkor rázni kellet a hasábbot, de ez az én sütőmre igaz ami alulról szinte nem sütött -
Breki
veterán
Én sütöttem, de úgy, hogy Philipsben már megcsináltam a csipős csirkeszárnyakat azt vittem, meg fasírozottat is vittem, így azt csak melegiteni kellett és mellé szórtam mirelit sültkrumplit.
Ha az egészet abban csinálnám akkor a hússal kezdeném majd forgatás után tenném bele a mirelitet. Ha nem mirelit akkor inkább külön.
De pl melegítésre is nagyon jó akkor szerintem mehet egyben egyszeri kis rázással. -
törölt tag
Forró levegő átfúvásával dolgozik így nem célszerű tömöríteni.
Szoktak venni, bele illő kiegészítő rácsot. [link]
Eltérőek a hőfokok és a sütési idők.
Alulra megy a burgonya a rácsra a csirkecomb félidőben a húst átfordítani a burgonyát átrázni és mikor a csirkecomb kész, akkor még a burgonyára rápirítani.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest